سابدومین در وردپرس

shakilid

Banned
سلام خسته نباشید.

قصد دارم توی سایت وردپرسیم بعضی قسمت ها به صورت سابدومین نمایش داده بشه.

مثلا بخش اخبار به این شکل دربیاد : news.site.ir

برای این کار کدامیک را پیشنهاد میکنید :

1- نصب چند وردپرس

2- وردپرس مولتی یوزر یا همون که باهاش سایت به کاربرا می دن

3- پلاگینی برای اینکار هست که من نمی دونم

با تشکر

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
سلام

بهتره که از طریق پنل هاستتون به آدرس ها موضوعات گفته شده ساب دومین بدید.

shakilid

Banned
چون تنها خودم روی این سایت کار نمی کنم باید طوری باشه که مدیران دیگر نیز بتونن خودش این کار رو انجام بدن. می خوام راحت باشه و حداقل امکان از پنل مدیریت وردپرس انجام بشه

HamedR

کاربر عضو
اگر برای هر بخش مدیر خاصی در نظرین گرفتین به نظر من بهترین راه استفاده از وردپرس مولتی یوزر هست.

بعدش بیاین روی صفحه اصلی سایت کد لود rss رو قرار بدین که آخرین مطالب هر بخش رو صفحه اصلی هم نمایش داده بشه.

درضمن برای محدود کردن دسترسی بعضی از مدیران به برخی از تنظیمات میتونید از پلاگین user-role-editor استفاده کنین.

shakilid

Banned
ممنون بله هر سابدومین قراره چند مدیر داشته باشه . این پلاگین که گفتین می تونه سطح دسترسی به قالب و پلاگین رو محدود کنه؟

shakilid

Banned
در صورت استفاده از قابلیت مولتی سایت به سرور فشار میاد؟

HamedR

کاربر عضو
بله دادش.

این پلاگینی که گفتن میتونه دسترسی به پلاگین و قالب (افزودن ، ویرایش ، حذف ) ،حذف و ویرایش پست و... رو محدود کنه .

اینم عکسی از امکاناتش

HamedR

کاربر عضو
ممنون بله هر سابدومین قراره چند مدیر داشته باشه . این پلاگین که گفتین می تونه سطح دسترسی به قالب و پلاگین رو محدود کنه؟
راستش نظر قطعی در این زمینه نمیتونم بدم . چون تست نکردم . ولی فکر کنم بهتر از این باشه که چندتا وردپرس نصب کنی.

بیشتر فشار رو افراد آنلاین ایجاد میکنن.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
یک افزونه تست نشده

HamedR

کاربر عضو
یک افزونه تست نشده

اما من این رو توصیه نمیکنم.

محمد جان این افزونه 2ساله که آپدیت نشده و اولا معلوم نیست رو وردپرس 3.5 جواب بده یا نه . ثانیا ممکنه باگ امنیتی داشته باشه.

shakilid

Banned
فکر کنم همون مولتی سایت بهتر باشه چون از یک پنل میشه مدیریت کرد و دسترسی به هر کاربر داد

HamedR

کاربر عضو
فکر کنم همون مولتی سایت بهتر باشه چون از یک پنل میشه مدیریت کرد و دسترسی به هر کاربر داد
آره داداش . همین کار رو بکن.

راستی چرا میخوای ساب دامین تعریف کنی ؟

مگه اینطوری چه شه ؟

yoursite/cat/news

shakilid

Banned
میخوایم واسه هر استان یک پنل تعریف بشه چون از هر استان خودشون میخوان آپدیت کنن شکلش هم به نظرم اینطوری قشنگ تره

shakilid

Banned
امنیت این مولتی سایت چطوریه؟ اگه بخوام آدرس پوشه ها رو کلا تغییر بدم دست توی دیتابیس ببرم میریزه بهم؟

HamedR

کاربر عضو
از نظر امنیت مولتی یوزر هم مثل وردپرسه . فقط باید برخی از دسترسی ها رو محدود کنی. از هرپلاگینی هم استفاده نکنی.

وردپرس رو هم دستکاری نکن وگرنه میریزی بهم . بعدش هم نمیتونی آپدیتش کنی.

بالا