سلام من می خواستم یک جعبه ی دانلود مثل این سایت که جعبه دانلوش آخر مطلب قرار میگیره درست کنم ممنون
A AFG Boy تازه وارد 9/3/13 #2 سلام من می خواستم یک جعبه ی دانلود مثل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. که جعبه دانلوش آخر مطلب قرار میگیره درست کنم ممنون آخرین ویرایش توسط مدیر: 9/3/13
سلام من می خواستم یک جعبه ی دانلود مثل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. که جعبه دانلوش آخر مطلب قرار میگیره درست کنم ممنون
Ehs@n کاربر عضو 9/3/13 #3 2راه دارید! 1- کد نویسی قسمت مربوط و دسترسی دادن در پنل! ( یا هم می تونید به صورت جداگانه و دستی برای هر پست کدهاش رو بنویسید.) 2- استفاده از افزونه(آلان چیزی یادم نیست! چیزی هم پیدا نکردم!) فعلا از لینک های زیر استفاده کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد...
2راه دارید! 1- کد نویسی قسمت مربوط و دسترسی دادن در پنل! ( یا هم می تونید به صورت جداگانه و دستی برای هر پست کدهاش رو بنویسید.) 2- استفاده از افزونه(آلان چیزی یادم نیست! چیزی هم پیدا نکردم!) فعلا از لینک های زیر استفاده کنید لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد...
J jamshimi کاربر عضو 26/6/16 #4 دوستان ممنون میشم یکی جعبه دانلود این سایت رو آموزش بده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. زبانه های تصویری از محیط نرم افزار، مطالب مرتبط و تبلیغات نداشته باشه همین طور اون 6 کادر پایین که گزارش نسخه جدید و.. هم نباشه ممنون از همگی
دوستان ممنون میشم یکی جعبه دانلود این سایت رو آموزش بده لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. زبانه های تصویری از محیط نرم افزار، مطالب مرتبط و تبلیغات نداشته باشه همین طور اون 6 کادر پایین که گزارش نسخه جدید و.. هم نباشه ممنون از همگی