سوال در مورد اسکریپت phpsound در هاست دانلود (نحوه اتصال دیتابیس)

FARID2XF

تازه وارد
با سلام میخوام از اسکریت phpsound استفاده کنم در هاست معمولی لینوکس یا هاست دانلود فرقی نداره جفتشو دارم ولی میخوام اهنگ های اپلودی حتما برن توی هاست دانلود که اگه حجم رفت بالا مشکلی پیش نیاد .

هاست دانلود پی اچ پی ساپورت میکنه ولی دیتابیس خیر ! و این اسکریپت دیتابیس داره ! خواستم ببینم چه راهی هست که اسکریپت روی هاست لینوکس باشه ولی فولدر اهنگ های اپلودی توی هاست دانلود برن ! یا هر راه دیگه ای که خودتون سراغ دارین

farsadf

کاربر عضو
سلام

متاسفانه طبق بررسی های انجام شده این اسکریپت از این قابلیت پشتیبانی نمی کند ( ولی میشه براش نوشت )

گرچه کلا اسکریپت هایی که آقای Pricop مینویسند ( در زمینه ی آپلود ) از این قابلیت پشتیبانی نمیکنند و این مورد نیز از این قاعده ی قدیمی پیروی میکند!

FARID2XF

تازه وارد
قبلا از یکی شنیده بودم که میشه در حین نصب اسکریپت ادرس دیتابیس رو به ادرس هاستمون تغییر بدیم. اگر اطلاعی دارید بگید.

یعنی اسکریپت توی هاست دانلود هستش ولی دیتابیسش توی هاست لینوکس قرار میگیره! و ما توی فایل کانفیگ ادرس دیتابیس رو میدیم !

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
به این میگن قابلیت Remote SQL ، که اسکریپت شما بتونه به یک سرور دیگه متصل بشه

نام میزبان که عموما localhost میزاریم برای همین موضوع هستش...

FARID2XF

تازه وارد
کمی جستجو کردم ولی متوجه نشدم ! ایا روی این اسکریپت میشه اینکارو کرد ؟ بصورت خلاصه اگه وقت دارید توضیح بدید.

ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با مدیر سرورتون در میون بزارید... باید این قابلیت رو فعال بکنن...

FARID2XF

تازه وارد
پاسخ میهن وب هاست :

با سلام

هاست های اشتراکی امکان اتصال ریموت به دیتابیس را ندارند

و در هاست دانلود از هیچ طریقی نمی توان از دیتابیس استفاده نمود

مثل اینکه نمیشه :(

بالا