سوال از دوستانی که کالایشان نیاز به حمل دارد

mehdi432

تازه وارد
سلام به همه دوستان

از دوستانی که فروشگاه ووکامرسی دارند و کالایی رو می فروشند که نیاز به حمل داره سوال داشتم:

- روند خرید در سایتتون بصورت کلی چجوریه؟

- برای ارسال کالا از چه طریقی استفاده می کنید؟ خودتان ارسال می کنید یا سایت تان اتوماتیک به شرکت های ارسال کالا متصل است؟

- از چه افزونه هایی برای ارسال کالا استفاده می کنید؟ بهترین افزونه و شرکت ارسال کالا؟

بسیار  تشکر!

حسـام

کاربر عضو
سلام به همه دوستان

از دوستانی که فروشگاه ووکامرسی دارند و کالایی رو می فروشند که نیاز به حمل داره سوال داشتم:

- روند خرید در سایتتون بصورت کلی چجوریه؟انتخاب محصول >مشاهده فاکتور(حساب خرید)>پرداخت

- برای ارسال کالا از چه طریقی استفاده می کنید؟ خودتان ارسال می کنید یا سایت تان اتوماتیک به شرکت های ارسال کالا متصل است؟وقتی کالا دست شماست شرکت پستی چی بفرسته؟

- از چه افزونه هایی برای ارسال کالا استفاده می کنید؟ بهترین افزونه و شرکت ارسال کالا؟

بسیار  تشکر!
سوال آخر نامفهومه

ما بقی با قرمز جواب داده شد

mehdi432

تازه وارد
تشکر از جوابتان

منظور بنده اینه که بعضی از سایت ها وقتی سفارش رو روی سایت می گیرنو، به شرکت پستی و پیک وصله و اونها به محل انبار کالا میان و جنس رو میبرن و تحویل میدن و بعضی ها هم خودشون دستی کالا رو به پست تحویل میدن.

این وسط یه افزونه میخاد که سایت رو با شرکت پست یا پیک هماهنگ کنه و اونها رو مطلع کنه که چنین سفارشی از فلان سایت درخواست شده. من دنیال این شرکت و این افزونه هستم که با ووکامرس همخوانی داشته باشه و بدون خروج از سایت خودم تمام مراحل صورت بگیره.

نیازمند کمک همه دوستان هستم که در این زیمنه تجربه کافی رو دارند.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بنده تجربه ندارم

2. اگر فروشگاه کوچیک دارید و سفارشات روزانه زیر 10 تا هست مستقیم خودتون ببرید پست

3. دو سه تا سیستم هستند مثل فروتل و سفیر و... ؛ اما افزونه هاش رو تست نکردم

بالا