زبان برنامه نویسی

aliyaghobi

کاربر عضو
26/5/11
235
0
16
29
Mazandaran
سلام

خیلی علاقه مندم یه شبکه اجتماعی کوچیک راه اندازی کنم واسه شروع یاید چه زبان های رو یاد بگیرم؟

html5 و css3

 

zegersot

کاربر عضو
23/4/08
626
0
16
سلام

آقا شما بايد چند تا زبان ياد بگيري

php,ajax,javascript,css,html

اينارو ياد بگيري مي توني ولي اگه گرافيكت خوبه برو سمت قالب در غير اين صورت برو برنامه سازي

موفق باشي

 

homayon574

کاربر عضو
29/6/10
457
0
16
سلامخیلی علاقه مندم یه شبکه اجتماعی کوچیک راه اندازی کنم واسه شروع یاید چه زبان های رو یاد بگیرم؟

html5 و css3
شما html و css خالی رو یاد بگیر این دو تا رو بزار اخر سر ! برای زدن اجتماع مجازی هم نیاز به کوله باری از تجربه داری انقدارم اسون نیست تو حرف چندتا کلمس جز اینام همونطور که اقا مدیر گفتن به چندین زبان برنامه نویسی نیاز دارید
 

aliyaghobi

کاربر عضو
26/5/11
235
0
16
29
Mazandaran
میشه با یاد گرفتن html,css واسه شروع یه میکرو جامعه مجازی زد که عضو گیری کنه و پروفایل شخصی داشته باشه؟

کتاب های هست که دقیقا مرحله به مرحله بهم یاد بده تا سریع تر یاد بگیرم؟ مقدماتیشو خوندم

 

iPersianScript

کاربر عضو
10/1/11
462
0
16
35
میشه با یاد گرفتن html,css واسه شروع یه میکرو جامعه مجازی زد که عضو گیری کنه و پروفایل شخصی داشته باشه؟

کتاب های هست که دقیقا مرحله به مرحله بهم یاد بده تا سریع تر یاد بگیرم؟ مقدماتیشو خوندم
.

. سـلام دوست عزیز :55:

. در پست قبل homayon574 عزیز خوب گفت.. :|:|

.

شما html و css خالی رو یاد بگیر این دو تا رو بزار اخر سر ! برای زدن اجتماع مجازی هم نیاز به کوله باری از تجربه داری انقدارم اسون نیست تو حرف چندتا کلمس جز اینام همونطور که اقا مدیر گفتن به چندین زبان برنامه نویسی نیاز دارید
.

. در مورد کتاب، تو نت هم بگردی هست.. البته منظورم کتاب آموزش زبانهای برنامه نویسی که بصورت مثلا pdf تو سایت های مختلف قرار داره.. /:)

. مـوفق باشیـد :54:

.

 

amirlord

تازه وارد
17/8/10
7
0
1
میشه با یاد گرفتن html,css واسه شروع یه میکرو جامعه مجازی زد که عضو گیری کنه و پروفایل شخصی داشته باشه؟کتاب های هست که دقیقا مرحله به مرحله بهم یاد بده تا سریع تر یاد بگیرم؟ مقدماتیشو خوندم
سلام

چیزی که شما میخواید با زبان های داینامیک قابل اجرا هست . در حالی که html استاتیک هست ! در این کار به پایگاه داده نیاز هست که میره تو بحث زبان های سمت سرور ( مثل php ) .

از اسکریپت های آماده مثل شیرترانیکس یا ... استفاده کنید .

 

aliyaghobi

کاربر عضو
26/5/11
235
0
16
29
Mazandaran
قسمت هاي صفحه ي اصلي سايت و پروفايل شخصي سايت رو با html,css,javascript در آوردم(البته از چند تا سايت كه قسمت هاي جالبي داشته سر هم كردم) حالا چطوري بايد مثلا براي شیرترانیکس ويرايشش كنم؟

منظور اصليم اينه آيا ميشه قسمت هاي مختلف سايت رو با html طراحي كرد و با php هماهنگ كرد تا شبكه راه بيافته؟

 

mahdiali35

کاربر عضو
30/6/10
1,499
0
36
26
درود....

دوست عزیز برای راه اندازی همچین سایتی که در نظر دارید باید بیشتر به php , javascript و مواردی که دوستان گفتند مسلط باشید....

پیشنهاد من اینه که شما از اسکریپت های آماده که امکانات زیادی هم داره شروع کنید و در کنار اون به یادگیری برنامه نویسی بپردازید و مطمئنا با تلاشی که شما دارید می تونید به خواسته هاتون برسید و بعد از اون می تونید اسکریپت ها رو تغییر بدید و امکاناتی رو به اون اضافه کنید یا این که خودتون با همکاری دیگران یک سیستم مجزا بسازید...بنده هم برای شما آرزوی موفقیت میکنم

امیدوارم پیروز و موفق و شاد باشید....

