سوال فوری

kaviyanipoor

تازه وارد
با سلام:

من ووکامرس رو نصب کردم و فروشگاه رو راه انداختم اما وقتی از سبد خرید " تکمیل خرید " رو میزنم ارور 404 میاد مشکل چیه؟

برگه ها هم به صورت خودکار نصب شده و مشکلی نداره

saji051

کاربر عضو
با سلام:

من ووکامرس رو نصب کردم و فروشگاه رو راه انداختم اما وقتی از سبد خرید " تکمیل خرید " رو میزنم ارور 404 میاد مشکل چیه؟

برگه ها هم به صورت خودکار نصب شده و مشکلی نداره
سلام دوست عزیز

وارد تنظیمات افزونه direct checkout که یکی از مهم ترین افزونه هاست که همراه با ووکامرس باید نصب بشه بشید و در اونجا تعیین کنید که کاربر بعد از زدن دکمه خرید به صفحه پرداخت ریدایرکت بشه.

به عکس زیر دقت کنید:

You must be registered for see images attach

یا تنظیمات پیکربندی ووکامرس قسمت تسویه حساب و برگه ها رو چک کنید.

همچنین اطلاعات متصل شدن به درگاه پرداخت که معمولا پی لاین یا پارس پال هست رو چک بفرمایید.

موفق باشید...

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

مشکل شما در تعیین برگه ها است برگه مورد نظر باید فقط این شورت کد را داشته باشد [woocommerce_checkout] ضمن اینکه شما باید در این مسیر :ووکامرس-پیکربندی-تسویه حساب-گزینه های تسویه حساب - برگه تسویه حساب رو تعیین و ذخیره کنید

ضمنا نیازی به این افزونه {ریدایرکت } نیست خود ووکامرس همچین قابلیتی رو داره مسیر ووکامرس-پیکربندی-محصولات- نمایش- افزودن به روش سبد خرید -تیک انتقال به برگه سبد خرید بعد از «افزودن به سبد» رو بزنید و ذخیره کنید {نظر شخصی بنده بهتره این گزینه فعال نباشه چون ممکنه خریدار از خریدهای دیگه منصرف بشه}

موفق باشید

بالا