راه اندازی سایت املاک با اسکریپت فارسی املاک روز

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,068
105
63
30
PersianScript
در این مطلب قصد داریم یک اسکریپت متن باز و رایگان جهت راه اندازی وب سایت املاک به شما معرفی کنیم. اسکریپت فارسی املاک روز توسط یکی از کاربران پرشین اسکریپت “Afshin Nj” به صورت اختصاصی برای ما ارسال شده است. با استفاده از این اسکریپت قادر هستید یک وب سایت معرفی و ثبت ملک با امکانات متعددی راه اندازی کنید. این اسکریپت که با استفاده از فریمورک محبوب Codeigniter طراحی شده است دارای قابلیت هایی نظیر ثبت ملک توسط کاربر ، تایید املاک توسط مدیر وب سایت ، قابلیت ثبت املاک های رایگان و غیر رایگان ، جستجوی پیشرفته املاک می باشد. امکانات کلی این اسکریپت را نام می بریم.




  • سیستم ورود و عضویت کاربران
  • قابلیت ثبت ملک توسط کاربران
  • قابلیت جستجوی پیشرفته املاک
  • قابلیت ثبت ملک رایگان
  • قابلیت ثبت ملک غیر رایگان و ویژه با پرداخت هزینه
  • نمایش آگهی ها در وب سایت پس از تایید توسط مدیریت
  • قابلیت نمایش آگهی های ارسال شده کاربر در پنل کاربری
  • سیستم مدیریت لیست کاربران
  • قابلیت مدیریت فایل ها
  • قابلیت ثبت درخواست ملک
  • قابلیت ثبت پرداخت های وجه
  • و امکانات دیگر…
دانلود اسکریپت

مراحل نصب اسکریپت

  • ابتدا یک پایگاه داده در هاست خود ایجاد میکنیم
  • پایگاه داده amlak.sql را به پایگاه داده ساخته شده import میکنیم
  • و در مسیر core/application/config فایل database.php را با ادیتور باز میکنیم
  • مشخصات پایگاه داده را در ان وارد میکنیم
نحوه ورود به مدیریت

برای ورود به مدیریت از طریق sitename/login وارد شوید

نام کاربری پیشفرض admin و رمز عبور 123456 می باشد

 

rambod

تازه وارد
4/3/13
4
0
1
سلام

کپچا در عضویت و تماس با ما نمایش داده نمیشود

 
سلام من نصب کردم مشکلی نداره اینم عکسش :


توی اسکریپت کد امنیتی به طور پیشفرض روشن هستش برو به این مسیر و کدی که گذاشتم رو تغییر بده

core/application/config /database.php

$db['default']['cache_on'] = FALSE;

کد بالا رو به کد پایین تغییر بده

$db['default']['cache_on'] = TRUE;

ببین تغییر میکنه یا نه من بدون مشکل نصب کردم کد امنیتی در همه جا نشون داده میشه (بدون تغییرات بالا که گفتم)

دموی آنلاین:


کد:
http://1free.cloudsite.ir
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

sokooot

تازه وارد
2/9/08
15
0
1
با سلام

بسیار عالی است

فقط درگاه ملت چگونه اکتیو می شود؟ در انتخاب درگاه ملت دکمه ای برای مرحله بعد نیست!

پرمیشن فولدر ها چگونه باید باشد؟

اگهی های ویژه کار نمی کنند

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,068
105
63
30
PersianScript
پریمیژن ها رو دستکاری نکنید

درگاه به من گفتن داره. اما من تنظیماتی پیدا نکردم برای این موضوع...

 

sokooot

تازه وارد
2/9/08
15
0
1
پریمیژن ها رو دستکاری نکنیددرگاه به من گفتن داره. اما من تنظیماتی پیدا نکردم برای این موضوع...
بله درگاه ملت داره

باید از درون فایل دکمه را از حالت اینکتیو در بیارید کوت شده

ادرس ملت هم قدیمیه برای استفاده باید شاپرک بدید

فولدر ایمیج را هم با زیر فولدر هاش پرمیشن رایت بدید

 

sokooot

تازه وارد
2/9/08
15
0
1
من تست کردم بسیار عالی کار می کنه! واقعا عالی نوشته شده!

