ساخت یک ابر سایت با ورد پرس توصیه میشه؟ یا ساب دامین ها با cms های مختلف ؟

anet311

کاربر عضو
سلام دوستان گلم :53:

سایتی ساختم

وبلاگ دهی هست ، با ورد پرس 3.2.1

حالا میخوام روی چندتا ساب دامین کار کنم،و یک ابرسایت درست کنم.

به عنوان مثال:

برای ساب دامین Picture.moje.ir یک گالری عکس

برای ساب دامین download.moje.ir هم میخوام یک سایت دانلود ،مثل میهن دانلود راه بندازم

برای ساب دامین adverise.moje.ir هم شاید تبلیغاتی مثل ایستگاه

برای ساب دامین.game.moje.ir بازی آنلاین

برای ساب دامین forum.moje.ir فروم تخصصی

برای ساب دامین efsha.moje.ir اخبار

و......

مثال :

اینجا میخوام در

Picture.moje.ir

یک گالری عکس حرفه ای راه بندازم

تا عین یک سایت دیگه بشه

حالا به نظر شما بهتره روی ساب دامین :

1) یک سی ام اس گالری عکس دیگه نصب کنم؟(مثل bothic.com )

2) یا با همون وردپرس مادر ،یک تم جدید با افزونه های مختلف روی این ساب دامین نصب کنم؟

3)یا همون یک وبلاگ درست کنم و همینجور مثل وبلاگ عکس بریزم تا بشه گالری عکس؟

از همه لحاظ بررسی کنید

مثلا سرعت سایت ، امنیت، سنگین شدن این ساب دامین ،یا سایت کلی ،یا مشکلات دیگه...

:53:

یه دنیا ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cedar

کاربر عضو
سلام

به نظر من برای هرکدام یک سیستم جداگانه نصب کنید بهتر هست ، اینطوری انتقال دادن اطلاعات برای آینده راحت تر خواهد بود و به هم وابسته نیستد.

مثلا شما برای دانلود و اخبار میتونید از وردپرس بر روی ساب دومین استفاده کنید اما هر کدام یک وردپرس جداگانه به همراه تم مورد نظر

اما برای فروم بهرته وی بی یا مای بی بی رو نصب و استفاده کنید

برای گالری تصاویر هم هم وردپرس بکارتون میاد به همراه افزونه هایش و قالب مناسب و هم میتونید از سیستم های متنوعی که در معرفی شده اند استفاده کنید

بازی آنلاین هم اسکریپت معرفی شده و البته باز هم با وردپرس قابل پیاده سازی هست ، همچنین و سیستم تبلیغاتی

به نظر من مهم اینه که جدا کار کنید که عیب یابی و ... راحت تر باشه و همه چیز باهم از بین نره ( در مواقع مشکل :دی )

موفق باشید :53:

kasraa

کاربر عضو
سلام

من هم با cedar موافق هستم

ببین چون سایت اصلی تو یک سایت وبلاگ دهی هستش و سیستم وبلاگ خودش به اندازه کافی از منابع تو استفاده میکنه ( در صورتی که کارت بگیره و بازدیدکننده هات بیشتر شه )

برای همین بهتره هر کدوم از سیستم ها جدا باشن و همون وردپرس برای وبلاگ دهی فقط برای همون بمونه تا فشار روی سرور نیاد و همونطور که cedar گفت در آینده برای انتقال و تغییرات و ..... به مشکل بر نخوری

موفق باشی

mahdiali35

کاربر عضو
درود....

در مورد ساب دومین با دو دوست بالا موافقم اما اگه شما بتونید یه تغییراتی بدید که وقتی کاربر تو یکی از این ها ثبت نام کنه در بقیه ی سیستم ها هم به صورت اتوماتیک ثبت نام بشه و در مورد login کردن هم همین اتفاق بیفته خیلی بهتر میشه یه جورایی مثل ویکی پدیا که وقتی ثبت نام کنی تو همه ی پروژه های ویکی پدیا ثبت نام میشی....!!!!!

kasraa

کاربر عضو
دوست عزیز mahdiali35 ولی به نظر من این کتار باعث میشه تا حجم دیتابیس خیلی بالا بره و اینکه فراخوانی اطلاعات از دیتابیس یه کم زمان بر بشه

و فک کنم این روش توی امنیت هم تاًثیر داره که مثلاً اگر یک سایتی مشکل پیدا کرد اون یکی سایت ها هم داون میشه

تو یه فروم دیدم که در موردش بحث میکنن و گفته بودن این یکی کردن دیتابیس ها و ... چه مشکلائی به وجود میاره ، اما یادم نیست کجا

mohamad70

کاربر عضو
سلامبه نظر من برای هرکدام یک سیستم جداگانه نصب کنید بهتر هست ، اینطوری انتقال دادن اطلاعات برای آینده راحت تر خواهد بود و به هم وابسته نیستد.

مثلا شما برای دانلود و اخبار میتونید از وردپرس بر روی ساب دومین استفاده کنید اما هر کدام یک وردپرس جداگانه به همراه تم مورد نظر

اما برای فروم بهرته وی بی یا مای بی بی رو نصب و استفاده کنید

برای گالری تصاویر هم هم وردپرس بکارتون میاد به همراه افزونه هایش و قالب مناسب و هم میتونید از سیستم های متنوعی که در معرفی شده اند استفاده کنید

بازی آنلاین هم اسکریپت معرفی شده و البته باز هم با وردپرس قابل پیاده سازی هست ، همچنین و سیستم تبلیغاتی

به نظر من مهم اینه که جدا کار کنید که عیب یابی و ... راحت تر باشه و همه چیز باهم از بین نره ( در مواقع مشکل :دی )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام

دوست عزیز من تو فکر چنین سایت هایی هستم

منظور شما نصب cmsمختلف روی ساب دامین یا نصب روی دامین های جداگانست؟

cedar

کاربر عضو
سلام

منظورم این هست که شما میتونید سیستم های مختلفی رو روی ساب دومین نصب کنید ، مثلا اسکریپت انجمن ساز وی بولتین رو روی forum.domain.com نصب کنید

در این صورت هر موقع که شما نیاز داشته باشید میتونید به راحتی دیتابیس این سیستم رو به هر سایتی که بعدا اگر دوست داشته باشید منتقل کنید ، یعنی بدون وابستگی به سایر سایت های شما ، در صورت بروز هر مشکل ، برای سایر سایت های شما ( ساب دومین ها ) مشکلی پیش نمیاید.

این مورد برای نصی اسکریپت های گالری تصاویر ، آپلودسنتر و ... صادق هست.

امیدوارم که منظورم رو تونسته باشم برسونم.

بالا