راهنمایی کنید لطفا

• نویسنده موضوع kurdia
  • تاریخ شروع

kurdia

تازه وارد
با سلام خدمت کلیه دوستان

بنده مشغول راه اندازی اولیه ووکامرس هستم و میخوام یک قالب که قسمت اسلاید زیبایی داره رو داشته باشم که ظاهرا قالب idestor قالب زیبایی هست ولی قالب رو که دانلود کردم و در پوشه تم ریختم این قالب رو که در دمو معرفی کرده رو نشون نداد و بهم ریخته بود در ضمن در گوشه سمت راست قالبم همچنان همانند قالب خبری وردپرس نوشته ها و لینکها رو نشون میده .

میخوام قالبم صرفا برای فروشگاه باشه و با همان ظاهر . لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم یا اینکه دوستان توضیحات کاملی ارائه بدن

baxair2

Banned
کوردیا گیان

مشخصات وردپرس و سایت رو پ.خ کن برات درست کنم ♥

alifiresoft

کاربر عضو
معمولا قالب ها وقتی به صورت خام نصب میشوند بدین صورت هستند. باید که محصول و تصویر گذاشته شود تا این مشکل به هم ریختگی حل شود.

در ضمن قالب ها یک فایل با پسوند xml هم درونشون هستت که بایستی توسط قسمت "درون ریزی" وردپرس درون ریزی بشه.

MahdiY

راهبر انجمن
قوانین انجمن را مطالعه کنید

عنوان مناسب برای تاپیک های خود انتخاب نمایید

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
دوست عزیز این موضصوع رو باید در پوسته idstore مطرح می کردید. اگر از وردپرس 3.9.1 و ووکامرس 2.1 به بالا استفاده میکنید باید از idstore 3.4 استفاده کنید . همچنین باید document رو کامل بخونید و مرحله به مرحله اجرا کنید و به قول باید درون ریزی هایی هم انجام بدین . هم برای وردپرس و هم برای rev slider.

اگر نتوستید مشخصات رو برام پ . خ کنید تا براتون راه اندازیش کنم

kurdia

تازه وارد
ممنون از کلیه دوستان

قالب blaszok بسیار قالب زیبا و حرفه ای است ولی مشخص نیست که تا چه اندازه فارسی شده

از دوستان کسی هست که قالب رو استفاده کرده باشه ؟ یا اینکه یک قالب حرفه ای مثل blaszok سراغ داشته باشه ؟

بالا