راهنمایی تعویض wp-config.php

syftal

تازه وارد
سلام من قالبی خریدم این دستور عمل را نوشته برای نصب

.1 فایل زیب بسته نصبی )فایل بالا( رو در هاست آپلود کنید و از حالت زیپ خارج کنید..2 یک دیتابیس جدید بسازید و اطلاعات دیتابیس را در فایل wp-config.php جایگزین کنید و فایل رو ذخیره کنید..3 حالا ادرس سایت خود رو در مرورگر وارد کنید و قالب رو مثل یک وردپرس نصب کنید. فقط دقت داشته باشید از یوزرadmin استفاده نکنید .)به ارور بالای صفحه دقت نکنید مشکلی ایجاد نمی کنه(.4 بعد از نصب شما باید با یوزر و پسورد زیر وارد مدیریت سایت شوید که بعد از ورود می توانید تغییر دهید.من بلد نیستم فایل wp-config.php را جایگزین کنم اطلاعات مربوط به دیتابیس 

لطفا راهنمایی کنید

من قالب را آپلود کردم در هاست اما می روم روی دامنه میگه پایگاه داده خطا میده که مربوط به همان دیتا بیس هست

harbiline

Edris
درود

دسترسی ارائه بدید تا کانفینگ انجام شود

سی پنل یا دایرکت ادمین فرقی نمیکند.

با احترام

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر بسته به صورت نصبی است یعنی باید فایل خود وردپرس هم توش باشه پس باید کامل قرار بدید

کافیست در هنگام فعال سازی دیتابیس فقط از یوزر و پسورد و نام کاربری موجود در فایل wp-config استفاده کنید.

باقیش خودش نصب میشه البته یکم زمان میگیره

در صورت عدم موفقیت پس از بارگذاری فایل نصبی به صورت زیپ  در هاست دسترسی هاست رو پ خ بفرمایید

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

syftal

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

کافیست در هنگام فعال سازی دیتابیس فقط از یوزر و پسورد و نام کاربری موجود در فایل wp-config استفاده کنید.

باقیش خودش نصب میشه البته یکم زمان میگیره

موفق باشید

خوب دوست عزیز من از کجا بفهمم یوزر و پسورد و نام کاربری موجود در فایل wp-config چی هست ؟

یکم بیشتر راهنمایی کنید 

این قالب طوری هست که دمو دارد در حقیقت من دارم دمو را به عنوان یک سایت نصب می کنم

omidrastegar

کاربر عضو
عزیزم شما احتیاج به هیچ کاری نداری فقط فایل ها رو بریز اتفاقی نمیفته

syftal

تازه وارد
کسی می تواند قالب را برای من نصب کند بعد به من بگوید چگونه نصب کرده است

omidrastegar

کاربر عضو
کجا فایل ها بریزم؟
فایل زیپ قالب رو در محل نصب وردپرس آن زیپ کنید....

ببین اینقدر سخت نیست بابا

اصلا می تونی توی فایل زیپ بری پوشه ی wp-content بعد پوشه تم اون قالب رو بردار بعد نصب کن دیگه

تا حالا مگه با وردپرس کار نکردی؟؟؟؟؟؟

بالا