سوال در مورد پنالتی گوگل

• نویسنده موضوع bikas
  • تاریخ شروع

bikas

کاربر عضو
سلام دوستان.دارم یه سایت جدید میزنم.یه سوال برام پیش اومده.اگه میشه راهنماییم کنید

سایتی که میخوام بزنم فعلا تمام مطالبش کپی تا اینکه سایت بالا بیاد و میترسم بعد یه مدته بره تو پنالتی گوگل.به نطره تون چه تغییری تو پست یا هرچیزه دیگری بدم تا تو پنالتی گوگل نره

------------------------------------------------------------------------------------------

یکی از دوستان گفت:

یه خورده تغییر کوچیک بدید کافیه

گوگل به زبون فارسی تسلط نداره

پنالتیش بیشتر برا سایتا انگلیسی هست

اخه مطالبی که میخوام کپی کنم خیلیه.وقت نمیشه بخوام عنوان و متن خط اول رو تغییر بدم.منبع رو به فارسی بزارم تو نوشته کافی نیس؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
اگه وردپرسی هست تو تنظیمات تیک موتورهای جستجو حق ندارند محتوا را بررسی کنند رو بزنید بعد که سایت بالا اومد تیک رو عوض کنین .

hamed12

کاربر عضو
کاش که آدرس سایت رو هم میزاشتی

ولی در کل تا 1 - 2 ماه ، سایت از گوگل بازدید بخوره روزی 10 - 15 تا هستش چونکه سایتت میره توی سند باکس گوگل

می تونی الان از سایت زیر چک کنیی ببنی سایتت داخل سند باکس هست یا نه فقط سند باکس رو با گوگل پنالتی اشتباه نگرید

کد:
http://www.pixelgroove.com/serp/sandbox_checker/
البته بعدش که گوگل فهمید سایتت در رابطه با چه موضوعی هست مطالب سایت میره جایگاه خودش قرار میگیره

من بهت پیشنهاد میدم اول از همه داخل مطالبت یک لینک به نوشته ی سایت منبع بعدی، بهتر که nofollow باشه

بعدش هم سایتت رو کار کنی بازدیدش از راه های به غیر از گوگل بره بالا آسان ترین راه هم تبلیغات هستش

به نظر من هر سایتی که بازدیدش بره بالا گوگل نیز مجبوره مطالب این سایت رو در رده های اول نشون بده این رو از روی

تجربه دارم بهتون میگم

بعد از چند وقت سایتت راحت میاد بالا

یک نکته هم بهت بگم اگر با افزونه ی سئو وردپرس آشنایی نداری بهتره که نصبش نکنی اکثر کانفینگ بندی های داخل نت این

افزونه که اموزش داده شده معمولا باعث نابودی سایت میشه تا باعث بهبودش

موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

bikas

کاربر عضو
دوستان دیگر نطری ندارند :45: .البته از هردو بزرگوار تشکر میشه.واقعا راهنمایی خوبی بود

bikas

کاربر عضو
خوب بعد بخوام تیک رو بردارم موتورهای جستجو بررسی میکنن.فقط زمان بررسی عقب میفته

یکی از دوستان گفت:

من خودم اول مطالب کپی فقط میزدم الان گوگل طوری سایتمو جریمه کرده که با ۶۰۰ مطلب تخصصی هم نتونستم فعلا بالا بیارم

soosmar

کاربر عضو
سلام و عرض ادب...

آقا من یه چیز می گم ( نظرم رو می گم. )

شما 2 تا مطلب بزاری که مال خودته بهتر از 600 تا مطلبه که کپی شده باشه.

سعی کن همیشه نوآور باشی...

همه بلدن تکرار بکنن ، کپی بکنن.

موفق باشی!

بالا