 

aliyaghobi

کاربر عضو
26/5/11
235
0
16
29
Mazandaran
با تشکر از عزیز

آیا نرم افزاری هست تا فایل های php رو نمایش بده؟منظورم کامپابن کردنه

مثلا وقتی html مینویسیم میتونیم با مرورگرها نتیجه کد ها رو ببینیم که چه شکلی شده

 

mahdiali35

کاربر عضو
30/6/10
1,499
0
36
26
درود

خواهش میکنم دوست من......

برای این که فایل های php رو روی لوکال اجرا کنید بهترین راه استفاده از نرم افزارهای وب سرور مجازی هستش که هاست رو بر روی کامپیوتر شخصی شما شبیه سازی میکنه و شما به راحتی می توانید انواع cms ها روی اون نصب کنید و تست کنید و به نظر من بهترین اون ها xampp server هستش که میتونید استفاده کنید و بعد از اون wampp و easy php*

پیروز و شاد باشید....

 

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,273
0
36
با تشکر از عزیزآیا نرم افزاری هست تا فایل های php رو نمایش بده؟منظورم کامپابن کردنه

مثلا وقتی html مینویسیم میتونیم با مرورگرها نتیجه کد ها رو ببینیم که چه شکلی شده
سلام

با اجازه استادان ،

بله دوست عزیز نرم افزار برای این کار زیاده

ساده ترینش که کار کردن باهاش راحت هم هست easyphp هستش که آدرسش اینه easyphp.org

با این شروع کن خودت بعدا با قویترش هم آشنا میشی مثلا wampp و xampp و ......

کارشون هم اینه که یه شبیه سازی سرور رو برات انجام میده

بعد از نصبش ( easyphp ) برو به محل نصب و پوشه ی www اونجا هر چیزیرو قرار بدی میتونی مشاهده کنی مثلا توی پوشه www یه فایل به اسم ali360.php بزاری آدرسش تو مرورگر میشه :



برای کد نویسی هم که نرم افزار زیاده که از php و css و ....... پشتیبانی میکنه که نمونش نرم افزار DW هست که نام کاملش DREAMWEAVER هست که خیلی نرم افزار راحتیه

بعد اینکه دوست من برای اینکه بتونی یاد بگیری فقط کتاب خوندن و .... به درد نمیخوره بهترین کار یادگیری php اینه که اسکریپت های ساده php رو برداری و روشون کار کنی انقد تغییر بدی و نتیجرو ببینی تا یاد بگیری

موفق باشی

 

aliyaghobi

کاربر عضو
26/5/11
235
0
16
29
Mazandaran
شما درست میگید با خوندن کتاب و جزوه چیز خاصی که جنبه کاریردی زیادی داشته باشه باد نگرفتم,شاید به خاطر عجول بودنمه که میخوام هرجه زودتر برم سر اصل مطلب(ساختن مدیریت محتوا)

با جوملا(جومسوشیال),سوشیال انجین کار کردم

خیلی دوست دارم فعلا یه سیستم مدیریت محتوای کوچیک درست کنم

شما پیشنهاد میکنید با کدوم اسکریپت کار کنم که ساده باشه و ویرایشش کنم؟

 

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,273
0
36
شما درست میگید با خوندن کتاب و جزوه چیز خاصی که جنبه کاریردی زیادی داشته باشه باد نگرفتم,شاید به خاطر عجول بودنمه که میخوام هرجه زودتر برم سر اصل مطلب(ساختن مدیریت محتوا)با جوملا(جومسوشیال),سوشیال انجین کار کردم

خیلی دوست دارم فعلا یه سیستم مدیریت محتوای کوچیک درست کنم

شما پیشنهاد میکنید با کدوم اسکریپت کار کنم که ساده باشه و ویرایشش کنم؟
زیاد هم بد نیس که عجول باشی چون میتونه تو یادگیریت موثر باشه

ببین دوست من من نگفتم که کتاب رو نخون حتی اینو میگم که تو اول بخون کتاب رو بفهم که قضیه چیه بعد تو همه ی کتاب ها مثال رو زده اونوقته که تو برو مثال رو انجام بده و به دلخواه تغییرش بده تا ببینی چه اتفاقی میفته

ساختن مدیریت محتوا اگه منظورت مثل همین جوملا و ... باشه که نمیخوام نا امیدت کنما اما حداقل باید چندین ماه حتی سال برنامه نویسی کار کنی تا همه چیرو یاد بگیری بعد بتونی بنویسی

به نظر من تو برو یاد بگیر بعد بیا همین جوملا یا وردپرس رو استفاده کن اونموقع خودت بشین براش پلاگین بنویس و .......

