سوال در مورد اتصال قالب کلاسی پرس وب سرویس و برنامه اندروید

golsaran.com

تازه وارد
این سوالم رو از خیلی ها پرسیدم ولی متاسفانه پاسخ درست نگرفتم. امیدوارم تو این انجمن بتونم به جوابم برسم:

1- من قصد راه اندازی سایت  و اپلیکیشنی مشابه دیوار یا شیپور را دارم

برای راه اندازی نیاز سه چیز هست 1- اپلیکیشن 2- وب سرویس (به عنوان واسط) 3- خود سایت مثل divar.ir

برای سایت میخام از پوسته کلاس پرس ویترین (گروه نسیم نت)- استفاده کنم. چون فعلا سرمایه لازم واسه نوشتن اپلیکیشن و وب سرویس را تا دو سه ماه آینده ندارم. آیا اگر این کار رو بکنم بعد میتونم سایتی رو که را با این پوسته راه اندازی کردم به وب سرویس و برنامه اندروید متصل کنم و مثلا همه آگهی هایی که تا حالا تو سایت بارگذاری شده به برنامه اپلیکیشن نیز انتقال داده بشه؟ یا نه سایت مربوطه باید به طور اختصاصی برنامه نویسی بشه. با تشکر از لطف شما

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نمیگم نشدنی هست. میشه اما بسیار دردسر خواهد داشت.

من باشم ، همین الان (یا سه ماه دیگه) هزینه میکنم از پایه می نویسم.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
خود نسیم نت یه اپ اندروید زده البته زیاد حرفه ای نیست . ولی وقتی بشه تا این حد اپ زد حتما میشه اپ پیشرفته تری هم زد دیگه !

golsaran.com

تازه وارد
نه نسیم نت اپ اندرویدش در واقع فقط متصل میشه به سایت و همون سایت رو نشون میده.

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بهتره به توصیه آقا محمد گوش کنی الان صبر کن بعد که هزینه ها جور شد از پایه بده بنویسند یا با برنامه نویسان این آپ ها و سایتها وارد مذاکره شو که جلو بی افتی چون حداقل دارای سورس اصلی هستند اینجوری بهتر می تونی به ساختار کلی هدفت برسی بهتر اونقدر به هدفت فکر کنی که برات مجسم بشه چی می خوای ضمنا پرسوجو از کاربر نهایی برای یک محصول اینچنینی رو فراموش نکن چون کپی برداری از سایتهای مثل اون اگر ساختار یکی باشه نیازمند تبلیغات وسیع و هزینه بر هستش که شما از عهده هزینه های اضافی بر نمیایی.

نظر شخص بنده اینه در انجمن های زیادی شروع کن به پرسش از کاربران که مثلا انتظار شما چیه و چه ساختاری بهتره و تقریبا یه نام هم از محصول نهاییت بیار که اینجوری پیش تبلیغات رو هم انجام داده باشی . {اینو یه جایی خوندم > وقتی فکری تو سرت هست اگر قادر به نهایی کردنش نیستی یا زمان می خوای برای نهایی کردنش بلند داد بزن یا اونقدر این ور و اونور بنویس که همه بدونند مال توست فقط به کارت اعتقاد راسخ داشته باش}

موفق باشی

golsaran.com

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

بهتره به توصیه آقا محمد گوش کنی الان صبر کن بعد که هزینه ها جور شد از پایه بده بنویسند یا با برنامه نویسان این آپ ها و سایتها وارد مذاکره شو که جلو بی افتی چون حداقل دارای سورس اصلی هستند اینجوری بهتر می تونی به ساختار کلی هدفت برسی بهتر اونقدر به هدفت فکر کنی که برات مجسم بشه چی می خوای ضمنا پرسوجو از کاربر نهایی برای یک محصول اینچنینی رو فراموش نکن چون کپی برداری از سایتهای مثل اون اگر ساختار یکی باشه نیازمند تبلیغات وسیع و هزینه بر هستش که شما از عهده هزینه های اضافی بر نمیایی.

نظر شخص بنده اینه در انجمن های زیادی شروع کن به پرسش از کاربران که مثلا انتظار شما چیه و چه ساختاری بهتره و تقریبا یه نام هم از محصول نهاییت بیار که اینجوری پیش تبلیغات رو هم انجام داده باشی . {اینو یه جایی خوندم > وقتی فکری تو سرت هست اگر قادر به نهایی کردنش نیستی یا زمان می خوای برای نهایی کردنش بلند داد بزن یا اونقدر این ور و اونور بنویس که همه بدونند مال توست فقط به کارت اعتقاد راسخ داشته باش}

موفق باشی
خیلی ممنون. لطف کردید. راستش ایده من از نظر ساختاری شاید شبیه این سایت ها باشه ولی از نظر محتوایی اولین باره تو ایران انجام میشه. براش برنامه ریزی کردم. هزینه تبیغات هم کنار گذاشتم که به خواست خدا دو ماه دیگه اپلیکیشنم آماده شد همین جا معرفی میکنم خدمتتون

darkshatoot

تازه وارد
سلام

دوست  عزیز برای نوشتن سایت و داشتن اپلیکیشن نیاز به ساخت یک API است که رابط بین دو زبان شود. همه چیز به پایگاه داده شما مربوط میشه.

بالا