سوال در مورد تكميل انتقال دهنده

  • شروع کننده موضوع r3za
  • تاریخ شروع

r3za

تازه وارد
15/8/11
11
0
1
تو یک تاپیک دیگه مطرح کنید کمک کنم.
سلام ..من اسكريپتي كه iehsan ساختن



ديدم كه كار هم ميكنه و دقيقا مشابه اسكريپت پرشين اسكريپت هستش ..

سوالم اينه كه چطوري تمام لينك هاي فروم اينجا از همون اسكريپت پيروي ميكنن ..

من نصب كردم مثلا داخل آدرس go.site.com اما تنها با رفتن به اين ادرس

و وارد كردن آدرس جديد داخل كادر ميشه از اسكريپت استفاده كرد در صورتي كه اينجا به طور خودكار لينك ها با همون اسكريپت عمل ميكنن ..

بدون اينكه بخوايم بريم به آدرس go.persianscript.ir و ادرس لينكو داخل كادر وارد كنيم .. :43:
با تشكر ..

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,314
413
83
32
PersianScript
کافیه این رو در قالبتون بزارید... البته باید فایل جاوا رو ویرایش و آدرس خودتون رو جایگزین کنی


کد:
<script src="http://www.persianscript.ir/autolink.js" type="text/javascript"></script>
 

r3za

تازه وارد
15/8/11
11
0
1
تشكر از پاسخ گويي دقيق و مفهوم شما ..

فقط يه سوال براي ويبولتين داخل navbar قرار بديم خوبه!؟ .. وردپرس داخل فايل header.php ..!?

فعلا سايتم در دسترس نيست كه بخوام تست كنم :-"

يه سوال ديگه :دي

براي صفحاتي كه به صورت پاپ اپ باز ميشن يا لينك هايي كه به صورت java هستن هم كاربرد داره!؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

EhsaanDev

کاربر عضو
30/11/11
414
0
16
localhost:8080
کافیه این رو در قالبتون بزارید... البته باید فایل جاوا رو ویرایش و آدرس خودتون رو جایگزین کنی

کد:
<script src="http://www.persianscript.ir/autolink.js" type="text/javascript"></script>
من چند بار امتحان کردم، ولی کار نداد.



 

r3za

تازه وارد
15/8/11
11
0
1
من چند بار امتحان کردم، ولی کار نداد.
البته من در حدي نيستم كه بخوام پاسخ شما رو بدم .. فقط به عنوان ياد اوري ..

محمد گفت بايد



ويرايش بشه .. شما انجام دادينو نشد؟!

سوالاي منم فراموش نشه :-"

 

EhsaanDev

کاربر عضو
30/11/11
414
0
16
localhost:8080
البته من در حدي نيستم كه بخوام پاسخ شما رو بدم .. فقط به عنوان ياد اوري ..محمد گفت بايد



ويرايش بشه .. شما انجام دادينو نشد؟!

سوالاي منم فراموش نشه :-"
خواهش میکنم. ادیت رو انجامیدم ولی نمیشه.

 

r3za

تازه وارد
15/8/11
11
0
1
منم روي دوتا فروم ويبي تست كردم جواب نداد .. سورس پرشين اسكريپتم كه نگاه كردم اسكريپت داخل فوتر قرار گرفته .. منم تست كردم بازم نشد ..

به ويبي سئو ربط نداره!؟

محمد جان برس به داد اين ناتوان :76:

تشكر از پاسخ گويي دقيق و مفهوم شما ..فقط يه سوال براي ويبولتين داخل navbar قرار بديم خوبه!؟ .. وردپرس داخل فايل header.php ..!?

فعلا سايتم در دسترس نيست كه بخوام تست كنم :-"

يه سوال ديگه :دي

براي صفحاتي كه به صورت پاپ اپ باز ميشن يا لينك هايي كه به صورت java هستن هم كاربرد داره!؟
من چند بار امتحان کردم، ولی کار نداد.
 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,314
413
83
32
PersianScript
ببخشید!

