راه اندازی وبسایت دانلودی

soosmar

کاربر عضو
سلام
وقتتون به خیر

دوستان قصد راه اندازی وبسایتی دارم، که در آن فیلم های آموزشی قرار بدم.
من می خواهم که این فیلم ها رو روی آپارات آپلود کنم و همینطور روی هاست ( یا حالا هاست دانلود. )

اما در کل سوالی که پیش اومده بود برام اینه که با این سرعت و محدودیت ترافیک من چطور می تونم ویدیو آموزشی به حجم 400mb رو یکبار روی آپارت و یکبار روی هاست آپلود کنم؟!
کلا برای راه اندازی یک سایت دانلودی من باید چ اقدامی انجام بدم؟ ( چ لوازمی تهیه شود؟ :26: )

با تشکر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
1. یک عدد اینترنت با سرعت بالا و مناسب

2. هاست دانلود با فضای کافی

3. نرم افزار cuteftp برای آپلود

نکته:

اپارات اجازه اپلود 400 مگابایت رو میده؟

معمولا فیلم هایی که در وب میزارن با کیفیت بالا نیست که حجمش بالا بشه. مثلا یک فیلم نیم ساعته حداکثر 120 مگابایت میشه (با کیفیت مناسب)

soosmar

کاربر عضو
ممنون محمد آقا

نظرتون در مورد استفاده از vps ویندوزی چیه؟!
آپارات فقط یک مثال بود، بیشتر برای اینکه منظورم رو در مورد سرعت آپلود برسونم...
( با شرایط اینترنت و ترافیک ما، 512 با 12G سخت میشه اینکار رو انجام داد. )

در مورد اتصال هاست دانلود با وردپرس پیشنهادتون چیه؟
( بهترین راهی که برای اینکار موجو هست رو ممنون می شم معرفی کنید. )

باتشکر

Obka

کاربر عضو
ممنون محمد آقا

نظرتون در مورد استفاده از vps ویندوزی چیه؟!
آپارات فقط یک مثال بود، بیشتر برای اینکه منظورم رو در مورد سرعت آپلود برسونم...
( با شرایط اینترنت و ترافیک ما، 512 با 12G سخت میشه اینکار رو انجام داد. )

در مورد اتصال هاست دانلود با وردپرس پیشنهادتون چیه؟
( بهترین راهی که برای اینکار موجو هست رو ممنون می شم معرفی کنید. )

باتشکر
سلام

برای کارهای آپلود و دانلود طبیعتا اگر شما یک VPS ( سرور مجازی ) داشته باشید بی شک عالی هست و به مراتب سرعت کارهاتون را افزایش میدید .

در مورد اتصال وردپرس به هاست دانلود هم من برای چندتا از دوستان که سایت های بزرگ فیلم و موسیقی داشتند انجام دادم بسیار خوب بوده و انعطاف پذیری مدیریت داده ها ، سرعت بارگزاری سایت به مراتب بالاتر رفته برای این کار هم می تونید از هاست های میزبانی فایل استفاده کنید و با پلاگین های مختلف وردپرستون را به هاست میزبانی فایل متصل کنید .

در این مورد اگر سوالی داشتید مطرح کنید .

موفق باشید

soosmar

کاربر عضو
ممنونم!
الان یک دنیا سوال پیش اومد :-/

میشه راهنمایی بفرمایید من دقیقا باید چی کار بکنم؟!
( محمد آقا لطف کردند و گفتند، ولی من نیاز به VPS دارم! )

و همینطور این افزونه ای ک عرض کردید اسمش چیه؟!
از خود VPS آیا میشه به عنوان هاست دانلود استفاده کرد؟

Obka

کاربر عضو
ممنونم!

افزونه ای که برای این کار وجود داره و خودم برای مشتری ها استفاده کردم  :

از خود VPS هم شما می تونید بعنوان هاست دانلود استفاده کنید اما این موارد نیاز به کانفیگ سرور و مدیریت اون داره ، پیشنهاد میکنم جدا تهیه کنید که روی کیفیت کارتون تاثیر - نگذاره .

موفق باشید

omidrastegar

کاربر عضو
ممنونم!

ببینید اگر ویدئو یا فیلم هایی که قراره عرضه کنید عموم مردم رو شامل میشه و قراره نمونه نداشته باشه به نظر من از همون سایت آپارات قسمت آموزش استفاده کن چون هم بازدید بیشتری داره و هم درآمد بهتری خواهی داشت فقط یه سایت بزن جهتبرند و معرفی کارات و گذاشتن دمو آموزش ها

چون این همه هزینه با توجه به وضع موجود به صرفه نخواهد بود.

