ساخت ماژول پرداخت آنلاین و نمایش کد رجیستر برای نرم افزار (وردپرس)

Arioman

تازه وارد
با سلام و خسته نباشید من سایتی رو با وردپرس طراحی کردم ، الان مشتری ازم خواسته تا قسمتی رو طراحی کنم تا مشتری که نرم افزار رو خریداری کرده بتونه با پرداخت آنلاین کد فعال سازی مخصوص خودش رو دانلود کنه

از اونجایی که اولین بارمه میخوام با سیستم های پرداخت آنلاین کار کنم چند سوال مهم دارم که ممنون میشم دوستان کمکم کنن :

1-آیا نیاز به خرید تمام ماژول های بانکی ( ملت ، سپه ، سامان ، پاسارگاد و ... ) دارم برای اینکه مشتری بتونه با کارت های مختلف بانکی پرداخت موفقیت آمیز داشته باشه ؟؟ یا سامان کافیه ؟؟

2- آیا ماژولی هست که برای وردپرس برای چنین کاری طراحی شده باشه چون من هر چی دیدم بیشتر برای خرید محصولات بوده ( سیستمی مثل خرید شارژ میخوام ک پس از پرداخت رمز رو میده البته بتونه روی وردپرس سوار بشه)

3- با توجه به اینکه هیچ آشنایی با سیستم پرداخت آنلاین ندارم و خصوصا ارسال کد پس از تراکنش موفقیت آمیز آیا کتاب یا مطلب و اموزشی هست که خودم بتونم یاد بگیرم ؟

اگر نیست ممنون میشم دوستان قیمت تخمینی برای اینکار رو بیان کنن تا بدونم چقد از هزینه ای ک گرفتم باید صرف اینکار کنم :46:

alifiresoft

کاربر عضو
اولین مسئله شما باید این باشه که آیا کد فعال سازی از قبل داخل دیتابیس ذخیره میشه یا نه؟ یعنی میخواهید کد فعال سازی پس از پرداخت آنلاین از دیتابیس خوانده بشه و نمایش داده بشه یا به صورت رندوم پس از پرداخت ساخته میشه؟

پاسخ های شما :

1- سامان کافیه.

2- فک کنم باشه. محصول دیجیتال میخره. شایدم برای این نیاز شما وجود داشته باشه پلاگینش. سرچ میکنم اگه بود میزارم.

3- فک کنم اگه یه درگاهی که توی نت موجود هست رو بگیری و کد هاشو باز کنی متوجه میشی. البته خود بانک هم راهنمای برنامه نویسی داره. از همون بانک سامان بخواهید میتونه نمونه کد رو بهتون بده.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
افزونه شارژ پرس وردپرس رو توصیه میکنم .

Arioman

تازه وارد
خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی و پیگیری که میکنید

بله درست می فرمایید باید جزییاتش رو هم بپرسم خصوصا در مورد Generate کردن کد ، حتما سریع میپرسم و به اطلاعتون میرسونم

- در مورد درگاه های پرداخت شما چه درگاهی رو برای تست و یادگیری پیشنهاد میکنید و آیا میتونم روی لوکال شروع به تست و یادگیری کنم ؟

Arioman

تازه وارد
افزونه شارژ پرس وردپرس رو توصیه میکنم .
ممنون دوست عزیز ، فقط دو تا مسئله ایا شما خودتون این سایت رو تست کردین چون دامنه ir هست و نسخه دوموی سایت هم کار نمیکنه و جز چند عکس هیچ مدرکی از پلاگین معرفی شده نیست

در ثانی آیا طراحی شدن این پلاگین برای ایرانسل و اکانت وی پی خللی در استفاده من برای اون مورد خاص و متفاوت ایجاد نمی کنه ؟

MahdiY

راهبر انجمن
عزیز سایت مطمئن هست

نویسنده افزونه هم یکی از مدیران همین انجمن هست و کارش 20 ته

در این مورد از پشتیبانی سایتش سوال کنید

که من میخوام فلان کار را بکنم آیا بکارم میاد یا نه

موفق باشید

danial_3731

تازه وارد
با سلام و خسته نباشید من سایتی رو با وردپرس طراحی کردم ، الان مشتری ازم خواسته تا قسمتی رو طراحی کنم تا مشتری که نرم افزار رو خریداری کرده بتونه با پرداخت آنلاین کد فعال سازی مخصوص خودش رو دانلود کنه از اونجایی که اولین بارمه میخوام با سیستم های پرداخت آنلاین کار کنم چند سوال مهم دارم که ممنون میشم دوستان کمکم کنن :

