سوال در مورد بعضی از تنظیمات ووکامرس

hamid_00a

کاربر عضو
من از پوسته woostore استفاده میکنم سایت هم به این صورت هست من کلا کار با این افزونه رو بلد نیستم خودم یه چیزایی از توش فهمیدم و تنظیم کردم

من اومد پیوند یکتارو گذاشتم روی حالت فروشگاه تا محصولات رو تو صفحه اصلی نشون بده ایا باید همینکار رو میکردم؟

نکته بعدی خوب من چون با شرکت پرداخت و پست قرار داد دارم میخوام لینک پستی رو بزارم پس اومدم محصلات وابسته / خارجی رو انتخاب کردم برای اینکار وقتی رو این حالت باشه فقط همین حالت رو میاره و سبد خرید و نقدی رو نمیاره ایا راهی وجود داره؟

سوال بعدی من دسته بندی رو تو قسمت محصولات اضافه کردم ولی تو ساید بار نشون نمیده چرا؟

سوال بعدی ایا میشه سایز تصویر تو پیشنمایش صفحه اصلی بزرگتر شه؟

سوال بعدی ایا باید محصول رو با افزودن محصول باید اضافه کرد یا با افزودن نوشته هم میشه؟

وقتی افزودن نوشته میزنی تو قسمت ویرایش گر 2 تا woo اضاقه شده همینی که عکسشو گذاشتم اینا چیکارایی میکنن ممنون میشم راهنمایی کنید

You must be registered for see images attach

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
من اومد پیوند یکتارو گذاشتم روی حالت فروشگاه تا محصولات رو تو صفحه اصلی نشون بده ایا باید همینکار رو میکردم؟
به صورت پیشفرض قرار بدید

سوال بعدی من دسته بندی رو تو قسمت محصولات اضافه کردم ولی تو ساید بار نشون نمیده چرا؟
از قسمت ابزارک ها فعالش کنید

سوال بعدی ایا میشه سایز تصویر تو پیشنمایش صفحه اصلی بزرگتر شه؟
بله

سوال بعدی ایا باید محصول رو با افزودن محصول باید اضافه کرد یا با افزودن نوشته هم میشه؟
از طریق افزودن محصول اقدام کنید

hamid_00a

کاربر عضو
بعد از 80 و... پست نمیدونید باید 24 ساعت برای دریافت پاسخ باید صبر کنید؟ لطفا رعایت کنید...
مدیر جان ما همیشه ازین زودتر بخ جوابمون میرسیدیم یکم دیر شد شک کردیم که کسی شاید هنوز ندیده
default_;
.gif' alt=':; ;) :'>

به صورت پیشفرض قرار بدید از قسمت ابزارک ها فعالش کنید

بله

از طریق افزودن محصول اقدام کنید
من سایز رو از تو تنظیمات زیاد کردم ولی باز تغییری نکرده

در ضمن یه سری سوالم موند

نکته بعدی خوب من چون با شرکت پرداخت و پست قرار داد دارم میخوام لینک پستی رو بزارم پس اومدم محصلات وابسته / خارجی رو انتخاب کردم برای اینکار وقتی رو این حالت باشه فقط همین حالت رو میاره و سبد خرید و نقدی رو نمیاره ایا راهی وجود داره؟

hamid_00a

کاربر عضو
چرا من تو قسمت ابزاراک هرچی اضافه میکنم چیزی نمیاد و سایت اینجوری نمایش داده میشه؟

یه نکته دیگه اینکه هر مطلبی میزارم پشت سر هم میاد یعنی جدیدارو اول نمیاره تو قسمت تنظیمات گذاشتم روی نمایش جدیدترینها ولی بازم نمیشه

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
منظورتون رو از این سوالتون متوجه نشدم

چرا من تو قسمت ابزاراک هرچی اضافه میکنم چیزی نمیاد و سایت اینجوری نمایش داده میشه؟یه نکته دیگه اینکه هر مطلبی میزارم پشت سر هم میاد یعنی جدیدارو اول نمیاره تو قسمت تنظیمات گذاشتم روی نمایش جدیدترینها ولی بازم نمیشه
به صورت پیشفرض محصولات جدید بالا نمایش داده می شه تنظیمات رو دستکاری کردید !

