رمز دار یا پنهان کردن لینک دانلود وارد شده در ووکامرس

gsshop

تازه وارد
سلام به دوستان عزیز

همونطور که اطلاع دارید وقتی لینک مستقیم از هاست دانلود یا یک سرور دیگه به ووکامرس برای دانلود قرار میدیم بعد از خرید لینک رو در اختیار کاربر قرار میده و این خودش یک مشکل هست !

افزونه های معروف دیگه هم دقیقا همین مشکل رو دارند و بنده تست کردم

چجوری می تونیم این مشکل رو حل کنیم ؟ ایا افزونه خاصی طراحی شده براش ؟

ایا این امکان وجود داره بشه فایل هارو در هاست دانلود has یا رمز نگاری کرد بعد لینک دانلود رو در ووکامرس قرار داد ؟

با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amogheimi

تازه وارد
سلام به دوستان عزیز

همونطور که اطلاع دارید وقتی لینک مستقیم از هاست دانلود یا یک سرور دیگه به ووکامرس برای دانلود قرار میدیم بعد از خرید لینک رو در اختیار کاربر قرار میده و این خودش یک مشکل هست !

ایا این امکان وجود داره بشه فایل هارو در هاست دانلود has یا رمز نگاری کرد بعد لینک دانلود رو در ووکامرس قرار داد ؟

با تشکر
سلام

دقیقا افزونه ای که میخواهید رو بنده واسه ایزی دیجیتال دانلودز نوشته ام .

در صورت تمایل میتونم برای ووکامرس آپدیتش کنم.

لینک افزونه

اینم انجمن پشتیبانی

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام به دوستان عزیز

با تشکر
کاربر لاگین بشه ؟

اگه آره لینکت رو بزن تو دانلود مانیتور ، تیک فقط اعضا رو هم بزن .. بعد لینکی که بهت میده رو بنداز تو ووکامرس .

gsshop

تازه وارد
کاربر لاگین بشه ؟

اگه آره لینکت رو بزن تو دانلود مانیتور ، تیک فقط اعضا رو هم بزن .. بعد لینکی که بهت میده رو بنداز تو ووکامرس .
درسته داخل این افزونه لینک رو قرار میدم ولی وقتی کاربر روی لینک کلیک میکنه لینک اصلی فایل براش ارسال میشه

و مشکل دیگه این هست که هر کاربری که ثبت نام کنه اگه لینک دانلود رو پیدا کنه میتونه فایل رو دانلود کنه

gsshop

تازه وارد
سلام

دقیقا افزونه ای که میخواهید رو بنده واسه ایزی دیجیتال دانلودز نوشته ام .

در صورت تمایل میتونم برای ووکامرس آپدیتش کنم.

لینک افزونه

اینم انجمن پشتیبانی
ممنون ازتون دوست عزیز

میشه لطفا هزینه رو برای من پیغام خصوصی کنید

و اینکه برای استفاده به وسیله هاست دانلود , هاست مورد نظر چه قابلیت هایی باید داشته باشه ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
توی ووکامرس تنها راه حفاظت از فایل ، استفاده از آپلود خود ووکامرس هست...

hannanstd.ir

این رو باید از تیم ووکامرس بپرسید
سلام . آقای مقیمی سایتتون رو دیدم . خیلی عالی هست که تونستید برای EDD همچین افزونه ای بنویسید . بعنوان یه دوست بهتون پیشنهاد میکنم برای ووکامرس هم بنویسید ولی تو سایت کدکنیون برای فروش بذارید . چون ووکامرس طرفداری خیلی خیلی بیشتری نسبت به EDD در خارج از ایران داره .

amogheimi

تازه وارد
سلام . آقای مقیمی سایتتون رو دیدم . خیلی عالی هست که تونستید برای EDD همچین افزونه ای بنویسید . بعنوان یه دوست بهتون پیشنهاد میکنم برای ووکامرس هم بنویسید ولی تو سایت کدکنیون برای فروش بذارید . چون ووکامرس طرفداری خیلی خیلی بیشتری نسبت به EDD در خارج از ایران داره .
مشکل بنده هم دقیقا با همین سایت هست که نمیتونم برای کاربرای خارج از ایران افزونه هارو به فروش برسونم. بلا نسبت شما ،  ما ایرانیا همه چی رو رایگان میخوایم برامون فرقی نمیکنه چقد زحمت کشیده شده باشه فقط میخایم مجانی کارمون راه بیافته

اگه شما راه حلش رو میدونید خوشحال میشم کمکم کنید.

hannanstd.ir

مشکل بنده هم دقیقا با همین سایت هست که نمیتونم برای کاربرای خارج از ایران افزونه هارو به فروش برسونم. بلا نسبت شما ،  ما ایرانیا همه چی رو رایگان میخوایم برامون فرقی نمیکنه چقد زحمت کشیده شده باشه فقط میخایم مجانی کارمون راه بیافته

اگه شما راه حلش رو میدونید خوشحال میشم کمکم کنید.
والا اگه بخواید که میشه . الان آقای صوفی هم ایرانیه ولی داره تو اون سایت فعالیت میکنه . شما میتونی با یه کشوری مثل مصر یا و ... بری عضو بشی و محصولت که تایید شد بعد از سایت payment24.ir یا یه حساب پی پال وریفای شده با آدرس غیر ایران میگیری یا اینکه حساب خودشون رو میدی برات پولت رو میگیرن و یه درصدیش رو برمیدارن . تو سایتشون کامل توضیح دادن .

ولی بهتون پیشنهاد میکنم اگه واقعا به برنامه هاتون اطمینان دارید این ریسک رو انجام بدید . خیلی از افزونه های ووکامرس رو که باز میکنی شاید کلا 15 خط کد نویسی باشن ولی چون کاربردی هستن با قیمت حدود 6 7 دلار تونستن حدود 150 200 تا فروش داشته باشن .

amogheimi

تازه وارد
مشکل حساب پی پال ندارم . همین تایید شدن افزونه ها و روال کار اونا رو اطلاع ندارم.

hannanstd.ir

توی سایتشون توضیح دادن ، توی نت هم سرچ کنید .

خب باید افزونه تون یه سری معیار ها رو داشته باشه و بعدش هم یک سری کوییز ازتون میگیرن.

تانوس

تازه وارد
درود
بنده هم همین مشکل رو دارم. راه حلی براش پیدا شد؟

بالا