ساخت منو جذاب

haleh

کاربر عضو
سلام

ببخشید یه سوال چطور من میتونم منوی مشابه عکسی که براتون پیوست میکنم تو وردپرس ایجاد کنم؟

سایتی که این منو تو اون استفاده شده سایت زیر هست

لطفا راهنمایی کنید من زیاد وردپرس بلد نیستم.

You must be registered for see images attach

Qalekhani

قلعه‌خانی
اگه منظورتون داشتن تصویر همراه آیتم ها هست با پلاگین های مگا منو کارتون راه میفته. یا پوسته هایی که از مگا منو ساپورت می کنند استفاده کنید.

haleh

کاربر عضو
اگه منظورتون داشتن تصویر همراه آیتم ها هست با پلاگین های مگا منو کارتون راه میفته. یا پوسته هایی که از مگا منو ساپورت می کنند استفاده کنید.
سلام

آره هم آیکون میخوام داشته باشه منوم و هم زیر منو بشه واسش تعریف کرد.

میشه خواهش کنم سایتی که پیوست کردمو ببینید و بعد راهنمایی کنید؟

Qalekhani

قلعه‌خانی
بله سایت رو دیدم. خب این قابلیت رو میتونید از طریق مگامنو یا پوسته هایی که مگامنو رو ساپورت میکنند تامین کنید

haleh

کاربر عضو
بله سایت رو دیدم. خب این قابلیت رو میتونید از طریق مگامنو یا پوسته هایی که مگامنو رو ساپورت میکنند تامین کنید
خیلی ممنون آقا

لطف میکنید چند تا افزونه که بم کمک میکنه اینکارو انجام بدم معرفی کنید؟

Mehr@ban

کاربر عضو
خیلی ممنون آقا

لطف میکنید چند تا افزونه که بم کمک میکنه اینکارو انجام بدم معرفی کنید؟
سلام

لینک زیر رو بررسی کنید و افزونه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید

haleh

کاربر عضو
سلام

لینک زیر رو بررسی کنید و افزونه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید

ممنون آقا لطف کردید.

ببخشید میشه این مورد رو هم کمکم کنید؟
شما حداقل تجربه خیلی بیشتری نسبت به من دارید با این حساب میتونید بگید که دقیقا اگه بخوام مثل همون سایت درست کنم بهتره که از کدوم افزونه استفاده کنم؟

بازم ممنون ازتون

haleh

کاربر عضو
من از این افزونه می خوام استفاده کنم آیا میشه تو ابزارک های سایدبار هم از این استفاده کرد؟

آیا کدی داره که من بتونم ازش استفاده کنم؟

Qalekhani

قلعه‌خانی
من از این افزونه می خوام استفاده کنم آیا میشه تو ابزارک های سایدبار هم از این استفاده کرد؟

آیا کدی داره که من بتونم ازش استفاده کنم؟
کدومشون؟ اسم یا لینک افزونه رو بذارید تا بررسی کنیم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست عزیز ، وب سایت مذکور از هیچ پلاگین اماده ای استفاده نکرده! و کار شما با پلاگین ها سخت تر خواهد شد

ضمن اینکه 100% وب سایت مذکور نخواهد شد.

haleh

کاربر عضو
دوست عزیز ، وب سایت مذکور از هیچ پلاگین اماده ای استفاده نکرده! و کار شما با پلاگین ها سخت تر خواهد شد

ضمن اینکه 100% وب سایت مذکور نخواهد شد.
ممنون ازتون

اما مشکلی نداره حداقل کمکم کنید تا مشابهشو بتونم درست کنم من هیچی نمیدونم در موردوردپرس و افزونه هایی که داره.

بالا