سوالاتی در مورد اسکریت pcpin

sniper000man

تازه وارد
سلام خستنه باشیدداش محمد واقعا شرمنده کردی داداش خیلی ممنونم داداش چند تا سئوال داشتم

میخواستم بدونم داداش این اسکریت نال شده هستش یا رایگانه یا ورپن دموشه که برای دانلود گذاشتین اگه سایتی راهندازی کنیم بعدا از لحاظ لایسنس مشکلی پیش نمیاد

داداش محمد چت کن فارسی بود چطوری میشه اینو هم فارسیش کرد من رفتم لنگویج منجیمنت زبان فارسیو انتخاب کردم اما چیزی نشد اگه میشه راهنمایی بفرماید

داداش محمد سایت چت کنو که باز میکردی یوزر نیم و پسورد که میزدی وارد روم میشد روم مشخص این اسکریپت اول روما رو نشون میده بعد باید خودم انتخاب کنیم چطوری میتونم کاری کنم که یوزرنیم و پسورد که زدم وارد روم مشخص شه و از کاربر نخواد روم انتخاب کنه از اون اس÷میم که داده بودم معذرت میخوام شرمنده

لطفا کمک کنید این برای من ضروریه ما تو یه سایت دوستان دور هم بودیم سایت خراب شده و دستان پراکنده میخوام دوستان دوباره دور هم باشن لطف کمک کنید مممنون از لطف و محبتتان هر چه سریعتر یاری بدین ممنون میشم

هم اکنون نیازمند یاری سبزتا ن هستیم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اسکریپت کاملا رایگان هست... لایسنس نداره

برای ورود مستقیم به روم و ترجمه احتمالا از مدیریت باید اقدام کنید...

sniper000man

تازه وارد
سلام دباره و خستنه باشيد خدمت داش محمد گل ممنون داش محمد از راهنماي هاي ارزندت داداش يه سئوال كه برام پيش اومده اينكه چت كنم اسكريتشو عوض كرده و اين ورژن اخريو زده چون ورژن قبلي كه زده بود به مشكل برخوده ميخواست جمع كنه اما جمع نكرد دوباره راهندازي كرد فقط ميگه ميخوام 100 نفر عضو داشته باشم اين كار اين اقا من به شك اننداخت كه براي عضويت محمدويت كه وجود ندارد ؟ و داش محمد من يه دومين دارم با اون هم ميخوام سايت موزيك و هم سايت چت بزنم و ميخوام هر دو روه تو دومين نصب كنم و دامنه اصليو به يك صفحه وص كنم كهوقتي كه دامنه رو ميزنن يك صفحه براشون باز شه كه دوتا دكمه داشته باشه يكي چت يكي سايت موزيك كه هر كدوم زدن بره تو اون براي اين كار بايد چي كار كنم ؟ بازم پيشا پيش تشكر از راهنمايي هاي ارزندتون و بازم منتظر راهنماييتون هستم ممنون

azam_a

تازه وارد
من هر چقدر گشتم نتونستم فایل زبان رو پیدا و ادیت کنم! ممنون میشم راهنمایی کنید برای فارسی سازی این اسکریپت باید چکار کنم؟

mahdiali35

کاربر عضو
من هر چقدر گشتم نتونستم فایل زبان رو پیدا و ادیت کنم! ممنون میشم راهنمایی کنید برای فارسی سازی این اسکریپت باید چکار کنم؟
درود....این اسکریپت فایل زبان به صورت معمولی بقیه اسکریپت ها نداره....شما باید از طریق پنل ادمین گزینه ی Languages قسمت Management رو انتخاب کنید و Add new language و زبانی رو برای ویرایش انتخاب کنید و در پنجره ی باز شده میتونید کلمات و عبارت های موجود در اسکریپت رو ترجمه کنید....

پیروز و شاد باشید...

shz_furion

کاربر عضو
سلام.برا من یه اروری میده وقتی می خوام login کنم.در ضمن از نرم افزار زمپ رو لوکال هاست استفاده می کنم.اصلا نه می تونم تو پنل مدیریت لاگین کنم نه به عنوان کاربر معمولی

You are PERMANENTLY banned from this chat.

Reason: IP filter not configured

mahdiali35

کاربر عضو
سلام.برا من یه اروری میده وقتی می خوام login کنم.در ضمن از نرم افزار زمپ رو لوکال هاست استفاده می کنم.اصلا نه می تونم تو پنل مدیریت لاگین کنم نه به عنوان کاربر معمولیYou are PERMANENTLY banned from this chat.

Reason: IP filter not configured
احتمالا یه قسمتی برای تنظیمات ban کردن وجود داره...شما باید اون رو تغییر بدید...!!!

چون میگه IP filter پیکره بندی نشده...!!!

شاد باشید...

بالا