این رو بزارید


کد:
<script src="http://www.persianscript.ir/autolink.js" type="text/javascript"></script>

<script type="text/javascript"><!--
protected_links = "";

auto_anonymize();
//--></script>
 
درود و خسته نباشید

من تمام کارهای گفته شده رو انجم دادم اما واسه من لینک ها تغییر نمیکنه

اینم بگم که من از وی بی استفاده نمیکنم بلکه از IPB استفاده میکنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

آدرس فرومم هم



اسکرپیت رو هم توی ساب دامین به آدرس



فایل جاوا رو هم توی روت هاستم قرار دادم

کد رو هم توی هدر انجمنم قرار دادم

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,314
413
83
32
PersianScript
این سیستم روی ipb تست نشده و فکر نمی کنم که امکان پذیر باشه :67:

مگر با ویرایش کد جاوا

 
والا من به کد نویسی آشنا نیستم،میشه کمک کنید؟

من الان کدی که دادین رو بین تگ head قرار دادم،البته به گفته مدیر پشتیبانی فروم IPB



 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
هووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا


بلآخره خودم با تلاش خودم درستش کردم!!!!!!!!!!!


خواستن توانستن است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
">


آقا بی زحمت این تاپیک رو حل شده قرار بدین
">

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,314
413
83
32
PersianScript
کجای خاصی؟ خب اینجا بگید تا دوستانی که مثل شما مورد دارن حل بشه مشکلشون

 

sal3hi

تازه وارد
13/10/10
3
0
1
اینم عرض کنم که کاملا جواب میده و هیچ تغییری هم نیاز نداره،فقط باید توی 1 جای خاصی قرار داده بشه :)
کجای خاصی؟ خب اینجا بگید تا دوستانی که مثل شما مورد دارن حل بشه مشکلشون
بنده خدا فقط داره پز خالي ميده

عزيز دل لطفا دستا ما رو هم بگير

من چطور مي تونم اين كد رو بهورد پرس اضافه كنم

البته بايد ذكر كنم كار با زمينه دلخواه رو بلدم و مي تونم به قالب اضافه كنم ولي دقيقا نمي دونم در مورد اين اسكريپت چطور بايد اين كار رو انجام بدم

 

kasraa

کاربر عضو
28/9/08
1,239
0
36
سلام

دوست عزیز sal3hi لطفن کمی رعایت کنید !

در مورد به کار گرفتن چندین بار تو انجمن راهنمایی شده

به قول همین دوستمون خیلی راحته و فقط باید یک فایل js رو به قالبتون اضافه کنید

مشکلاتی هم که معمولن پیش میاد بیشتر به خاطر تداخل فایل های js هست نه چیز دیگه

موفق باشید

 
بنده خدا فقط داره پز خالي ميدهعزيز دل لطفا دستا ما رو هم بگير

من چطور مي تونم اين كد رو بهورد پرس اضافه كنم

البته بايد ذكر كنم كار با زمينه دلخواه رو بلدم و مي تونم به قالب اضافه كنم ولي دقيقا نمي دونم در مورد اين اسكريپت چطور بايد اين كار رو انجام بدم
داداش من شما بیا این ادرس انجمنم



از منوی بالا روی صفحه اول سایت کلیم بکن تا منوجه بشی پز خالی نمیدم!

ایراد کارم هم این بود که کد جاوا رو به قالب اضافه میکردم،در صورتی که ساده ترین کار و درست ترین کار این بود که بزارم توی سیستم تبلیغات IPB

باید اینو هم بگم که کسی هم سعی بخصوصی نکرد که راهنمایی یا کمکم کنه و خودم رازشو کشف کنم :) :41:

اما در هر صورت از محمد جان واسه این اسکریپت سپاسگذارم :53:

کسی هم مشکل داشت خودم واسش انجام میدم :67:

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,314
413
83
32
PersianScript
اگر کسی میدونست حتما کمک می کرد. چون شخصا با ipb خیلی خیلی کم کار کردم اطلاعی در بارش ندارم.

موفق باشید