سفید شدن صفحه اصلی سایت

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
سلام . بعد زا انتقال سرور صفحه اصلی سایت کاملا سفید شد ولی بقیه قستمهای یعنی برگه ها و نوشته ها همچنین پیشخوان بدون مشکل است علت این مشکل میتونه از چی باشه ؟

soosmar

کاربر عضو
سلام

از چ cms ای استفاده می کنید...؟

اگر سایتتون وردپرسی هست، برای انتقالش توصیه می کنم از افزونه duplicator استفاده کنین:

ولی اگر امکان بازگشت به عقب موجود نیست و ساتتون رو انتقال دادید این کوئری رو توی دیتابیس بزنید.

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'myoldwebsite.ir/', 'www.mynewwebsite.com/');

روش های دیگه ای هم هست، این موارد رو انجام بدید، به احتمال خیلی زیاد مشکلتون رفع میشه ولی اگه نشد اطلاع رسانی بفرمایید.
روز خوش

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
سلام

از چ cms ای استفاده می کنید...؟

اگر سایتتون وردپرسی هست، برای انتقالش توصیه می کنم از افزونه duplicator استفاده کنین:

ولی اگر امکان بازگشت به عقب موجود نیست و ساتتون رو انتقال دادید این کوئری رو توی دیتابیس بزنید.

UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, 'myoldwebsite.ir/', 'www.mynewwebsite.com/');

روش های دیگه ای هم هست، این موارد رو انجام بدید، به احتمال خیلی زیاد مشکلتون رفع میشه ولی اگه نشد اطلاع رسانی بفرمایید.
روز خوش
ببخشید کدام قسمت دیتابیس قرار بدهم ؟

soosmar

کاربر عضو
سلام
به phpmyadmin مراجعه کنید.

سپس دیتابیس خودتون رو انتخاب کنید و طبق عکس اط سربرگ sql اون کوئری داده شده رو بزنید و سایت رو تست کنید.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
wp debug رو فعال کنید. ببینید خطایی تولید میکنه یا خیر. فایل error log هم بررسی کنید.

.امیر

کاربر عضو
هنوز مشکل رفع نشد . مشخصات در خصوصی ارسال کنم بررسی می فرمایید ؟
سلام.شما از صفحه ساز ها برای صفحه اصلی استفاده میکنید؟

احتمال میدم هاست جدیدتون ضعیف باشه و باید ارتقا بدید تا منابع سرور بیشتری بهتون تعلق بگیره

بالا