سوال در مورد ویرایش افزونه پیامک ووکامرس-خواهش میکنم کسی میدونه جواب بده

kootlas

کاربر عضو
سلام

من یه مشکل خیلی حاد با افزونه پیامک ووکامرس دارم. من باید توسط این افزونه، پس از اتمام خرید یه شماره ای رو برای مشتری ارسال کنم. اون شماره توی تیبل wp-postmeta ذخیره میشه، بفیه مشخصات پایگاه داده ای که این کد توش ذخیره میشه هم به این صورت هست:

meta_key: _woo_vou_order_details

اونجا توی قسمت meta_value به اینصورت ذخیره میشه:

کد:
a:1:{i:256;a:3:{s:10:"product_id";s:3:"256";s:9:"enablevou";s:1:"1";s:5:"codes";s:16:"4423452, 3420322";}}
که من باید اون شماره 4423452, 3420322 رو برای مشتری ارسال کنم، البته لازمه اضافه کنم این شماره، شماره ای هست که به صورت اختصاصی با هر بار خرید برای مشتری ساخته و ارسال میشه یعنی در واقع باید توی نوشتن کدی که من میگم حتماً یه جوری مقدار post_id هم در نظر گرفته بشه.

اگر کسی میدونه یه راهنمایی بکنه لطفاً خواهش میکنم خودم خیلی تلاش کردم جستجو کردم اما نتونستم راش بندازم. :63:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فکر نکنم کسی بیاد بر اساس نیاز های شما تغییرات بده مگر با هزینه

لطفا منتظر بمونید دوستان کمک کنن و مجددا تاپیک ایجاد نکنید

kootlas

کاربر عضو
فکر نکنم کسی بیاد بر اساس نیاز های شما تغییرات بده مگر با هزینهلطفا منتظر بمونید دوستان کمک کنن و مجددا تاپیک ایجاد نکنید
همونطور که گفتم اگر هزینه داشته باشه پرداخت میکنم اما کلاً فکر نمیکنم اگه کسی کد نویسی بدونه براش حتی 10 دقیقه هم کار ببره، شاید تو سوالم درست منظورم رو نرسونده باشم! اون شماره ای که من میخوام بفرستم برای مشتری، از قبل تو پایگاه داده من وجود داره و فقط باید فراخوانی بشه، یعنی کاری به نوشتن اون کد تو پایگاه داده ندارم، فقط و فقط خوندن اون شماره از پایگاه داده هست که من مشخصات اون قسمت از پایگاه داده رو که شماره توش قرار داره در بالا نوشتم، حالا اگر کسی بتونه برام اینو بنویسه حتماً از خجالتش در میام.

kootlas

کاربر عضو
آقا محمد شما خودت که الآن دستت تو بروز رسانی افزونه اس ام اس هست نمیتونی برای من انجام بدی؟ هزینش رو هم میدم

فقط فراخوانی یک شماره سریال ساده از دیتابیس هست و من قول میدم 20 دقیقه هم وقتتون رو نمیگره

بالا