1-آیا نیاز به خرید تمام ماژول های بانکی ( ملت ، سپه ، سامان ، پاسارگاد و ... ) دارم برای اینکه مشتری بتونه با کارت های مختلف بانکی پرداخت موفقیت آمیز داشته باشه ؟؟ یا سامان کافیه ؟؟

2- آیا ماژولی هست که برای وردپرس برای چنین کاری طراحی شده باشه چون من هر چی دیدم بیشتر برای خرید محصولات بوده ( سیستمی مثل خرید شارژ میخوام ک پس از پرداخت رمز رو میده البته بتونه روی وردپرس سوار بشه)

3- با توجه به اینکه هیچ آشنایی با سیستم پرداخت آنلاین ندارم و خصوصا ارسال کد پس از تراکنش موفقیت آمیز آیا کتاب یا مطلب و اموزشی هست که خودم بتونم یاد بگیرم ؟

اگر نیست ممنون میشم دوستان قیمت تخمینی برای اینکار رو بیان کنن تا بدونم چقد از هزینه ای ک گرفتم باید صرف اینکار کنم :46:
شما میتونی از ماژول پرداخت انلاین ارسپال استفاده کنی که رایگان هستش

hannanstd.ir

عزیز سایت مطمئن هستنویسنده افزونه هم یکی از مدیران همین انجمن هست و کارش 20 ته

در این مورد از پشتیبانی سایتش سوال کنید

که من میخوام فلان کار را بکنم آیا بکارم میاد یا نه

موفق باشید
بله نویسنده اش همان zegersot هستند و کارشون 20 .

دوست من ؛ ایشون برای وردپرس میخواد وگرنه freer رو معرفی میکردیم .

در ثانی آیا طراحی شدن این پلاگین برای ایرانسل و اکانت وی پی خللی در استفاده من برای اون مورد خاص و متفاوت ایجاد نمی کنه ؟
اگر در سایت شارژ پرس به تصاویر دقت کنین میبینین که ربطی به ایرانسل و ... نداره . فقط شما لایسنس یا کدهای فعالسازی رو بهش میدین و اون هم در هر بار خرید یکی از کدها رو به مشتری میده و بعد از خرید مشتری اول ؛ اون کد فعالسازی دیگه به مشتری بعدی فروخته نمیشه .

برای درگاه هم نیاز به دانش کافی نداره , خود نویسنده شارژپرس یادمه تو شاپ گفته بود که هر درگاهی رو بخوای بهت میده و نیازی به برنامه نویسی شما نیست .

نیازی به گرفتن تمامی درگاه ها نیست چون مشتری شما اگه همه ماژول های بانکی رو بخواد باید بره تو همه بانکها حساب باز کنه و درخواست درگاه بده که با عقل جور در نمیاد و یه بانک ترجیحا ملت و سامان کافیه که مشتری شما میره تو بانک در خواست درگاه میده و اطلاعات حساب درگاهش رو به شما میده که تو افزونه وارد میکنین . تمام

اما اگه دنبال افزونه رایگان هستین . یه افزونه به اسم license manager هست که روی ووکامرس کار میکنه . یکی از اعضا خریده و توی سایت گذاشته ولی میگه کار نمیکنه . البته بگم که رایگان نیست . یکی لطف کرده خریده و اینجا گذاشته .

کد:
http://forum.persianscript.ir/f95/%5B%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%5D%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-license-manager-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-14660/#post73472

Arioman

تازه وارد
منظورتون پارس پال هستش دوست عزیز ؟

من چکش کردم به نظر جالب میاد و ماژول رایگان برای وردپرس هم داره

کسی استفاده کرده ؟؟ عیب خاصی داره که با چنین سیستمی مجانی کار میکنه یا همون درصدی ک از پرداخت بر میداره خودشو تامین میکنه ؟

hannanstd.ir

مگه نگفتی مثل فروش کارت شارژ؟

Arioman

تازه وارد
مگه نگفتی مثل فروش کارت شارژ؟
والا این مشتری من اینگار حالش خوب نیس چند روز پیش گفت تازه بعد از تایید پرداخت باید نرم افزاری با کد مخصوص سیستم مشتری تولید کنه و لینک دانلودش رو بهش بده

به نظر میرسه نرم افزارش باید توسط خودشون دستکاری بشه و قابلیت سریال سازی آنی رو نداره :66:

بالا