راهنمایی در مورد نوشتن درگاه پرداخت پی لاین

• نویسنده موضوع gilar
  • تاریخ شروع

gilar

کاربر عضو
من می خواهم یک کامپونت را به درگاه پرداخت پی لاین متصل کنم اطلاعات زیادی هم از این موضوع ندارم

دراین کامپوننت جوملا بایستی فرم را پاس بدیم به درگاه پرداخت پی لاین ولی متاسفانه توی سایت پی لاین هیچ نمونه کدی که فرم گونه اطلاعلات را پاس بده به پی لاین نداره ؟

کسی نمونه کد داره که ما را راهنمایی کنه

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی

میتونین راهنماشو بخونین یا پلاگین های مختلف رو بررسی کنین تا دستتون بیاد چی به چیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

newmac

کاربر عضو
در راستای سوال کاربر gilar، آیا روشی کلی برای تبدیل درگاه paypal به درگاه های پرداخت ایرانی وجود داره؟

نوشتن یه درگاه از پایه کاری نداره اما بعضی از پوسته های وردپرس با درگاه پی پال کار میکنند و فهم مراحل برای کاربران تازه کار کمی سخت هستش و در بعضی موارد انگار یکسری از داده ها مثل آی دی نوشته و کاربر به درگاه ارسال میشه و سپس پس از پرداخت دوباره بازگشت داده میشوند اما گویا درگاه های ایرانی این مورد رو ندارند و از پشتیبانی درگاه ها هم راهنمایی برای تبدیل خواستم یک کلام گفتند با یک برنامه نویس صحبت کنید و توضیح نمی دهند

gilar

کاربر عضو
دوستان خواهشا راهنمایی کنید من با استفاده از این فرم اطلاعات را به درگاه پی لاین پاس دادم اون کد عددی را به سایت من پاس میده

foreach ($price as $key => $value) { // display icon for ever pay option (full or deposit)?>

<div class="hasTip payment" title="<?php echo $title[$key]; ?>">

<strong><?php echo $header[$key]; ?></strong>

<form action="<?php echo $action; ?>" method="post" enctype="application/x-www-form-urlencoded">

<input class="button" type="image" name="submit" src="http://images.paypal.com/images/x-click-but6.gif" border="0" alt="<?php echo JText::_('Pay'); ?>" />

<input type="hidden" name="api" value="<?php echo $api ;?>" />

<input type="hidden" name="amount" value="<?php echo $amount ;?>" />

<input type="hidden" name="redirect" value="<?php echo $redirect; ?>" />

</form>

</div>

<?php

}

}

?>
من می خواهم این کد عددی را بگیرم با چه متغیری این را به سایت من پاس می ده (فکر کنم $value ) باشه و این کدی که نوشتم اینه کجای کار اشتباهه

foreach (JRequest::get('post') as $param => $value) { if($value > 0 && is_numeric($value)){$go = "http://payline.ir/payment/gateway-$value";

header("Location: $go");

}

بالا