سوال خیلی مهم در مورد سئوی لینک های حذف شده

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام . من حدود 700 تا پستهای سایتم رو که قدیمی بودن و مشکل داشتن و جز فحش بازدید کننده برام نداشتن رو حذف کردم . حالا چطور باید به گوگل حرف حالی کنم که اینها رو حذف کنه از نتایجش ؟

IAMIR

کاربر عضو
به نظر من مطالب را حذف نمی کردی بهتر بود .

404 به سئو سایتت آسیب میزنه .

بعد از مدتی خود گوگل از نتایجش حذف می کنه . ولی مسلما ریدایرکت شدن 404 به سایتت آسیب میزنه .

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
از طریق گوگل وبمستر میتونید لینک ها رو حذف کنید

hamed12

کاربر عضو
سلام

اول از همه اگه بخواهی از طریق گوگل وبسمتر و از ابزار remove استفاده کنی فکر کنم باید یک هفته ای وقت بگذاری

تا اون 700 لینک رو حذف کنی ولی راه بهتری هم هست

من خودم وبسایتم چند وقت پیش به مدت یک هفته سرورش قاطع زده بود چندتا از مطالب از بکاپ اخر نتونسته بود بگیره

وقتی هم سایت اومد بالا گوگل برام 404 رد کرده بود

با افزونه ی زیر تماما مشکلاتم رفع شد من خودم ازش خیلی راضیم باعث میشه صفحات 404 رو انتقال بده

به نزدیک ترین مورد به اون مطلب حذف شده انتقال میده

این افزونه رو احتمالا بشناسی

Permalink Finder

امتحانش کن عالیه

موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

به نظر من مطالب را حذف نمی کردی بهتر بود . 404 به سئو سایتت آسیب میزنه .

بعد از مدتی خود گوگل از نتایجش حذف می کنه . ولی مسلما ریدایرکت شدن 404 به سایتت آسیب میزنه .
دیگه مجبور بودم / اکثر لینکهاش خراب بود و کاربر رو اذیت میکرد . من گیرم روی همین 404 هست که این آسیب ، منظورتون اینه چون کاربر اذیت میشه نسبت به سایت بدبین میشه و نمیاد یا اینکه آسیب دیگری مد نظر هست؟

از طریق گوگل وبمستر میتونید لینک ها رو حذف کنید
مرسی .بله میدونم ولی باید تک تک حذف کرد از اونجا / کلی نمیشه

سلاماول از همه اگه بخواهی از طریق گوگل وبسمتر و از ابزار remove استفاده کنی فکر کنم باید یک هفته ای وقت بگذاری

تا اون 700 لینک رو حذف کنی ولی راه بهتری هم هست

من خودم وبسایتم چند وقت پیش به مدت یک هفته سرورش قاطع زده بود چندتا از مطالب از بکاپ اخر نتونسته بود بگیره

وقتی هم سایت اومد بالا گوگل برام 404 رد کرده بود

با افزونه ی زیر تماما مشکلاتم رفع شد من خودم ازش خیلی راضیم باعث میشه صفحات 404 رو انتقال بده

به نزدیک ترین مورد به اون مطلب حذف شده انتقال میده

این افزونه رو احتمالا بشناسی

Permalink Finder

امتحانش کن عالیه

موفق باشی
من خودم تو قالبم یه 404.php ساختم و توش کد انتقال به صفحه اصلی رو گذاشتم حالا این افزونه رو هم تست میکنم . تشکر

ولی خب گیر من اینه / این ریدایرکت ها چقدر تاثیر توی سئوی سایت دارند ؟ مثلا از دید گوگل ریدایرکت به 404 با ریدایرکت به صفحه اصلی چه فرقی داره؟

تشکر از همه دوستان

hamed12

کاربر عضو
من خودم تو قالبم یه 404.php ساختم و توش کد انتقال به صفحه اصلی رو گذاشتم حالا این افزونه رو هم تست میکنم . تشکرولی خب گیر من اینه / این ریدایرکت ها چقدر تاثیر توی سئوی سایت دارند ؟ مثلا از دید گوگل ریدایرکت به 404 با ریدایرکت به صفحه اصلی چه فرقی داره؟

تشکر از همه دوستان
فکر کنم با این افزونه کار کنی گوگل متوجه ریدایرکت نمیشه یا کلا اثری نداره چون من از وقتی از این افزونه استفاده کردم

ورودی گوگلمم بیشتر شده

قبلا هر سری می رفتم کلی ارور 404 بود الان چند وقته ارور 404 ندارم

اول این افزونه رو نصب کن بعد روی همه ی این ارور های 404 که توی گوگل وبمستر داده همه رو fix کن تا دو روز آینده اش

می بینی که همشون کم میشه

من که امتحان کردم جواب گرفتم امیدوارم شما هم جواب بگرین

hannanstd.ir

آخه یه مشکلی هست .

لینک های حذف شده پیوندهای یکتاشون به صورت

/post_id/postname/

هستند ولی پستهای باقی مونده به صورت /fa/news/post_id/

هستند .

فک نکنم بشه کاریش کرد / افزونه رو نصب کردم ولی بهرحال فک کنم سایتم به فنا بره

IAMIR

کاربر عضو
نترس شما کاری نداشته باش . اگر مطالبت قدیمی بدون بازدید بوده تاثیر زیادی نمیزاره .

فقط در کل ریدایرکت 404 اثر مخربی روی سئو داره .

hamed12

کاربر عضو
این دو پست رو بخون دوست من بهت کمک می کنه

saeedpersian

کاربر عضو
منم همين مشكل برام پيش اومد. اون افزونه اي كه حامد معرفي كرد رو نصب كردم الان ديگه 404 نميده ميره به صفحه موجود مربوط.خيلي خوبه.

فقط نميدونم از نظر گوگل مشكي داره يا نه! حنان تو چيكار كردي؟

حامد خان شما كه خيلي وقته اين افزونه رو داري با گوگل مشكلي نداره؟

hamed12

کاربر عضو
منم همين مشكل برام پيش اومد. اون افزونه اي كه حامد معرفي كرد رو نصب كردم الان ديگه 404 نميده ميره به صفحه موجود مربوط.خيلي خوبه.فقط نميدونم از نظر گوگل مشكي داره يا نه! حنان تو چيكار كردي؟

سلام

نه من توی ورودی های گوگلم مشکلی ازش ندیدم

افزونه ی خوبیه

hannanstd.ir

منم همين مشكل برام پيش اومد. اون افزونه اي كه حامد معرفي كرد رو نصب كردم الان ديگه 404 نميده ميره به صفحه موجود مربوط.خيلي خوبه.فقط نميدونم از نظر گوگل مشكي داره يا نه! حنان تو چيكار كردي؟

من یک فایل 404.php داخل پوشه قالبم ایجاد کردم . دقیقا صفحه اول پوشه قالب . یعنی جایی که single.php و index.php ی قالب وجود دارد.

آخه این فایل مربوط به ارور 404 قالب هست که اگه وجود نداشته باشه داخل قالب ، از فایل قالب صفحه اصلی استفاده میکنه .

و کد زیر رو ریختم داخل همون 404.php تا لینک هایی که ارور 404 دارند رو به صورت ریدایرکت 301 منتقل کنه به صفحه اول سایتم تا اینجوری تو گوگل به مشکل برنخورم . تا الانم تو گوگل وبمسترم اروری نگرفتم /

کد:
<?php wp_redirect( 'http://news.arshad98.ir', 301 ); exit; ?>

بالا