سبك ترين و سريع ترين سيستم مديريت محتوا

Mohand.ES

کاربر عضو
سلام يك سيستم مديريت محتوا احتياج دارم در حد اينكه يك متن كوتاه با يك لينك ارسال كنه ، كم حجم باشه و خيلي سريع !!!

در ضمن يك سوال ديگر آيا cms هاي بدون ديتابيس ، از cms هاي كه ديتابيس دارند سريع ترند ؟

MahdiY

راهبر انجمن
این سی ام اس پرشین اسکریپت سبک و خوبه

قالب پذیر هم هستش

فکر نمیکنم سرعت بیشتری داشته باشند

حداقلش اینه که در مطالب حجم بالا کم میاره

farsadf

کاربر عضو
تو سیستم های مدیریت محتوا سیستم هایی که خیلی سریع باشند بدون دیتابیس کار میکنند و خوب نسبت به وردپرس و امثال اون امکانات کمتری دارند که یکی از بهترین ها تو این زمینه FlatPress هست که من قبلا با اون کار کردم (اصلا پیشنهاد نمیشه و با لوکال هم به مشکل میخوری ولی خوب واقعا سریع هست و قالب هاشم یه چیزی تو مایه های قالب اولیه ی وبلاگ های بلاگفاییه)

آدرس این پروژه هم

Mohand.ES

کاربر عضو
این سی ام اس پرشین اسکریپت سبک و خوبهقالب پذیر هم هستش

فکر نمیکنم سرعت بیشتری داشته باشند

حداقلش اینه که در مطالب حجم بالا کم میاره
ممنون از جواب تون " لينك " رو فك كنم فراموش كرديد

Mohand.ES

کاربر عضو
تو سیستم های مدیریت محتوا سیستم هایی که خیلی سریع باشند بدون دیتابیس کار میکنند و خوب نسبت به وردپرس و امثال اون امکانات کمتری دارند که یکی از بهترین ها تو این زمینه FlatPress هست که من قبلا با اون کار کردم (اصلا پیشنهاد نمیشه و با لوکال هم به مشکل میخوری ولی خوب واقعا سریع هست و قالب هاشم یه چیزی تو مایه های قالب اولیه ی وبلاگ های بلاگفاییه)آدرس این پروژه هم هست
ممنون دوست عزيز ، اتفاقا چند سال پيش خودم با 7 ،8 تا ازين اسكريپت ها كار كردم بد نيستن گفتم شايد سيستم جديد تري اومده باشه

MahdiY

راهبر انجمن
اینم لینک

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
یکی دو تا سی ام اس ایرانی دیده بودم فک کنم سبک باشن .

تو گوگل سرچ کن سی ام اس ایرانی شاید به کارت بیاد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
همین وردپرس رو هم میتونی ساده کنی برا خودت

Mohand.ES

کاربر عضو
منظور تم هستش... منظور از سنگینی چیه و همچنین سبکی...؟؟
معذرت ميخوام كه درست منظورمو نرسوندم ، كمي دير لود ميشه سريع نيست ، فك كنم بشه با دستكاري تم و حذف چند تا پلاگين سرعت بارگذاري سايت رو بالا برد

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
سمت کاربر ، که براحتی با یک قالب ساده قابل انجام هست

بالا