ساخت انجمن برای سایت

amin704

کاربر عضو
سلام

من یه سایت دارم که میخوام یه انجمن براش بسازم......از انجمن سازی چیزی نمیدونم.......

اول اینکه از چه انجمن سازی استفاده کنم که رایگان باشه و خوب؟

چطوری باید دامنه سایت اصلی رو به فروم مرتبط کنم؟

میدونم که باید انجمن رو روی یه هاست نصب کرد......میتونم از هاست سایت اصلیم استفاده کنم و هزینه اضافی ندم؟

ممنون میشم جواب بدید

mahdiali35

کاربر عضو
در مورد اینکه از چه انجمن سازی استفاده کنید بحث های زیادی در انجمن هست ... جستجو کنید ...

در مورد موارد بعدی بله شما میتونید روی همین هاست انجمن نصب کنید در صورتی که حجم مناسب داشته باشه و به اندازه ی کافی منابع داشته باشه تا هم سایت و هم انجمن روی اون دچار مشکل نشند ...

شاد باشید ...

amin704

کاربر عضو
در مورد اینکه از چه انجمن سازی استفاده کنید بحث های زیادی در انجمن هست ... جستجو کنید ...در مورد موارد بعدی بله شما میتونید روی همین هاست انجمن نصب کنید در صورتی که حجم مناسب داشته باشه و به اندازه ی کافی منابع داشته باشه تا هم سایت و هم انجمن روی اون دچار مشکل نشند ...

شاد باشید ...
هر جا یه چیزی درباره این انجمن سازا میگن......پیشنهاد شما چیه؟؟

هاست من 20 گیگ فضا داره ........کافیه؟

راستی این انجمن چطوری با سایت هماهنگ میشه؟

mahdiali35

کاربر عضو
هر جا یه چیزی درباره این انجمن سازا میگن......پیشنهاد شما چیه؟؟هاست من 20 گیگ فضا داره ........کافیه؟

راستی این انجمن چطوری با سایت هماهنگ میشه؟
من تو انجمن تو تاپیکای مختلف در اینم باره گفتم ...

هاست شما فضای مناسب رو داره و خوبه ...

منظوراون از هماهنگ سازی چیه ؟ منظورتون اینه که کاربرای انجمن و سایت اصلی یکی بشند ؟ یا نمایش آخرین تاپیک ها و پست ها در سایت اصلی ؟

بسته به نوع انجمن و نوع سیستم سایت اصلی هر 2 حالت رو میشه انجام داد کم و بیش ... شاد باشید ...

mostafa98

کاربر عضو
سلام دوست عزیز

هاستت احیانن که رایگان نیست

اگه باشه از منابع بیشتری استفاده میکنی و تمام زحماتت به هدر میره (بدون اخطار اطلاعات رو حذف میکنن)

من انجمن ساز مای بی بی mybb رو پیشنهاد میکنم همه فن حریفه

انجمن ساز دوم هم پاوربولتین بورد هست

آدرس سایت پشتیبانی فارسی mybb

برای ورود

آدرس سایت پشتیبانی فارسی پاوربولتین بورد

برای ورود

amin704

کاربر عضو
من تو انجمن تو تاپیکای مختلف در اینم باره گفتم ...هاست شما فضای مناسب رو داره و خوبه ...

منظوراون از هماهنگ سازی چیه ؟ منظورتون اینه که کاربرای انجمن و سایت اصلی یکی بشند ؟ یا نمایش آخرین تاپیک ها و پست ها در سایت اصلی ؟

بسته به نوع انجمن و نوع سیستم سایت اصلی هر 2 حالت رو میشه انجام داد کم و بیش ... شاد باشید ...
نه منظورم اینه که ادرس سایت و انجمن با هم یکی باشه.......مثه همین سایت شما......

سلام دوست عزیزهاستت احیانن که رایگان نیست

اگه باشه از منابع بیشتری استفاده میکنی و تمام زحماتت به هدر میره (بدون اخطار اطلاعات رو حذف میکنن)

من انجمن ساز مای بی بی mybb رو پیشنهاد میکنم همه فن حریفه

انجمن ساز دوم هم پاوربولتین بورد هست

آدرس سایت پشتیبانی فارسی mybb

برای ورود

آدرس سایت پشتیبانی فارسی پاوربولتین بورد

برای ورود
نه رایگان نیست..........ممنون از راهنمایی.......my bb رو نصب میکنم.......

mahdiali35

کاربر عضو
این انجمن با سابدومین هست ... یک پوشه مثلا به نام forum بسازید و از اون یک subdomain بسازید خیلی ساده هست جستجو کنید به نتیجه می رسید ...

انجمن سازها همون mybb و phpbb بهترین هستند ...

شاد باشید ...

amin704

کاربر عضو
ممنون.......... اگه به مشکلی خوردم همینجا میگم

بالا