سفید شدن سایت

وادی

تازه وارد
درود

من اقزونه w3-total-cache.0.9.4.1 را نصب و فعال کردم وxml-sitemaps – Shortcut نصب و فعال کردم برای سایتم نقشه سایت ساختم و دانلود کردم گذاشتم تو هاست بعد از اون خطا رخ داده و سایت صفحه سفید و نمیاد بالا افزونه ها رو غیر فعالم کردم ولی باز درست نشد . ادرس سایت skyglasses.ir هست .ممنون میشم مشکلم رو حل کنید .

saeedpersian

کاربر عضو
درود

من اقزونه w3-total-cache.0.9.4.1 را نصب و فعال کردم وxml-sitemaps – Shortcut نصب و فعال کردم برای سایتم نقشه سایت ساختم و دانلود کردم گذاشتم تو هاست بعد از اون خطا رخ داده و سایت صفحه سفید و نمیاد بالا افزونه ها رو غیر فعالم کردم ولی باز درست نشد . ادرس سایت skyglasses.ir هست .ممنون میشم مشکلم رو حل کنید .

نقشه ساختي و دانلودش كردي و گذاشتي تويه هاست؟!!! /:)

نميدونم چرا و چجوري اين كار رو كردي... از هاستت ورش دار.

وادی

تازه وارد
ورش داشتم ..پس وقتی دانلودش کردم باید چکارش کنم ؟

همه افزونه ها رو هم غیر فعال کردم ولی باز سایت درست نمیشه نمیدونم چکار کنم ...

saeedpersian

کاربر عضو
شما برا اينكه سايتتون نقشه داشته باشه كافيه افزونه google xml sitemap generator رو نصب كنيد و ديگر هيچ.

البته اول مشكل سفيد شدن سايتتون رو برطرف كنيد.

اول هركار و نصب و آپلودي كه كرديد رو برگردونيد./ اگر نشد نام پوشه plugins رو عوض كنيد ببينيد درست ميشه؟

rocki3oy

کاربر عضو
تغییر دادم درست نشد..
با سلام و احترام.

دوست عزیز اگر مطالب در سایت ندارید بگیرید همه رو پاک کنید دوباره نصب کنید که خیالتون راحت باشه.

اینجوری زمان میبره.

راه های زیادی هست که باعث میشه صفحه سفید بشه.

پوسته هم به حالت پیشفرض تغییر بدید.

درود

شما سایتت درست شده هیچ ، ولی بقیه دوستان دقت کنند این افزونه تنظیمات خاصی داره و معمولا با افزونه هایی که همین یا بخشی از این کار رو انجام میدن تداخل داره ، فرمت فایل خروجی این افزونه برای آپلود توی سایت نیست بلکه برای معرفی و آپلود روی وب مستر گوگل هست .

بالا