رایگان سازی قالب های رمزی

pejman70

تازه وارد
سلام دوستان

عید مبارک

من الان حدود 7 روز هست که با وردپرس آشنا شدم و خیلی اطلاع زیادی ندارم . البته خیلی بهتر از سیستم های دیگه هست . از قبیل نیوک

با هزار بدبختی یه قالب که به درد سایت من بخوره پیدا کردم و با 2هزارتا مشکل و بدبختی قالب رو فارسی کردم اما الان میخوام کپی رایت سایت سازنده رو بردارم .

نه که بر نداشتم ، برداشتم - توی کد های فوتر مثل مهران مدیری 20 بارگفته بود کپی رایت رو حذف نکنید ، تقریبا التماس کرده بود - اما کارش درست بود . من کپی رایت رو حذف کردم و با پیغام :

This theme is released free for use under creative commons licence. All links in the footer should remain intact. These links are all family friendly and will not hurt your site in any way. This great theme is brought to you for free by these supporters.

روبرو شدم .

که مفهومش هم خیلی راحته گفته : این قالب به صورت رایگان عرضه شده و دارای کپی رایته و باید تمام لینک هایی که در فوتر یا پایین صفخه هستن دوباره در جای خودشون قرار بگیرن تا سایت باز بشه .

من تمام فایل ها رو زیر و رو کردم و چیزی که در این مورد کد شده باشه پیدا نکردم و احتمال میدم که وردپرس خودش این پیغام رو زده .

حالا دوستان اونایی که حذف کردن یه کمکی به ما برسونن . میخوام کپی رایتش رو بردارم و این پیغام هم نیاد .

اگر هم میدونین نمیتونین بگین به : iran.cheat@gmail.com ایمیل بزنید .

don.Diego

تازه وارد
راه حل که زیاده... می*تونی از استایل قالب visibility فوتر رو hidden کنی.. یعنی اگه فوتر با آیدی footer مشخص شده باشه :

کد:
#footer {
 visibility:hidden}

jei

تازه وارد
سلام.

من توي سايتم كه سيستم مديريت محتواي وردپرس روش نصب كردم، از قالب Mobipressفارسي استفاده مي كنم.

توي فايل Footer قالب يه خط متن نوشته كه اصلا قابل خوندن نيست و اگه به هر طريقي دستكاري بشه، قسمت Footer از تو قالب حذف ميشه!

توي قالب هم يه قسمت كپي رايت هست كه فكر كنم مربوط به همون فايله! نوشته:

Developed on behalf of - Nokia Car Charger - Leading mobile phone accessories retailer. Designed by web2feel

لطفا اگه كسي مي دونه، راهنماييم كنه چطور مي تونم اين نوشته رو از توي قالب حذف كنم يا متنش رو عوض كنم.

ضمنا اين متن تو هيج جاي فايل هاي قالب وجود نداره، اما توي قالب نمايش داده ميشه!!!

ممنونم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ادرس سایتت رو بده تا کمکت کنم. همون روش دوستمون don.Diego درسته...

wallfa

کاربر عضو
دوست عزیز 5 تومان خرج داره بده میزون میکنم بای ای دی wallfa_hm در تماس باش

nulledscriptz

کاربر عضو
راه حل که زیاده... می*تونی از استایل قالب visibility فوتر رو hidden کنی.. یعنی اگه فوتر با آیدی footer مشخص شده باشه :

کد:
#footer {
 visibility:hidden}
[/quote

یه کار دیگه هم من کردم شد ، اون کانتینری که شامل موارد کپی رایت میشه رو دوبار پشت سر هم کپی پیست میکنیم که دو تا بشن .... بعد اولی رو display:none می کنیم

wallfa

کاربر عضو
نمیخواهم بگم راهاتون اشتباه ولی خوب این جور نیست که شما فکر کنید . اینها کلا سر خود گذاشتن ولی بنده کاملا حذف میکنم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اصلا حذف کردنش کار نداره... ! و فکر نمیکنم ارزش پول گرفتن رو داشته باشه

wallfa

کاربر عضو
محمد خوب حذف کن ؟! هیچ کاری نداره من راهنمایی میکنیم بشین از اول توابع وردپرس بنویس تموم شد .. برای تو که کاری نداره ! محمد راستی داداش من چند وقت نبودم تو نبودی چه خبر ؟

راستی این ویرایش سریع صفحه برای من کار نمیکنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

wallfa

کاربر عضو
خوب در کل همین کارها میکنید که همه سایت دارن بعد حتی نمیتونید خرج خودتون در بیارید .. ناراحت نشی ولی خوب من وقتی میگم حذف میکنم کلی کار داره من از راه دوز کلک وارد نمیشم تمام توابع از سر مینویسم . اوکی داداش . خودت میدونی که من یا کار نمیکنم یا درست انجام میدهم .

iranenaz

کاربر عضو
خوب در کل همین کارها میکنید که همه سایت دارن بعد حتی نمیتونید خرج خودتون در بیارید .. ناراحت نشی ولی خوب من وقتی میگم حذف میکنم کلی کار داره من از راه دوز کلک وارد نمیشم تمام توابع از سر مینویسم . اوکی داداش . خودت میدونی که من یا کار نمیکنم یا درست انجام میدهم .
خودت رو ناراحت نکن جان. :)

محمد فقط نظرش رو گفت و شاید خیلی ها موافق باشن (مثل من) و البته خیلی ها هم مخالف باشن :)

هر کاری ارزشی داره اگر بنده خدا واسش ارزش داشته باشه پول خرج میکنه و ...

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
wallfa اگه دوستمون میخواست پول بده بابتش . حتما میرفت بخش بازارچه... اینجا درخواست کمک کرده. اگه به پیشنهاد پولی باشه همه اینجا یک پا طراح وردپرس هستن...

wallfa

کاربر عضو
محمد جان اسم من حسن .. ولی خوب در کل اول کاربر نمیدونه داخل فروم کجا نظر بده و در گزینه دوم بدونه هم فکر میکنه الان 50 میلیون تومان میخواهن ازش بگرین و در اخر من قبلا خودم با این چنین مشکلات برخورد میکردم حاضر بودم بابت پول بدم درست انجام بشه فقط .. دیگه نمیدونم چی بگم

بالا