سوال ساده : نمایش محصولات یک فهرست به عنوان صفحه اصلی

esipersianscript2

تازه وارد
سلام

یه سوال دارم شاید خیلی ساده باشه اما الان چیزی به ذهنم نمیرسه ، پس دوستان کمک کنند:

تو فروشگام چند دسته بندی (یا فهرست) دارم حالا میخوام محصولات دسته "لپ تاپ"  به عنوان صفحه اصلی فروشگاه نمایش بدم (یعنی محصولات این دسته بندی بروی صفحه اصلی سایت بیاد)

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
این شورت کد رو در صفحه اول بذار

[product_category category="appliances"]appliances همون نامک دسته است

esipersianscript2

تازه وارد
[product_category category=appliances]
اینطوری قبلا تست کردم ، اما صفحه بهم میریزه و نمیشه

اما وقتی یک منوی فروشگاه رو باز میکنم صفحه مرتب شده است ، بخاطر همین میخوام یک محصولات یک منو رو برای صفحه اصلی انتخاب کنم (محصولات صفحه اصلی ، محصولات منوی مثلا "لپ تاپ " باشه)

امیدوارم  منظورم رو رسونده باشم

esipersianscript2

تازه وارد
اینطوری قبلا تست کردم ، اما صفحه بهم میریزه و نمیشه

اما وقتی یک منوی فروشگاه رو باز میکنم صفحه مرتب شده است ، بخاطر همین میخوام یک محصولات یک منو رو برای صفحه اصلی انتخاب کنم (محصولات صفحه اصلی ، محصولات منوی مثلا "لپ تاپ " باشه)

امیدوارم  منظورم رو رسونده باشم
دوستان راهنمایی کیند؟

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

نباید مشکلی باشه که دوستمون آقا خلیل که کد رو دادند ، شما در زیر شورت کد صفحه فروشگاه قرار بدید و صفحه فروشگاه رو به عنوان برگه یکتا در وردپرس نهایی و نتیجه رو اعلام کنید .

یا اینکه آدرس سایت رو قرار بدید بر اساس اون بشه نظر بهتری داد

موفق باشید

خلیل دلاوران

مدیر انجمن ووکامرس
چانچه مشکلتون حل نشد. مشخصات سایتتون رو پ خ کنید تا براتون مشکل رو حل کنیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

esipersianscript2

تازه وارد
متاسفانه مشکل از قالب است که با وردپرس جدید سازگار نیست!

بهترین راه برای برگشت به نسخه 3.9 وردپرس چیه؟

esipersianscript2

تازه وارد
دوستان عزیز بالاخره پاسخ سوالم رو پیدا کردم ، به اشتراک میزارم تا دیگر دوستانم استفاده کنند:
کد زیر رو به فایل فانکشن قالب اضاف کردم تا صفحه اصلی براساس دسته ی خاصی که مدنظرم بود لود بشه(id_cat:189)

ایدی دسته من 189 است که شما میتونید تغییر بدید به ایدی دسته دیگر

کد:
<?phpadd_action( 'pre_get_posts', 'custom_pre_get_posts_query' );function custom_pre_get_posts_query( $q ){if (!$q->is_main_query() || !is_shop()) return;if ( ! is_admin() ){$q->set( 'tax_query', array(array('taxonomy' => 'product_cat','field' => 'id','terms' => array(189),'operator' => 'IN')));}}?>

آخرین ویرایش توسط مدیر:

esipersianscript2

تازه وارد
یه نکته خیلی مهم دیگه عرض کنم:
اگر میخواید یه دسته خاص تو صفحه اصلی نمایش داده نشه کافیه بجای 'IN' از کلمه کلیدی 'Not IN' استفاده کنید

بالا