مگه می شه نمایش داده نشه :43: فکر کنم کلا یک حال اصاصی به تنظیمات دادین :دی هیچی سر جاش نیست

hamid_00a

کاربر عضو
یعنی .قتی میخوای لینک خرید پستی رو بزاری باید محصلات وابسته / خارجی ر انتخاب کنی تا لینک هرید پستیت نشون داده بشه وقتی اینو میرنی اون امکانات سبد خرید و چیرا دیگه میره من میگم راهی نداره همه اینا باهم باشه؟

الان این پوسته خوده شما چیه؟ من هرکار میکنم تنظیم نمیشه

اگه تو قسمت پیوند یکتارو رو صفحه فروشگاه نزارم محصولات رو تو صفحه اصلی نشون نمیده

hamid_00a

کاربر عضو
من هرکار میکنم ابزارکا تو صفخه اصلیم نشون داده نمیشن چرا؟

تو فوتر میان ولی

ایا روشی داره که ساید بار رو از چپ بیاریم راست یا برعکس

MR.KH

مدیر انجمن ووکامرس
یعنی .قتی میخوای لینک خرید پستی رو بزاری باید محصلات وابسته / خارجی ر انتخاب کنی تا لینک هرید پستیت نشون داده بشه وقتی اینو میرنی اون امکانات سبد خرید و چیرا دیگه میره من میگم راهی نداره همه اینا باهم باشه؟الان این پوسته خوده شما چیه؟ من هرکار میکنم تنظیم نمیشه

اگه تو قسمت پیوند یکتارو رو صفحه فروشگاه نزارم محصولات رو تو صفحه اصلی نشون نمیده
نمی دونم من متوجه منظور نمی شم یا شما بد توضیح می دید ( لطفا عکس یا لینک سایتتون رو بزارید )

قالب من coquette هست که داخل انجمن موجوده فقط تو راست چین سازی 2 تا مورد داره که اگه خواستین فایل استایل خودمو بهتون می دم

الان به غیر این تنظیمی که من منظورتون رو نفهمیدم دیگه چه تنظیماتی انجام بدید که نمی شه ؟!

hamid_00a

کاربر عضو
دوستم من شما وقتی داری محصولت رو به صورت عادی میزاری سبذ خرید رو میاره و کسی بخواد خرید کنه میره میزنه رو سبذ خرید بعد ایتماش رو پر میکنه تموم

ولی بنده با شرکت پست و پرداخت قرار داد دارم همینکه محصول رو میخرم دره خونه پول رو مین به پسچی

کسی که میخواد تو این حالت عادی خرید کنه اطلاعاتشو ادرس و این جور چیزارو داره واسه شما میفرسته و شما براش پست میکنی در صورتی که بنده یه پنل پستی مجزا دارم که طرف رو اون لینک کلیک میکنه وارد پنل شرکت پرداخت میشه (شرکت پرداخت مثل ایران مارکت سنتر ، پارس پیک آتا جوی و...)

تو حالت عادی که داری مخصول رو میزاری جایی نداره که شما لینک پستی رو بزاری و مستقیم وارد سبذ خرید میشه

ولی وقتی داری محصولت رو اضافه میکنی تو قسمت محصول ساده رو به محصولات وابسته / خارجی تغییر بدی گزینه پستی با لینک خرید فعال میشه ولی بقیه گزینه ها غیر فعال مثل سبد خرید پرداهت انلاین و ...

الان نمونشو شما ببین روی یکی از محصولا کلیک کن متوجه میشین

من میخوام اینا در کنار هم همشون باشن که نمیشه

امید وارم متوجه شده باشین

------------------------------------------------

من این پوسته ای که دارم رو دوس دارم فقط نمیدنم چرا ابزارکا بهش اضافه نمیشن و سمت چپ سایت خالیه

پوسته ای که شما دارید عکسا حالت لند اسکیپ هست که من دوست ندارم اینجوری

بالا