راهنمایی

ahmadi67

تازه وارد
سلام دوستان من افزونه رو نصب کردم و خب کار میکنه پرداخت هم مشکلی نداره فقط وقتی لینک دانلودو برای مشتری میفرسته داخل دانلود منیجر بصورت مستقیم نوشته میشه و کدشده یا غیر مستقیم نیست خیلی هم گشتم اما جواب سوالمو پیدا نکردم درضمن پوشه edd داخل wp-content/uploads به چه کار میاد؟؟؟

لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

IAMIR

کاربر عضو
در مکان مناسب تاپیک بزنید .

برای رفع این مشکل باید فایل هاتون را توسط htacces

روی آی پی خرید کننده قفل کنید .

soroushp

تازه وارد
لینک به صورت مستقیم نوشته میشه یعنی چی یه شات قرار بدین اگه امکانش هست

IAMIR

کاربر عضو
فکر می کنم افزونش برای EDD نوشته باشه . درخواست بدهید به صورت اختصاصی نمونش براتون پیاده بکنه .

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
آقا من با edd زیاد کار کردم ولی مشکلتون رو واضح نگفتید نفهمیدم .

edd فقط فایلهایی رو کد میکنه که از طریق خود افزونه edd آپلود شده باشند. یعنی موقع گذاشتن دانلود جدید همونجا که قیمت جدید تعریف میشه زیرش آپلود داره .

اگه فایلهاتون تو هاست دانلود یا سرور دیگه باشه کد نمیشن .

تو خود سایت رسمی edd هم تو انجمنش این مشکل بارها مطرح شده و خود نویسنده هاش گفتند تنها سرور خارجی که می تونه از طریق افزونه کد بشه amazon هست .

احسان فرقانی هم که edd رو آورد تو ایران و ترجمه و درگاه اولی رو انجام داد هم بعد از کلی مکاتبه با نویسنده های افزونه ، یک افزونه نوشته بود که از سرور دانلود فایل رو کش میکرد تو هاست سایت که اونم تو فایلهای حجیم کارایی نداشت .

اگه منظورتون چیز دیگه ای بود بفرمایید.

درود

دوست عزیز از تنظیمات افزونه در بخش دانلود ، روش دانلود را روی "به زور" قرار بده تا لینک غیر مستقیم بشه و پوشته هم توسط افزونه ایجاد میشه تا وقتی فایل رو بهش معرفی میکنی داخل اون آپلود کنه و دسترسی پوشته توسط خود افزونه 403 میشه تا قابل نفوذ و هک و دانلود رایگان نباشه و خیلی مفیده .

بالا