البته نظر من بود.

soosmar

کاربر عضو
پس بهترین راه برای اتصال هاست دانلود و وردپرس از نظر شما استفاده از افزونه معرفی شده بود...؟ ( ممنون می شم اگه دوستان راه های دیگه ای رو هم تجربه کردند، با ما به اشتراک بگذارند. )

چطوری فایل هامو از سیستم شخصی به VPS منتقل کنم؟ ( ترافیک اینترنت رو تا چه حد میگیره؟ - سرعت انتقال تا چه حد بالا است؟ )
برای آپلود و دانلود چه VPS رو پیشنهاد می کنید؟( از لحاظ سخت افزار )

پ.ن: قطعا بخش خیلی زیادی از آموزش ها روی آپارات قرار خواهد گرفت، اما قسمتی از آموزش ها نیز برای فروش هست و....

باتشکر

omidrastegar

کاربر عضو
پس بهترین راه برای اتصال هاست دانلود و وردپرس از نظر شما استفاده از افزونه معرفی شده بود...؟ ( ممنون می شم اگه دوستان راه های دیگه ای رو هم تجربه کردند، با ما به اشتراک بگذارند. )

چطوری فایل هامو از سیستم شخصی به VPS منتقل کنم؟ ( ترافیک اینترنت رو تا چه حد میگیره؟ - سرعت انتقال تا چه حد بالا است؟ )

پ.ن: قطعا بخش خیلی زیادی از آموزش ها روی آپارات قرار خواهد گرفت، اما قسمتی از آموزش ها نیز برای فروش هست و....

باتشکر
یعنی به خاطر این نحوه برخورد شماها هست که آدم رغبت نمی کنه حتی کمک کنه

حتی به خودتون یکم سختی نمیدی بری بر قسمت آموزش آپارات رو ببینی اگر دیده بودی میفهمیدی که اونا فایل رو برای فروش میزارن

متاسفم برای خودم

soosmar

کاربر عضو
یعنی به خاطر این نحوه برخورد شماها هست که آدم رغبت نمی کنه حتی کمک کنه

حتی به خودتون یکم سختی نمیدی بری بر قسمت آموزش آپارات رو ببینی اگر دیده بودی میفهمیدی که اونا فایل رو برای فروش میزارن

متاسفم برای خودم
درست می فرمایین.
من به دقت پست شما رو نخونده بودم و به کل یه چیز دیگه برداشت کرده بودم...

Obka

کاربر عضو

باتشکر
به نکات ذیل توجه کنید :

1. اتصال وردپرس به هاست دانلود به این معنی می باشد شما کلیه تصاویر و مستندات خود را درون سرور دانلود اپلود خواهید کرد و در داخل هاست میزبانی خود پردازشی برای مستندات نخواهید داشت .
  2. سایت های بزرگ دانلود ، به صورت دستی موارد دانلودی خود را در سرور دانلود اپلود می کنند ، چه وردپرس به هاست دانلود شما متصل باشد چه نباشید !
  3. برای انتقال فایل های خود از داخل سیستم شخصی به VPS تنها راه کانفیگ FTP بر روی سیستم شخصی خود می باشد ( به دلیل کند بودن سرعت اینترنت ایران و IP داینامیک تقریبا این راه امکان پذیر نیست ) راه حل دوم copy + paste می باشد .
  4. ترافیک مصرفی به همان اندازه حجم فایل شما خواهد بود .
  5. در صورتی که اپلود و دانلود را از طریق VPS انجام دهید هیچ گونه حجم و ترافیکی از سرویس اینترنت شما کسر نخواهد شد .
  6. برای VPS برای انجام کارهای دانلود و اپلود CPU: 2 هسته ای از هر نسلی و حداقل رم 4 گیگ برای روان بودن سیستم و دیتاسنترهای خارجی پیشنهاد میگردد . ( جهت اطلاعات بیشتر و تخصصی تر می توانید مطرح کنید )
  7. در سرویس های اپارات اگر دقت کرده باشید شما می توانید فایل های اموزشی خود را جهت فروش قرار دهید ، اما بدیهیست وجود فایل های فروشی بر روی سرورهای شخصی خود شما حرفه ای تر و قابل کنرتل تر خواهد بود . همچنین به موارد انحصاری بودن آن نیز توجه کنید .

بالا