سوال در مورد افزونه register-plus-redux

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.

من از افزونه register-plus-redux برای عضویت استفاده می کنم.

جدیدا قسمت ارسال لینک فعال سازی را بعد از ثبت نام کاربر فعال کردم.

به اینصورت است که اگر کاربر عضو شود لینک فعال سازی برای فعال شدن یوزر برای فرد به ایمیل ارسال خواهد شد.

حالا این افزونه لینک رو ارسال نمی کنه من باید به صورت دستی لینک فعال سازی را از پنل مربوطه ارسال کنم.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که چطور باید کاری کنم که این افزونه بعد از ثبت نام به صورت خودکار لینک فعال سازی را ارسال کند.

با تشکر فراوان از تمامی دوستان گلم.

rocki3oy

کاربر عضو
دوستان عزیز اگر افزونه ی دیگه ای که امکانات این افزونه رو داشته باشه و کامل تر باشه ممنون میشم معرفی کنین.

IAMIR

کاربر عضو
شما تو پنل ورود فراموشی رمز عبور تست بفرمایید . ببین لینک مجدد فعال سازی ارسال می کنه .

قبلا من این برنامه را نصب کرده بودم که همین مشکل داشتم ولی بعد از بررسی مشکل از میل سرور هاستینگ سایت بود .

احتمال داره میل سرور مشکل داشته باشه .

اگر فراموشی رمز عبورت کار نکنه مشکل از سرورت هست .

در ضمن اگر میل سرور هم مشکل داره می تونی . میل سرور سایت وردپرسیت را توسط پلاگین

با گوگل جایگزین کنی .

rocki3oy

کاربر عضو
دوست عزیز ارسال ایمیل کار می کنه.

ولی من باید دستی به قسمت "کاربران > کاربران تایید نشده" برم و به صورت دستی یوزرهایی که ثبت نام کردند لینک تاییدیه ارسال کنم که وقتی دستی کلیک می کنم ارسال می کنه ولی نمی دونم چرا به صورت خودکار ارسال می کنه حتی یک وردپرس جدید نصب کردم بازم همین جوری بود.

آیا به صورت عادی کار این افزونه به این صورت هست یعنی لینک فعال سازی را باید به صورت دستی ارسال کنیم؟!

IAMIR

کاربر عضو
تو تنطیماتش فرکر کنم این قابلیت بود . که پس از تائید مدیر لینک ارسال بشه .

یک بررسی بکن .

یک گزینه ای تو تنطیماتش هست .

rocki3oy

کاربر عضو
تو تنطیماتش فرکر کنم این قابلیت بود . که پس از تائید مدیر لینک ارسال بشه . یک بررسی بکن .

یک گزینه ای تو تنطیماتش هست .
سلام دوست عزیز.

عزیز این افزونه زمانی که از قسمت تنظیمات ارسال لینک فعال سازی را فعال می کنید به این صورت کار می کنه که زمانی که کاربر جدید ثبت نام می کنه ایمیل به صورت خودکار ارسال نمی کنه و باید به صورت دستی به قسمت "کاربران>کاربران تایید شده" رفته و ارسال لینک را زده تا لینک فعال سازی ارسال شود اگر به این صورت باشه من باید همیشه آنلاین باشم.

ممنون میشم بگید باید چی کار کنم به صورت خودکار ایمیل ارسال بشه و دستی نباشه.

با تشکر.

بالا