رزولوشن سایت

mili1374

کاربر عضو
سلام اگر تئجه داشته باشید
You must be registered for see images attach
طبق این تصویر سایت از رزولوشن بالایی برخورداره و میخوام که این دیگه پایین سایت نیاد . اگر کسی بتونه این مشکل رو برطرف کنه ممنون میشم.لینک سایت

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این مشکل مربوط به ویرایش های شماست که نا مشخصه

چیزی که مطمئنا اتفاق افتاده مشکل در لینک های منو هست. از بخش فهرست ها فرزند های منوی خودتون رو حذف کنید و تست کنید

mili1374

کاربر عضو
این مشکل مربوط به ویرایش های شماست که نا مشخصهچیزی که مطمئنا اتفاق افتاده مشکل در لینک های منو هست. از بخش فهرست ها فرزند های منوی خودتون رو حذف کنید و تست کنید
بله درست گفتید منوی بالا رو بر میدارم درست میشه ولی چک کردم مشکلی نبود باید یه راه حلی باشه باری این

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
میگم که ، شما فقط توی منو تون یک فرزند (زیر مجموعه) بزارید... باز زیر (زیر مجموعه) تون زیر مجموعه جدید نزارید

چطوری بگم...

نوه براش نزارید :دی

mili1374

کاربر عضو
میگم که ، شما فقط توی منو تون یک فرزند (زیر مجموعه) بزارید... باز زیر (زیر مجموعه) تون زیر مجموعه جدید نزاریدچطوری بگم...

نوه براش نزارید :دی
ممنون که رسیدگی کردین میدونم شما چی فرمایید ولی آخه راهی نیست که این کارا رو نکنیم مین میخوام اون بالا هم باشه با اون امکانات کدی چیزی که اینو درست کنه نیست ! :-/

armanmprr

تازه وارد
روش کار می کنم حتما

آخرین ویرایش توسط مدیر:

armanmprr

تازه وارد
مشکلتون رو فهمیدم

می تونم قسمت اسکرول خوردن رو برطرف کنم مشکل شما از اینجاست

.nav li ul { background: #fff; position: absolute; left: -999em; width: 200px; border: 1px solid #dbdbdb; border-width:1px 1px 0; z-index:999; }

توی خط 262 فایل style.css شما این خط رو می تونید پیدا کنید خوب بزارید توضیح بدم توی این خط این کد left: -999em باعث این کاره . این منوی شما اینجوری کار می کنه که کله زیر مجموعه ها رو می فرسته em999 سمت چپ صفحه و وقتی کاربر کلیک می کنه مثلا روی فروشگاه از اون فاصله اون زیر مجموعه ها رو میاره سر جاشون که خوب این باعث اسکرول خوردن صفحه ی شما شده . پیشنهاد من اینه که از یه منوی دیگه استفاده کنید کلی منوی قشنگ تر و حرفه ای تر توی سایت های دیگه هست . من خواستم درستش کنم منوی شما رو و می دونم چجوری باید درست بشه ولی زیاد کار می بره یعنی کلا از اول باید براش سی اس اس تعریف کرد که خوب واقعا طول می کشه

بازم منتظر باشید بررسی می کنم شاید راهی پیدا کردم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

armanmprr

تازه وارد
تست کن ببین اوکی شد ؟ دیگه تا جایی که تونستم باگ هاشو گرفتم یعنی کلا از اول بهش استایل دادم . جوری که کارتو راه بندازه.

برای اینکه ببینی درست شده یا نه آپلود کن این فایل رو به جای فایل قبلی بعد توی سایتت Ctrl+f5 بزن

mili1374

کاربر عضو
تست کن ببین اوکی شد ؟ دیگه تا جایی که تونستم باگ هاشو گرفتم یعنی کلا از اول بهش استایل دادم . جوری که کارتو راه بندازه.

برای اینکه ببینی درست شده یا نه آپلود کن این فایل رو به جای فایل قبلی بعد توی سایتت ctrl+f5 بزن
با سلام خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون آقا خیلی لطف کردین واقعا تشکر :D :69:

armanmprr

تازه وارد
خواهش می کنم . فقط یادت نره دیگه شاخه ها رو تو در تو تر نبری منظورم رو نمی دونم چطوری بگم . یعنی موضوعات رو بیشتر تو هم نبر که براشون استایلی وجود نداره و باز این اتفاق پیش میاد

armanmprr

تازه وارد
کاری شخصی با من داشتید پ خ کنید و توی این تاپیک ننویسید خواهشا ( قوانین انجمن )

متاسفانه بنده از یاهو استفاده نمی کنم و از مسنجر گوگل hangout چت می کنم یا اسکایپ

بالا