aliabedian
تازه وارد
برای ساخت گروه ها و زیر گروه ها و نمایش اونها در یک صفحه از روش زیر استفاده کردم که نتیجه ی کامل رو نگرفتم .. ممنون میشم پس از مطالعه و بررسی ، جواب صحیح و اساسی و اصولی رو به من بدید متشکرم پیشاپیش
روش:
استفاده از دو کوئری به صورت زیر
استفاده از دو کوئری به صورت زیر
You must be registered for see images attach
و استفاده از این کدها درون تگ body
نتیجه کار هم به این صورت شده:
جداول و مقادیرشون رو به صورت تصویر در ادامه نشونتون میدم به این صورت:
جدول group و مقادیر درج شده در آن:
جدول group و مقادیر درج شده در آن:
جدول subgroup و مقادیر درج شده در آن:
این از این... امیدوارم مفهوم بوده باشه.. انشاء الله
ولی سوالمو دوباره مطرح میکنم:
من میخوام طبق عکس شماره ۳ (از بالا) گروهها نمایش داده بشن و زیرگروه های مربوط به اونها هم نمایش داده بشن.. هنوز توی مخم نرفته این قضیه و این باعث شده من از کار و زندگی بیافتم و چند روزیه که در گیر این شدم .. خواهش میکنم یه جواب درست بدید تا مشکلم حل شه ..
اصلا فکر کنید یک کار تیمی بوده و منم توی این بخش گیر کردم
ولی سوالمو دوباره مطرح میکنم:
من میخوام طبق عکس شماره ۳ (از بالا) گروهها نمایش داده بشن و زیرگروه های مربوط به اونها هم نمایش داده بشن.. هنوز توی مخم نرفته این قضیه و این باعث شده من از کار و زندگی بیافتم و چند روزیه که در گیر این شدم .. خواهش میکنم یه جواب درست بدید تا مشکلم حل شه ..
اصلا فکر کنید یک کار تیمی بوده و منم توی این بخش گیر کردم
و از کار و زندگیم هم افتادم و به بقیه ی قسمتهای نتونستم برسم (منظورم در پروژه ای هست که دارم رووش کار میکنم)
خواهشاً آدرس ندید برم اونور و این ور .. اینقدر اینور و اونور رفتم که بازم اونطوری که دلم میخواست ، به نتیجه نرسیدم .. نمیدونم شاید اصرارم بر اینه که حتما با همین دو تا کوئری کارو تموم کنم.. شاید اصرار الکی هست! به هر حال دیگه .. دارم یه سی ام اس مینویسم برای سایتهای خودم .. بقیه ی بخشهاش خیلی خوب و روان بود ولی این بخش شاخه و زیر شاخه و نمایش همه ی شاخه ها و زیر شاخه ها در یک صفحه بطور همزمان منو گیج کرده .. ممنون میشم کمکم کنید
یا علی!
یا علی!
آخرین ویرایش توسط مدیر: