زیاد شدن حجم دیتابیس (بی رویه)

moein921

کاربر عضو
حجم دیتابیس من به طور بی رویه و نجومی در حال اضافه شدن هست من سایتم خبری هست و روزانه حدود 500 تا خبر داره گار میشه تو سایت

www.kasb24.ir

ممنون میشم کمکم کنید

محدودیت دیتابیس من 500 مگابایت هست و الان نزدیک به دویست مگ شده و به زودی 500 مگ من تموم میشه و سایتم نابود میشه!

پس لطفا بهترین راهکارها رو ارائه بدین

mehrpouya

کاربر عضو
حجم دیتابیس من به طور بی رویه و نجومی در حال اضافه شدن هست من سایتم خبری هست و روزانه حدود 500 تا خبر داره گار میشه تو سایت

www.kasb24.ir

ممنون میشم کمکم کنید

محدودیت دیتابیس من 500 مگابایت هست و الان نزدیک به دویست مگ شده و به زودی 500 مگ من تموم میشه و سایتم نابود میشه!

پس لطفا بهترین راهکارها رو ارائه بدین
دوست عزیز سایت شما یه سایت خبریه. حتی یه وبلاگ وردپرسی هم دست کم 1 گیگ فضا نیاز داره. دلیلشم آپدیت های سریعیه که منتشر می شن. یه سایت خبری طبیعتا نیازمندیای بیشتری داره. ضمن اینکه پوسته شما هم پوسته سبکی نیست و درون ریزی روش اجرا شده. درون ریزی قبلی شما باعث این مسائله. میتونین وارد سی پنل بشید و به صورت دستی شاخه آپلودهارو تمیز کنید و یا از طریق phpmyadmin دیتابیس رو به صورت دستی پاکسازی کنید.

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

moein921

کاربر عضو
مثل اینکه منظور منو متوجه نشدید فضای هاست من 25 گیگ و ترافیک ماهیانه که در اختیار دارم 250 گیگه

من الان مشکلم دیتابیس هست چون محدودیت 500 مگابایت براش تعریف شده و از اون نظر مشکل دارم

شما خوب متوجه نشدید که گفتین یک گیگ چون فضای من 25 گیگه الان مشکل چیز دیگست

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اول یه سوالی برام پیش اومد بیشتر فروشنده ها مقدار حجم دیتابیس رو نامحدود قرار میدن چه هاست چه مجازی شما که احتمالا مجازی هستی چجوری محدودیت دیتابیس داری؟

روزی 500 تا پست دارید تا الان چند تا پست زدید؟

تعداد پست های شما و مقدار مطالبوشون به صورت نوشته مقدار حجم اصلی شما رو تعیین می کنه و این مقدار شاید فقط با فشرده سازی کم بشه که باید بررسی کنید .

ولی اگر منظورتون اینه که حجم مقدار محتوای منتشر شده اونقدری نیست که این مقدار باشه باید بررسی کنید که خطایی یا لاگ دیتابیسی ثبت نشده باشه مثل 404

ولی اگر مقدار حجم محتوا و سایر بخشها درست هستش پس باید به فکر ارتقا دیتابیس یا افزایش حجم باشید یا مطالب گذشته رو حذف کنید . برای افزایش حجم دیتابیس با پشتیبانی یا بخش مالی صحبت کنید .

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

moein921

کاربر عضو
اوایل کمتر بود اما الان شده روزی حدود150 تا نهایتا 200 پست من اشتباه کردم گفتم 500 تا پست در روز

الان دقیقا 7008 تا پست تا این لحظه زدیم

بالا