فقط در گذاشتن اگهی ویژی و اسلاید من مشکل دارم هنوز

 

afshinNJ

تازه وارد
8/11/14
9
0
1
31
من تست کردم بسیار عالی کار می کنه! واقعا عالی نوشته شده! فقط در گذاشتن اگهی ویژی و اسلاید من مشکل دارم هنوز
سلام به همه دوستان

این اسکریپت و من 1 سال پیش نوشتم یه پروژه ای بود که باید 1 ماه تحویل میدادم بخاطر همین بعضی از قسمت هاش رو نتونستم خوب کد نویسی کنم

در باره آگهی ویژه : بعد از ثبت آگهی باید مدیر سایت از پنل مدیریتیش آگهی رو فعال بکنه

دو نوع آگهی داره که اسلایدر یکی هم اسکرول برای اسکرول بهتر حداقل 3 تا آگهی ثبت کنید تا درست کار کن مشکل از کد های جی کوری ش هست.

درباره بانک ملت هم من کلاسشو نوشتم با کمی تغییرات میشه دوباره راه اندازیش کرد.

درضمن فکر کنم این پروژه یه قسمتی داشت که وقتی کاربری عضو میشد که اس ام اس خوش آمد گویی هم میفرستاد .

 

sokooot

تازه وارد
2/9/08
15
0
1
سلام به همه دوستان این اسکریپت و من 1 سال پیش نوشتم یه پروژه ای بود که باید 1 ماه تحویل میدادم بخاطر همین بعضی از قسمت هاش رو نتونستم خوب کد نویسی کنم

در باره آگهی ویژه : بعد از ثبت آگهی باید مدیر سایت از پنل مدیریتیش آگهی رو فعال بکنه

دو نوع آگهی داره که اسلایدر یکی هم اسکرول برای اسکرول بهتر حداقل 3 تا آگهی ثبت کنید تا درست کار کن مشکل از کد های جی کوری ش هست.

درباره بانک ملت هم من کلاسشو نوشتم با کمی تغییرات میشه دوباره راه اندازیش کرد.

درضمن فکر کنم این پروژه یه قسمتی داشت که وقتی کاربری عضو میشد که اس ام اس خوش آمد گویی هم میفرستاد .
واقعا خسته نباشید

بله پیامک هم وجود داره که البته فقط زمان عضویت ارسال می شه

اپ لود عکس چجوریه؟؟ هیچ عکسی اپ نمیشه!

 

afshinNJ

تازه وارد
8/11/14
9
0
1
31
واقعا خسته نباشیدبله پیامک هم وجود داره که البته فقط زمان عضویت ارسال می شه

اپ لود عکس چجوریه؟؟ هیچ عکسی اپ نمیشه!
مرسی

قرار بود از اس ام اس در جا های دیگه هم استفاده بشه که نیمه کاره ماند

وقتی داری خونه ای رو ثبت میکنی میتونی براش 3 تا عکس هم بزاری انجا میتونی آپلود کنی من الان تو سیستم خودم تست کردم مشکلی نداشت

درضمن بهتر به حجم عکس دقت کنید

 

sokooot

تازه وارد
2/9/08
15
0
1
مرسی قرار بود از اس ام اس در جا های دیگه هم استفاده بشه که نیمه کاره ماند

وقتی داری خونه ای رو ثبت میکنی میتونی براش 3 تا عکس هم بزاری انجا میتونی آپلود کنی من الان تو سیستم خودم تست کردم مشکلی نداشت

درضمن بهتر به حجم عکس دقت کنید
من هر کاری کردم عکس اپ نشد! حتی پرمیشن فولدر اپلود را هم ست کردم بازم اپ نمی کنه!