البته میتونی سیستم های مدیریت محتوای خیلی ساده هم بنویسی حتی بدون نیاز به دیتابیس اما خب به درد نمیخوره

برای کار با اسکریپت برو به این قسمت بعدش ببین کدوم مدیریت محتوا که محمد گذاشته ساده ترینش هست اونو دانلود کن و روش کار کن

البته زیاد عجله نکن با صبرو حوصله برو جلو ایشاالله تا چند ماه دیگه مدیریت محتواتو اینجا معرفی میکنی :D

فعلا اگر از من میشنوی برو html5 و css3 مخصوصا html5 که خیلی حال میکنم باهاش و جاوا اسکریپت و jquery و ... رو به صورت کامل یاد بگیر بعد برو سراغ php

پیشنهاد میکنم از وردپرس هم استفاده کن چون خیلی ساده هستش کدنویسیش و خیلی بهتر میتونی یاد بگیری

موفق باشی

 

aliyaghobi

کاربر عضو
26/5/11
235
0
16
29
Mazandaran
مرسی عزیز

آیا میشه با html5,css3,jquery,javascript یه شبکه اجتماعی کوچک راه اندازی کرد که دارای بخش های پروفایل شخصی واسه هر کاربر,آلبوم تصاویر باشه؟

 

homayon574

کاربر عضو
29/6/10
457
0
16
مرسی عزیزآیا میشه با html5,css3,jquery,javascript یه شبکه اجتماعی کوچک راه اندازی کرد که دارای بخش های پروفایل شخصی واسه هر کاربر,آلبوم تصاویر باشه؟
نه علی جان همه اینا که گفتید برای ظاهر سازی هست برای ساخت قالب هست برای ساخت هسته سیستم به زبونی نیازه که بتونه با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار کنه ، قابلیت تجزیه اطلاعات رو داشته باشه یه زبون سمت سرور مثل asp مثل php مثل cgi و و و

 

aliyaghobi

کاربر عضو
26/5/11
235
0
16
29
Mazandaran
یله متوجه شدم

سایتی که با html5,css3 ساخته بشه ایستا هست,یرای ساخت شبکه اجتماعی باید پویا و دینامیک باشه که با php باید ساخت

عزیز من دنیال ساخت مدیریت محتوا cms نیستم,فقط دنبال یادگیری ساخت قسمت مدیریت admin شبکه مجازی هستم

 

aliyaghobi

کاربر عضو
26/5/11
235
0
16
29
Mazandaran
خوب فرض کنید من ظاهر شبکه اجتماعی رو انجوری که دوست داشتم با html,css,javascript درآوردم

قدم بعدی چیه؟

با تشکر از عزیزانی که لطف دارن یاری می رسانند

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,273
0
36
یله متوجه شدمسایتی که با html5,css3 ساخته بشه ایستا هست,یرای ساخت شبکه اجتماعی باید پویا و دینامیک باشه که با php باید ساخت

عزیز من دنیال ساخت مدیریت محتوا cms نیستم,فقط دنبال یادگیری ساخت قسمت مدیریت admin شبکه مجازی هستم
سلام

ببین علی جون الآن از همون اول جوابیرو که یک سال هم بپرسی دوستان و من تکراری بهت جواب میدیم

همونطور که همایون عزیز گفت باید زبانهای داینامیک رو یاد بگیری

kasraa عزیز من دنیال ساخت مدیریت محتوا cms نیستم,فقط دنبال یادگیری ساخت قسمت مدیریت admin شبکه مجازی هستم

ببین اینم باز جواب تکراری داره

یه مثال بگم برات :

تو میخوای یه کاریو انجام بدی مثلا مدیریت یه کارخونه

حالا اگر بشینی تو دفتر مدیریتت و از جات تکون نخوری هیچ دوربینو ... هم نباشه که بتونی کنترل کنی قسمت های مختلف رو

خب حالا میشه مدیریت کرد ؟

مثلمه که نمیتونی

حالا این کارت که میگی میخوای admin بسازم مثل همون مدیریت کارخونه میمونه که باید برای مدیریت فعال باشی و با قسمت های مختلف ارتباط برقرار کنی که برای این admin ساختنت حتما باید از یه زبان داینامیک مثل php و یه بانک اطلاعاتی مثل mysql استفاده کنی

ببین تو هنوز اول کاری برو همون کارائیرو که دوستان و من گفتیم رو انجام بده یه کم که بری جلو معنی این جواب های مارو خودت میفهمی

پیشنهاد منم اینه که برو از یه جامعه مجازی که آماده هست استفاده کن بعدا که تو کارت حرفه ای شدی و زبان های برنامه نویسی رو یاد گرفتی بشین همون سیستم رو ارتقا بده و ......

امیدوارم تونسته باشم بهت منظور کلی رو رسونده باشم

موفق باشی