سایت ایمیل دهی مثل یاهو

mammad99

تازه وارد
سلام خدمت دوستان

کسی میتونه یه اسکریپت ایمیل دهی خوب با امنیت بالا بهم معرفی کنه

واگه بشه اموزش نصبشم بگه چون من مبتدیعم

ممنون

MahdiY

راهبر انجمن
اگه مبتدی هستید پیشنهاد میکنم از این جور اسکریپت ها استفاده نکنید

فکر هم نمیکنم بتونید یه اسکریپت با امنیت بالا و خوب پیدا کنید مگر پولی

موفق باشید

artist.porazizi

تازه وارد
اگه پیدا بشه که خیلی خوب میشه البته اگه شما علاقه زیادی بهش داشته باشید و بتونید گسترش رو بدید .

یک نکته بسیار مهم اینجاست هکران ایرانی مثل ما بجای این که درس عبرت براشون باشه که ایران از لیست یاهو برداشته شده این قدر کوچیک شدیم بجاش بروند یک مسنجر کامل با نرم افزار اسکریپت کامل بسازد بجاش به دنبال راه حل کرکش می روند اگه پیدا کردید به بنده هم بدید پ*خ ممنون چون من میخوام راهش رو ادامه بدهم هر چند که کار زیاد دارم ولی علاقه داشته باشی میتونی پیشرفتش بدی :53:

mammad99

تازه وارد
درسته ولی رایگانش نیست من سوکت میل رو پیدا کزدم ولی نتونستم نصبش کنم

boomba

تازه وارد
اسکریپت @mail که دموش در سایت میتونید ببینید نال شدش هم هست تو اینترنت

boomba

تازه وارد
این سایت هم از اسکریپت b1gmail استفاده میکنه

mahdiali35

کاربر عضو
دوستان عزیز سایت ایمیل دهی به این سادگی ها نیست مثل یک سایت تفریحی باشه ... یه اسکریپت ساده نصب کنید و خلاص !

نیاز به تیم برنامه نویسی پیشرفته داره ... تیم امنیت پیشرفته میخاد ... سرورهای درست و حسابی و مناسب به همراه تیم مدیریتی سرورها ... به نظر شما یک اسکریپت ساده که اونم نسخه ی نال باشه برای کار ایمیل دهی مناسب هست ؟! :43:

MohammadQ

کاربر عضو
اسکریپت اونم مثل یاهو ؟ مگه میشه ؟

البته اگه مثل صاحب یاهو یا پول داشته باشی یا نبوغ ؟

ولی فکر نکنم بشه هاااااااا

با تشکر از دوست عزیز mahdiali35

دوستان عزیز سایت ایمیل دهی به این سادگی ها نیست مثل یک سایت تفریحی باشه ... یه اسکریپت ساده نصب کنید و خلاص !

نیاز به تیم برنامه نویسی پیشرفته داره ... تیم امنیت پیشرفته میخاد ... سرورهای درست و حسابی و مناسب به همراه تیم مدیریتی سرورها ... به نظر شما یک اسکریپت ساده که اونم نسخه ی نال باشه برای کار ایمیل دهی مناسب هست ؟!

:43:

mammad99

تازه وارد
سلام

ممنون از جواب دوستان

boomba عزیز اگه بخوام یه سایتی مثل همین داشته باشم باید دقیقا چیکار کنم

اسکریپتشو از وان اسکریپت گرفتم اما نمیدونم چطوری باید نصبش کنم

اگه دوستان اموزش نصبش رو هم بدن ممنون میشم

Mobin.e

تازه وارد
سایت ایمیل دهی تا جایی که من میدونم جیگر سرور رو سوراخ سوراخ میکنه با این کاربرای حرفه ای اسپمر که ما داریم!

اما اگه نمیخوای خیلی حرفه ایش کنی و به قول یکی از دوستان بذاری که رفقا ایمیل بدی بهشون تو همین سایت هستش یه چندتا اسکریپتی!

boomba

تازه وارد
سلام ، ایمیل دهی دردسر های خودشو داره دوست من

اول از شما باید یک میل سرور بگیرید چرا که نحوه پیکربندی این سرور ها مختص ایمیل دهی هست با هاست های معمولی بخواید ایمیل بدید هر روز سایتتون داون هست ، دومین مسئله سرور قوی و هزینه ی بالای اونه

قطعا شما برای گسترش سیستم نیاز به سطح دانش بالایی دارید اگر قرار باشه شما خدماتی که دیگران ارائه میدن رو ارائه بدید فایده ای نخواهد داشت

محیط کاربری مرتب و شکیل و ابزاری که در کنار اون برای سایت راه اندازی کنید مانند انروید و ... خیلی میتونه پیشرفت بده به کارتون ، ...

برای پیشرفت باید هزینه های گزافی رو پرداخت کنید

با سرور های معمولی هم هر روز سایت شما داون خواهد بود در صورت عضویت کاربران به تعداد بالا ...

mammad99

تازه وارد
boomba من مشکل هاست ندارم فقط مشکلم خود اسکریپته کسی کمک کنه نصبش کنم فعلا تا پیشرفته کردنش

ممنون از دوستان

بالا