راهی برای فشرده سازی زیاد فایلها و ویدئو ها و...

• نویسنده موضوع ltf
  • تاریخ شروع

ltf

کاربر عضو
سلام من دنبال راهی برای فشرده سازی خیلی زیاد برای فایلها و ویدئو ها میگردم طوری که خیلی فشرده بشه و حجمش نسبت به قبل خیلی فرق کنه

کسی میتونه راهی به من پیشنهاد کنه؟

IAMIR

کاربر عضو
برای فایل باید از 7zip استفاده کنی و فرمت 7z انتخاب کن و فشرده سازی مافوق و روش فشرده سازی LZMA2 .

برای ویدیو فایل را به mkv کانورت کن کیفیتش تا جایی که دوست داری می تونی بالا پایین کنی .

برای پخش تحت وب باید ویدیو را به flv کانورت کنی کیفیت صدا و تصویر تا جایی که قابل دیدن باشه کم کن .

ltf

کاربر عضو
اینا رو میدونم

دیدی بعضی از سایتها هستند که اینقدر فایلها رو فشرده سازی میکنند که خیلی نسبت حجم قبلیش فرق میکنه؟

من میخوام خیلی حجمش فرق کنه

IAMIR

کاربر عضو
البته یک نرم افزار هست به نام kgb که خیلی خیلی فشرده می کنه ولی مدت زمان فشرده سازی فوق العاده زیاده و یک سیستم با منابع سخت افزاری تقریبا بالا می خواد و تازه کل منابع سیستم را به مدت زیاد مصرف می کنه .

این نکته را بگم شما وقتی یک فایل را فشرده می کنی با 7z اگر فیلمی باشه که صدا نداشته باشه یک محتوای 10 گیگ فیلم را با نرم افزار 7z به راحتی 300 مگ بکنی .

IAMIR

کاربر عضو
این فیلم هم حتما به کارت میاد .

کد:
http://ehsanavr.com/1390/01/12/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D9%81%D8%B4%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%87%D8%A7-%D8%A8/

ltf

کاربر عضو
سلام واقعا خیلی شما از نظر بار علمی در سطح بالایی هستید ممنونم از راهنمایی هاتون

شما میگید من وقتی با 7z فشرده کنم خیلی فشرده میشه درست؟

ولی وقتی من فشرده سازی می کنم هیچ تغییری بر حجم فعلی نمیبینم

مثلا من یه فیلم 218 مگی رو فشرده کردم وقتی حجم رو دیدم همون 218 مگ مونده بود و انگار نه انگار که من فشرده کردم به نظر شما من اگه بخوام فیلمی رو با 7z فشرده کنم طوری که حجمش خیلی زیاد کوچک بشه باید چکار کنم

IAMIR

کاربر عضو
نگاه کن دوست من متاسفانه فشرده سازی فیلم با صدا فقط از طریق تغییر فرمت ممکنه کانورت به mkv و لی اگر صدا نداشت می تونی از همون روشی که سایت ehsanavr گفته عمل کنی دیدی که 10 گیگ فیلم آموزشی بدون صدا یا حتی10 گیگ فایل شد 300 مگ .

صدای فیلم قابل فشرده سازی نیست ولی با mkv فشرده می شه .

شما فیلم را mkv کن .

البته با نرم افزار kgb archiver این کار ممکنه ولی گفتم خیلی اذیت میشی .

اونایی که می بینی نجومی فشرده می ککند از همین kgb استفاده می کنند یک سیستم فوق خوب دارند . یک شب تا صبح 2گیگ فیلم میشه 20 مگ .

حداقل cpu هفت هسته .

رم 8

تازه هنگام فشرده سازی نباید با سیستم کار کنی .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ehs@n

کاربر عضو
دورد!

با تشکر از need4down برای پاسخ هاش! پاسخ های خوبی بود و من هم یه چیزی یاد گرفتم ولی یه توصیه برای علی لطیفی عزیز!

زیاد رو این موضوع کلید نکن که خیلی حجم رو پایین بیاری! حجش رو هر چه قدر پایین بیاری همون قدر هم احتمالاتی مثل کاهش کیفیت فایل ها و... هم پیش میاد!

اگه قراره فایل هایی رو واسه دانلود برای کاربران سایت و یا بلاگت بذاری همون بهتر که با فرمت های معمولی و مشهور مثل rar و exe و zip این کار رو بکنی!

من نمی گم دوست ندارم فایل های حجم بالا رو با حداقل حجم ممکن دانلود کنم ولی حقیقتا اگه همون فایلی رو که حجمش خیلی پایین ه خراب از آب در بیاد باعث آزرده شدن من میشه و ترجیح میدم دیگه پی اون سایت نرم! (و این حقیقت ه واسه همین دیگه اکثر سایت های دانلود رو چک نمی کنم جز یکی - پی سی دانلودپ که همه فایل هایی که ازش گرفتم سالم بودند هر چند حجمش بالا باشه)

شما به جای این که زیاد رو حجم کلید کنی بهتره پی یه سرور و یا یه سایت اشتراک گذاری قوی باشی!

اگه سایت اشتراک گذاری قوی می خوای سایت rodfile.com سرعت مطلوبی داره و سرعتش با direct link برابر ه!

شاد و موفق باشی!

IAMIR

کاربر عضو
البته یک راه دیگه برای فیلم هست بیا فیلم را به avi تبدیل کن بعد بیا با winrar هنگام فشرده سازی وقتی راست کلیک می کنی addtoarchive بیای تب advanced همه مقادیر را به بالاترین مقدار ببری .

ltf

کاربر عضو
راستش من فیلمهایی آموزشی برای کنکور رو برای دانلود آماده میکنم و یه هاست خوب مخصوص دانلود هم میخوام بخرم ولی متاسفانه من هزینه کافی برای پرداخت ترافیک اینترنتم ندارم من از 512 پارس آنلاین استفاده میکنم

به خاطر حجم ترافیکه که میخوام فیلمهام رو فشرده سازی کنم

میتونید بگید نرم افزاری رایج و مشهور که فرمت فیملها رو به mkv تبدیل میکنه چیه؟

Ehs@n

کاربر عضو
اگه فایل ها تون روی اینترنت موجود هست که خوب کار شما خیلی راحته! می تونید با استفاده از کد های موجود فایل ها رو مستقیم به هاست خودتون بفرستید و اگر نه می تونید فایل ها رو در زمان free download آپ کنید که از حجمتون کم نشه!

ltf

کاربر عضو
منظورتون از ساعت 2 شب به بعده که دانلود کردن رایگان میشه

برای آپلود هم اینجوریه؟

یعنی آپلود مانند دانلود از ساعت 2 شب به بعد رایگان میشه؟

بالا