سایت چەند زبانە برای وردپرس

garawli

تازه وارد
سلام دوستان من یه سوالی داشتم در مورد وۆرد پرس

آیا میشود چەندین زبان را برای وردپرس قرار داد مثلا من میخواهم موضوعات زبان فارسی و انگلیسی را از هم جدا کنم . وقتی میخواهم موضوعی به زبان فارسی بنویسم به بخش فارسی برود و وقتی بخواهم موضوعی را به زبان انگلیسی بنویسم بە بخش انگلیسی برود

آیا باید 2 داتابیس بسازم یا راه دیگری هست

با سپاس فراوان

erfan

طراح وب
پرسنل مدیریت
انتقال یافت پرسش و پاسخ...

دقیقا متوجه نمیشم شما میخوای دو سایت جدا به دو زبان داشته باشی یه موضعات جدا به دو زبان: موضوعات جدا که فقط کافیه شما دو موضوع مختلف با نام های فارسی و انگلیسی بسازید و موقع ذخیره و انتشار پست ها موضوع مورد نظر رو انتخاب کنید...

Ehs@n

کاربر عضو
شما می تونی افزونه qtranslate استفاده کنید!

garawli

تازه وارد
نه دوست عزیز مظور من اینه که، وقتی بالای صفحە بر روی زبان فارسی کلیک بکنی به قسمت زبان فارسی برود ، من نمیخواهم که صفحه را ترجمە کنم من میخواهم دو قسمت زبان فارسی و انگلیسی داشتە باشد

مثلا

موضوعات قسمت زبان فارسی و انگلیسی با هم متفاوت هستند من نمیخواهم سایت را ترجمە کنم

مثل سایت بی بی سی که وقتی روی زبانی کلیک میکنی به أن بخش منتقل میشود

MR.WP

مدیر انجمن وردپرس
برای دو زبانه یا چند زبانه کردن شما باید فایل های زبان بسازیدو قالب خودتون به کار ببرید ( با استایل های rtl.css و style.css) که در آر تی ال سایت شما برای سایت هاای راست چین به کارمیره و در استایل سی اس اس فایل شما به صورت سایت های انگلیسی زبان نمایش داده میشه

شاید مستندات زیر بهتون کمک کنن :

Ehs@n

کاربر عضو
افزونه ای هم که من براتون معرفی کردم همین کار رو می کنه!

شما می تونید روی یک وردپرس ، چندین سایت با زبان های مختلف بسازید که اصلا مطالبش به هم مربوط نیست!

بالا