من از پوسته woostore استفاده میکنم سایت هم به این صورت هست
من اومد پیوند یکتارو گذاشتم روی حالت فروشگاه تا محصولات رو تو صفحه اصلی نشون بده ایا باید همینکار رو میکردم؟
نکته بعدی خوب من چون با شرکت پرداخت و پست قرار داد دارم میخوام لینک پستی رو بزارم پس اومدم محصلات وابسته / خارجی رو انتخاب کردم برای اینکار وقتی رو این حالت باشه فقط همین حالت رو میاره و سبد خرید و نقدی رو نمیاره ایا راهی وجود داره؟
سوال بعدی من دسته بندی رو تو قسمت محصولات اضافه کردم ولی تو ساید بار نشون نمیده چرا؟
سوال بعدی ایا میشه سایز تصویر تو پیشنمایش صفحه اصلی بزرگتر شه؟
سوال بعدی ایا باید محصول رو با افزودن محصول باید اضافه کرد یا با افزودن نوشته هم میشه؟
وقتی افزودن نوشته میزنی تو قسمت ویرایش گر 2 تا woo اضاقه شده همینی که عکسشو گذاشتم اینا چیکارایی میکنن ممنون میشم راهنمایی کنید
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
من کلا کار با این افزونه رو بلد نیستم خودم یه چیزایی از توش فهمیدم و تنظیم کردممن اومد پیوند یکتارو گذاشتم روی حالت فروشگاه تا محصولات رو تو صفحه اصلی نشون بده ایا باید همینکار رو میکردم؟
نکته بعدی خوب من چون با شرکت پرداخت و پست قرار داد دارم میخوام لینک پستی رو بزارم پس اومدم محصلات وابسته / خارجی رو انتخاب کردم برای اینکار وقتی رو این حالت باشه فقط همین حالت رو میاره و سبد خرید و نقدی رو نمیاره ایا راهی وجود داره؟
سوال بعدی من دسته بندی رو تو قسمت محصولات اضافه کردم ولی تو ساید بار نشون نمیده چرا؟
سوال بعدی ایا میشه سایز تصویر تو پیشنمایش صفحه اصلی بزرگتر شه؟
سوال بعدی ایا باید محصول رو با افزودن محصول باید اضافه کرد یا با افزودن نوشته هم میشه؟
وقتی افزودن نوشته میزنی تو قسمت ویرایش گر 2 تا woo اضاقه شده همینی که عکسشو گذاشتم اینا چیکارایی میکنن ممنون میشم راهنمایی کنید
You must be registered for see images attach