سوال در خصوص سرور و تجهیزات سایت های بزرگ دنیا

hamid_00a

کاربر عضو
سلام

همیشه یه سوال برام پی میومد که تجهیزات سایت های بزرگ به چه شکله

مثلا سایت یوتیوب با حجم بالای اپلود فیلم رو سرورها ظرفیت هارد یا فضایی که این ویدئوها روشون قرار میگرن مگه چقدره ایا پر نمیشه؟ فکر کنم دقیقه ای یک ترابایت روی یوتیوب باید فایل اپلود بشه

یا مثلا نمونه ایرانیش که اپاراته فضای این سایت ها چقدره یا اصلا کلا چطوریه

IAMIR

کاربر عضو
سرور ها سایت های بزرگ دنیا در چندین نقطه قرارداره . یک سایت مثل فیس بوک . یک مفسر مرکزی داره . که کاربر به نزدیک ترین سرور خود در دنیا ارجا می دهد .

اطلاعات در چندین بانک اطلاعاتی تجمیع می شود . که توسط یک DBMS مرکزی . اطلاعات بین سرور ها مدیریت می شود .

در کل سایت های بزرگ خیلی عجیبند . فیس یک کار هایی می کند . که برای خیلی ها غیر قابل باور هست . برای مثال همه فکر میکنند . که فیس بوک با PHP نوشته شده . ولی در صورتی که اصلا اینطور نیست . شاید کد نویسی بر پایه PHP باشه ولی تمام برنامه ها به زبان C تبدیل می شود . یعنی سایت به اسم PHP ولی در حقیقت زبان C هست .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid_00a

کاربر عضو
من الان خیلی دوست دارم بدونم چه حجم فایلی روی یوتیوب هست منظورم اینا کجاها نگه داری میشن چه ظرفیتی یا چه سخت افزار یا تجهیزاتی میتونه این همه حجم اطلاعات رو نگه داره

الان بطور مثال سایت اپارت هیچ هزینه ای به هاست ایران نمیده به دلیل اینکه اپارات یه برند که رفته روی هاست ایران و تمام تجهیزاتش رایگانه به نظر شما اگر کسی این چنین حجم اطلاعاتی داشته باشه چه مقدار باید هزینه تجهیزات بده ماهیانه

alifiresoft

کاربر عضو
به نظرم این سایت سرور های کاملا اختصاصی دارن. اینکه بخوایم براشون هزینه برآورد کنیم، به نظرم غیر ممکن هست. اما به نظرم میتونه تا صد ها میلیون تومان در ماه هم پیش بره.

بالا