سوال در مورد ایجاد بخش vip

kingblack5230

تازه وارد
با سلام 

بنده نیاز دارم برای سایتم یه بخش vip  با 3 سطح مختلف بسازم.

اینکار رو با افزونه ی restrict content pro انجام دادمولی چند تا سوال دارم

من با افزونه go pricing جداول رو درست کردم.

سوال اول : اینکه وقتی بروی دکمه ی پرداخت کلیک میکنیم تازه باید به صفحه ی پرداختی که برای افزونه ی restrict content pro تعریف کردیم بره و بعد از عبور از اون صفحه به صفحه ی پرداخت (درگاه)وصل میشه....راهی نیست که مستقیما با کلیک بر روی جداول به صفحه ی پرداخت هدایت بشیم؟

سوال دوم : اینکه بنده با توجه به اینکه برای نمایش پروفایل و امکانات کاربری از افزونه ی user pro استفاده میکنم و همچنین از bbpress و برای استفاده از بخش vip از افزونه ی restrict content pro استفاده میکنم الان تو سایتم میشه از چند روش ثبت نام کرد که یکیشون پولیه (restrict content pro ) بقیشون رایگان (user pro و...)   راه حل این مشکل چیه؟آیا افزونه ای هست که از تمامی این امکانات یکجا پشتیبانی کنه که جایگزین اینها کنم؟

با تشکر فراوان

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
1. خیر

2. باید user pro رو غیر فعال کنید

kingblack5230

تازه وارد
سلام
1-کسی میدونه این سایت فرم ورودش رو چطور ساخته؟

(که به صورت زیبا تحت تم اجرا میشه؟)

2-و اینکه چطور نوع ثبت نامش رو که با افزونه ی vip pro استفاده میکنه بسیار جمع و جوره؟

3-کسی از vip pro شورت کدهاشو بلده؟(هر چی گشتم چیزی پبدا نکردم)

4-من از افزونه ی vip pro استفاده میکنم ولی امکاناتش محدوده
برای استفاده از امکاناتی مثل نمایش برخی از مطالب به افراد خاص مثلا گروه طلایی نه گروه نقره ویا نشون دادن تبلیغات و یا نشون ندادن اون ها به افراد خاص و هر چیزه دیگه ای که بشه بین اعضای وی ای پی اختلاف گذاشت باید چکارکنم؟افزونه ی جانبی یا چیزه دیگه باید نصب کنم؟اگر جواب بله است لطفا راهنماییم کنید مرسی

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
بهترین پلاگین vip سازی که برای وردپرس وجود داره Paid MemberShip Pro هست که توسط پرشین اسکریپت فارسی سازی داره میشه ! ولی اون هم همه این امکانات رو باهم نداره .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا