راهنمایی در مورد انتخاب زبان برنامه نویسی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

heavenward

تازه وارد
با سلام

من تصمیم گرفتم که کارم رو به صورت حرفه ای شروع کنم بخاطر همین هم میخوام یه زبان برنامه نویسی رو از سطح پایه شروع کنم تا به سطح حرفه ای برسم

من بصورت جسته گریخته یه مطالبی از اینترنت در مورد زبانهای برنامه نویسی PHP And Javascript یاد گرفتم ولی نه خیلی زیاد

شغلی هم که برای خودم انتخاب کردم طراحی وب سایت هستش

حالا از شما استاید محترم میخوام منو در مورد انتخاب زبان برنامه نویسی راهنماییم کنید

A_pormehr

کاربر عضو
تو طراحی وب سایت زبان phpبیشترین کاربرد رو داره از نظر من همین phpرو یاد بگیری از بقیه بهتره

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
برای انتخاب زبان برنامه نویسی لازمه شما دانش پایه از html,css رو داشته باشید و سعی کنید که اول در زبان های سمت کاربر حرفه ای بشید بعد برید سراغ زبان های سمت سرور! از هر توسعه دهنده ای هم بپرسی میگه php چون یادگرفتنش هم خیلی اسونه!

به نکات زیر هم توجه کنید بد نیست ;)

• علاقه!
  • تلاش+تمرین
  • تحقیق!

:53:

heavenward

تازه وارد
برای انتخاب زبان برنامه نویسی لازمه شما دانش پایه از html,css رو داشته باشید و سعی کنید که اول در زبان های سمت کاربر حرفه ای بشید بعد برید سراغ زبان های سمت سرور! از هر توسعه دهنده ای هم بپرسی میگه php چون یادگرفتنش هم خیلی اسونه!به نکات زیر هم توجه کنید بد نیست ;)

• علاقه!
  • تلاش+تمرین
  • تحقیق!

:53:
اون بحث هایی که مطرح کردین رو دارم ولی متاسفانه بنابه دلایلی دنبالش نرفتم ولی الان میخوام دنبالش رو بگیرم یا موفق میشم که میدونم میشم یا اینکه بازم موفق میشم

زبان های سمت کالینت رو هم بلدم

heavenward

تازه وارد
تو طراحی وب سایت زبان phpبیشترین کاربرد رو داره از نظر من همین phpرو یاد بگیری از بقیه بهتره
من زبان برنامه نویسی رو تنها برای استفاده تو وب نمیخوام بخاطر همین php رو انتخاب نمیکنم

دنبال یه زبان پایه هستم مثل #c ولی نمیدونم با این اطلاع کم من میتونم تو یادگیر موفق باشم یا باید اول پیشنیاز هاشو که نمیدونم چی هستش رو یاد بگیرم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا