سوال در مورد افزودن عضویت

حسـام

کاربر عضو
سلام دوستان

قالب oxygen دارم

میخوام بدونم از کجا میشه عضویت و به سایت اضافه کرد؟

هیچ بخشی به نام عضویت نداره

as_ja882

تازه وارد
سلام,شما اول باید برین بخش تنظیمات-همگانی اونجا یه قسمت داره که نوشته هرکسی میتواند نام نویسی کند تیک اونو میزنید و تنظیماتو ذخیره میکنید.

برای نمایش دادن تو سایت هم میتونید ابزارک اطلاعات رو استفاده کنید.

حسـام

کاربر عضو
داخل ابزارک چیزی به نام عضویت وجود نداره!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

the mob

تازه وارد
ابزارک اطلاعات رو شما بذار خودش ورود و عضویت داره

حسـام

کاربر عضو
attachment.php

اضافه کردم اما چیزی نیامده

بعد چرا تو ابزارک ها همش مربوط به footer هستش؟

چرا هدر نداره؟نمیتونیم عضویت و به هدر اضافه کنیم؟

You must be registered for see images attach

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
دوست عزیز برای اضافه کردن عضویت تو هدر ؛ لینک صفحه عضویت رو از طریق >> نمایش >> فهرست ها به فهرست یا همون منوی بالای سایت اضافه کنید

حسـام

کاربر عضو
دوست عزیز برای اضافه کردن عضویت تو هدر ؛ لینک صفحه عضویت رو از طریق >> نمایش >> فهرست ها به فهرست یا همون منوی بالای سایت اضافه کنید
همون جوری که فرمودید از طریق نمایش >فهرست>پیوند اضافه کردم لینک عضویت و اما یک بدی که داره اینه که وقتی شما login هم شدی باز لیک عضویت اون بالا هست

اگر بشه که این لینک فقط برای بازدید کننده ها و عضو نشده ها نمایش داده بشه خیلی بهتره

hamed12

کاربر عضو
همون جوری که فرمودید از طریق نمایش >فهرست>پیوند اضافه کردم لینک عضویت و اما یک بدی که داره اینه که وقتی شما login هم شدی باز لیک عضویت اون بالا هستاگر بشه که این لینک فقط برای بازدید کننده ها و عضو نشده ها نمایش داده بشه خیلی بهتره
برای آنکه بتونی به اون صورت درستش کنی باید یک بخش ابزارک به قسمت هدر سایت بدی بعدش از طریق ابزارک اون بخش رو درستش کنی

amirkashani

کاربر عضو
خسته نشدی این همه بررسی کردی داداش؟!کجایی پس
ببخشید بنده مشغله کاری باعث شد فراموشتون کنم لطف بفرمایید بصورت آنلاین دسترسی بدید ببینم چیکار میتونم بکنم

آدرس سی پنل و اطلاعاتش

آدرس سایت و اطلاعاتش

موفق باشید

بالا