 

afshinNJ

تازه وارد
8/11/14
9
0
1
31
من هر کاری کردم عکس اپ نشد! حتی پرمیشن فولدر اپلود را هم ست کردم بازم اپ نمی کنه!
من چند بار امتحان کردم مشکلی نداشت .

برو به این مسیر core/application/logs وهمه فایل ها رو به جز index پاک کن و دوباره برو یه عکس آپلود کن بعد بیا ببین اینجا فایلی اضافه شده یا نه اگه اضافه شده باز کن ببین چی نوشته توش.

یک سوال شما میخوای از این اسکریپت بصورت رسمی استفاده کنی یا فقط برای تست داری ازش استفاده میکنی ؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

sokooot

تازه وارد
2/9/08
15
0
1
من چند بار امتحان کردم مشکلی نداشت .برو به این مسیر core/application/logs وهمه فایل ها رو به جز index پاک کن و دوباره برو یه عکس آپلود کن بعد بیا ببین اینجا فایلی اضافه شده یا نه اگه اضافه شده باز کن ببین چی نوشته توش.

یک سوال شما میخوای از این اسکریپت بصورت رسمی استفاده کنی یا فقط برای تست داری ازش استفاده میکنی ؟
بله اما نه به عنوان املاک

بلکه با تغییراتی برای کار دیگر

چطور؟

 

sokooot

تازه وارد
2/9/08
15
0
1
core/application/core/MY_Output.php 72

ERROR - 2014-11-08 12:43:15 --> Severity: Warning --> unlink(core/application/cache//..) [<a href='function.unlink'>function.unlink</a>]: Is a directory

 

afshinNJ

تازه وارد
8/11/14
9
0
1
31
core/application/core/MY_Output.php 72ERROR - 2014-11-08 12:43:15 --> Severity: Warning --> unlink(core/application/cache//..) [<a href='function.unlink'>function.unlink</a>]: Is a directory
شما جای رو دستکاری نکردید ؟؟؟؟؟ این خطا که مربوط به پاک کردن کش های قدیمی هست.

میشه بگید برای چه کاری میخواید ؟ و چه تغییراتی میخواید روش انجام بدید ؟؟؟

 

hoda15778123

تازه وارد
13/9/14
2
0
1
سلام

خسته نباشید

من به مشکل برخوردم تو این اسکریپت برای ورود به مدیریت این ارور میاد

[h=4]A PHP Error was encountered[/h]Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /#########l/core/application/config/database.php:1)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

و وقتی با admin و 123456 وارد میشم فقط اینها میاد

[h=4]A PHP Error was encountered[/h]Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /##################/core/application/config/database.php:1)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

[h=4]A PHP Error was encountered[/h]Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /##################/core/application/config/database.php:1)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

[h=4]A PHP Error was encountered[/h]Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /##################/core/application/config/database.php:1)

Filename: helpers/url_helper.php

Line Number: 542

ممکنه راهنماییم کنید؟

 

afshinNJ

تازه وارد
8/11/14
9
0
1
31
سلام

بله این اسکریپت و من طراحی کردم

این خطا ها وقتی رخ میده که قبل از تگ php?> فاصله ای باشه یا چیزی نوشته شده باشه شما باید فایل ها admin وlogin رو جک بکنید

تو این مسیر core/application/controllers/admin میتونید فایل ها رو پیدا کنید.

درضمن بهتر فایل

database.php رو هم جک کنید به نظرم مشکل از انجاست


یک سوال شما رو هاست دارید نصب میکنید یا رو سرور مجازی ؟؟؟

 

hoda15778123

تازه وارد
13/9/14
2
0
1
ممنون از جواب سریعتون - توی هاست

الان چک میکنم مشکل فاصله رو

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,068
105
63
30
PersianScript
اقایون اگر میخواید مشخصات رو داخل فایل کانفیگ ایجاد بکنید ، لطفا با یک ادیتور مناسب مثل notepad++ کار کنید...