سوال در مورد بهبود رنک الکسا

parspace

کاربر عضو
با سلام

مدتی هست سایت بنده با کاهش شدید رنک الکسا ایران مواجه هست . این در حالی هست که بنده بصورت روزانه سایت رو آپدیت می کنم و هر چی بیشتر آپدیت میکنم و سعی میکنم از نظر کلمات کلیدی و پست ها بروز باشم باز هم ظاهرا فایده ای نداره ! رنک جهانی مشکلی نداره . فقط رنک ایران هست که بصورت روزانه بدتر میشه !

دوستان کسی هست علتش رو بتونه بهم بگه ؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
قبلا در موردش بحث کردیم اتفاقا استارترش خودم بودم .

و به این نتیجه رسیدیم که الکسا مهم نیست و خیلی مسخره هست و نباید ترتیب اثر بهش داد .

ههه هه

=))

parspace

کاربر عضو
قبلا در موردش بحث کردیم اتفاقا استارترش خودم بودم .و به این نتیجه رسیدیم که الکسا مهم نیست و خیلی مسخره هست و نباید ترتیب اثر بهش داد .

ههه هه

=))
بنده مشکلی با رنک الکسا ندارم . مدتی هست که تحت حمایت اسپانسر هستیم . در طی این مدت افت الکسا داشتیم . اسپانسر بنده هم از روی رنک الکسا ایران سایت ها رو انتخاب کردند . نگرانی بنده به همین سبب بود

به هر حال تشکر

MOSLEM-K!NG

تازه وارد
منم همین مشکل رو داشتم ، اما تغییر سرور دادم و از میهن وب هاست به های دیتا رفتم ! رتبه الکسا فوق العاده امد پایین !!!

اول 9 هزار بودم ! یهو رفتم رو 18 هزار ، دقیقا 2 برابر !!! مجبور به این کار شدم کی در طی 2 هفته رفتم رو 9 یا 10 / الان سایت تعطیله به علت تغییر سرور های دیتا از المان به فرانسه :53:

hharddy

کاربر عضو
الکسای ایران منم میرفت بالا ولی الکسای جهان میومد پایین الکسای ایرانم تا 13هزار رفت ولی الان درست شده تا 7هزار اومده پایین

parspace

کاربر عضو
عجیبه !

هر روز با بیش از 60 پست سایت آپدیت میشه و بازدید هم تغییری نکرده و به نظر بهتر هم شده ولی رنک ایران افزایش پیدا میکنه

یا ما کم کاری می کنیم یا سایت های دیگه توی ایران دارن پرکاری می کنند !!!! :52:

sasan90

تازه وارد
الکسا رو بیخیال. الکسا با گوگل مشکل داره چون رتبه های غیر واقعی به سایت ها میده به همین علت گوگل دیگه رنک ها شو آپدیت نمیکنه

گوگل مهمه با ورودی هایی که از اون داری

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
الکسا رو براحتی میشه دور زد... میشه با تهیه دو سه تا سرور مجازی داخل کشور ، براحتی سایتت رو بیاری 1000 سایت برتر کشور... :78:

rasouli.me

تازه وارد
میشه توضیح بدید چجوری میشه دور زد؟

کسی مستونه الکسا منو زیر 3000 بیاره؟

با اخذ هزینه

لطفا با پیام خوصوصی من در ارتباط باشه! :redfadce:

hannanstd.ir

منم میخوام !

لطفا قیمت رو هم برا من پ.خ کنین و مدت زمانی که طول میکشه تا الکسا خوب بشه .

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اینم در نظر داشته باشید ، در صورت قطع کردن اون کار ، رتبه شما افت سریع پیدا میکنه

sasan90

تازه وارد
این کار شما درست گوگل امتیاز منفی میده.

برای بالا آمدن الکسا این کارهارو انجام بده

خرید بازدید های جعلی

تبلیغات پاپ آپ

ولی گوگل امتیاز منفی میده.

hannanstd.ir

من ساب دومین news خودمو تو سایتم پاپ آپ کردم

مشکلی پیش نیاد؟

sasan90