ساخت وب سایت با وردپرس (راهنمایی کنید)

mohsen_blid

تازه وارد
سلام خدمت تمام دوستان
من میخواهم وب سایتی درست کنم که در ان هر کار بر اساس عضویت ویژه ای که با پرداخت پول انجام میگیرد بتواند به بخشی از سایت دسترسی داشته باشد و یک وبلاگ مخصوص به خود داشته باشد.;که سایر کاربران با فالور کردن وبلاگ شخص قادر به خواندن محتوای وبلاگ باشند.
همچنین سایت شامل چند منو باشد که هر یک از منو ها دارای چندین نمودار و نمایش مطالب و جداول باشد
و هر منو بر اساس سطوح دسترسی که وجود دارد کاربران به آن دسترسی داشته باشند

آیا میشود با وردپرس این نمونه را ساخت؟

mehrpouya

کاربر عضو
سلام.

با وردپرس میشه سایت ساخت. اما چیزی که شما نیاز دارید سایت نیست. بیس سایت رو میتونید هر نوع سیستمی انتخاب کنید. اینی که شما نیاز دارید امکاناته که ما در وردپرس بهش میگیم افزونه. شما میتونین افزونه های این کارو از مخزن وردپرس یا همین سایت و یا حتی سایت خودم دانلود کنید، نصب کنید و استفاده کنید. وردپرس جدا از اینکه بسیار منعطفه، مزیت بزرگش وجود افزونه های خیلی زیاده برای انجام هر کاری.

موفق باشید

mohsen_blid

تازه وارد
من قبلا جوملا کار کردم و در اون حرفه ای تر هستم اما با وردپرس کار نکردم

مثلا ساخت موقعیت یا پوزیشن ها چطور هر منو یک برنامه به خودش اختصاص بده و یا داشتن موقعیت های مختلف از برنامه ها رو میشه ایجاد کرد

وردپرس رو نصب کردم افزونه ها هم همینطور فقط به راهنمایی احتیاج دارم که میشه و اگر میشه از کجا شروع کنم

mehrpouya

کاربر عضو
من قبلا جوملا کار کردم و در اون حرفه ای تر هستم اما با وردپرس کار نکردم

مثلا ساخت موقعیت یا پوزیشن ها چطور هر منو یک برنامه به خودش اختصاص بده و یا داشتن موقعیت های مختلف از برنامه ها رو میشه ایجاد کرد

وردپرس رو نصب کردم افزونه ها هم همینطور فقط به راهنمایی احتیاج دارم که میشه و اگر میشه از کجا شروع کنم
افزونه هایی که داریدو باید توی فایلای راهنماشون بگردید. افزونه هایی که دارید برای همین کارن؟ اسماشونو بگید شاید بتونم کمک کنم

wallfa

کاربر عضو
پیشنهاد می کنم یه مقداری دوست عزیزمون اطلاعات عمومی  اولیه ش رو در مورد وردپرس بالا ببره ! به خاطر اینکه ممکنه گفته های دوستان متوجه نشید . البته ببخشید . 

جاویدان

کاربر عضو
سلام خدمت تمام دوستان

من میخواهم وب سایتی درست کنم که در ان هر کار بر اساس عضویت ویژه ای که با پرداخت پول انجام میگیرد بتواند به بخشی از سایت دسترسی داشته باشد و یک وبلاگ مخصوص به خود داشته باشد.;که سایر کاربران با فالور کردن وبلاگ شخص قادر به خواندن محتوای وبلاگ باشند.

همچنین سایت شامل چند منو باشد که هر یک از منو ها دارای چندین نمودار و نمایش مطالب و جداول باشد

و هر منو بر اساس سطوح دسترسی که وجود دارد کاربران به آن دسترسی داشته باشند

آیا میشود با وردپرس این نمونه را ساخت؟
با سلام

دوست عزیز

از صحبتهای شما این مقدار دستگیرم شد

چیزی که شما می خواهید سیستم وبلاگدهی وردپرس است که مبتنی بر وردپرس شبکه است . اگر تجربه کار با این روش را داشته باشید قادر هستید به نتیجه نوشته شده تان برسید در غیر اینصورت حتما اول سطح دانش و مشکلات پیش رو و سخت افزار مورد نیاز را در جامعه ودرپرس بخوانید تا از مشکلات بعدی پیشگیری کنید .

البته بهتر است توضیح واضحتری از کارایی مد نظرتون بنویسید اینکه نمونه سازی یا برای تفریح است یا برای یادگیری یا برای اهداف بیشتر

بهترین روش توضیح خواست شما ایجاد یک فایل گرافیکی ساده قابل فهم است که با قرار دادنش دوستان حتما توصیه ها و راهکارهای دقیق تری ارائه می نمایند

موفق باشید

mohsen_blid

تازه وارد
پیشنهاد می کنم یه مقداری دوست عزیزمون اطلاعات عمومی  اولیه ش رو در مورد وردپرس بالا ببره ! به خاطر اینکه ممکنه گفته های دوستان متوجه نشید . البته ببخشید . 
سلام خواهش میکنم دقیقا

اطلاعاتم نسبت به وردپرس پایین هست و احتمالا سوالات مبتدیانه من  هم از این موضوع نشات میگیرد

البته در حال فراگیری هستم 

با سلام

دوست عزیز

از صحبتهای شما این مقدار دستگیرم شد

چیزی که شما می خواهید سیستم وبلاگدهی وردپرس است که مبتنی بر وردپرس شبکه است . اگر تجربه کار با این روش را داشته باشید قادر هستید به نتیجه نوشته شده تان برسید در غیر اینصورت حتما اول سطح دانش و مشکلات پیش رو و سخت افزار مورد نیاز را در جامعه ودرپرس بخوانید تا از مشکلات بعدی پیشگیری کنید .

البته بهتر است توضیح واضحتری از کارایی مد نظرتون بنویسید اینکه نمونه سازی یا برای تفریح است یا برای یادگیری یا برای اهداف بیشتر

بهترین روش توضیح خواست شما ایجاد یک فایل گرافیکی ساده قابل فهم است که با قرار دادنش دوستان حتما توصیه ها و راهکارهای دقیق تری ارائه می نمایند

موفق باشید
 البته وبلاگ دهی سیستم من شاید  نهایتا 3000 کاربر داشته باشد نه بیشتر که البته میخوام برای اون وبلاگ محدودیت ارائه پست قرار بدم به طور مثال هر روز 5 پست

نمونه سازی تفریح  یا یادگیری؟؟؟ این مطلب را متوجه نشدم(من به دنبال قابلیت های وردپرس هستم تا برام روشن بشه آیا وردپرس قادر به پیاده سازی ایده من هست یا نه؟

مبحث فایل گرافیکی را نیز به زودی اپلود میکنم

سوالی که دارم از بزرگواران این هست که برای استفاده از یک افزونه باید ان را در درون کدهای پوسته و یا نوشته می بایست اضافه کنم تا نمایش دهد؟

مطلب آموزشی در این زمینه موجود هست؟

بالا