من نوشته های دوستانو میخوندم و لازم دیدم یه چیزی بنویسم، و البته اینو هم بگم که خودم توسعه دهنده سوشیال انجین هستم و در زمینه سوشیال انجین کار میکنم.
اولا اینکه بیاییم شرترانیکس رو با سوشیال مقایسه کنیم کار اصلاً درستی نیست،چون شیرترانیکس یک میکروبلاگ هستش و یک میکرو بلاگ با امکان ارسال کاراکتر محدود هیچ وقت نمیتونه با یک شبکه اجتماعی کامل مقایسه بشه و اصولاً باید سوشیال رو با سیستمهایی مثل phpfox و یا dolphin مقایسه کرد که،در همون ابتدا phpfox رو باید گذاشت کنار.چون چنان بد برنامه نویسی شده که برای تغییر مثلاً تو قالبش باید چندتا قرص سردرد بندازی بالا و بازم فکر نکنم موفق بشی و به گفته یکی از برنامه نویس های phpfox "ما از سیستم سوشیال الگو گرفتیم ولی معماری ما از اول غلط بود" و این از قیمت خود سیستم هم پیداست که فولش 99 دلار قیمت داره.
اما dolphin که یکی از سیستمهای قدیمی مانند سوشیال هستش،امکانات خیلی خوبی داره ولی چندتا مشکل داره و اینکه بسیار سنگین هستش و امکاناتش محدود به شرکت سازندش میشن و قیمتش هم خیلی گرونه،که فکر نکنم به درد ماها بخوره و در کل بدک نیست.
اما سوشیال انجین،جایزه امسال
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
به سوشیال رسید و بهترین و محبوب ترین سیستم جامعه مجازی از طرف کاربران شناخته شد، حالا دور از جوایز و تعصب بنده، سوشیال انجین از نظر من به منزله یه آدامس میمونه که تو دهنت با دندونات و فشار میتونی به هر شکلی درش بیاری و واقعاً آسونه،و هر کسی هم که باش کار کرده هیچ وقت ولش نکرده و همیشه دنبالش بوده که برخی از ویژگیهاش ایناست:
1-نزدیک به 1000 افزونه و قالب (فقط برای مثال افزونه پیج رو ببینی کف بُر میشی) که از طرف شرکتهای بزرگی براش نوشته میشن مثل
که یه سر به افزونهاش بزنین حساب کار دستتون میاد.
2-کدهای باز و بدون قفل بعد از خرید
3-استفاده شده از طرف شرکتهایی مانند شل،اپل،ناسا و....
4-سیستم قالب نویسی فقط با css
5-امکان توسعه خیلی راحت و آسان
6-نرم افزارهای بومی و ایرانی (درگاهها،شمسی سازها،قالبها،فارسی سازها و....)
7-پشتیبانی کامل از RTL و زبان فارسی
8-سیستم امنیتی 20
9-و.....
البته اینارو هم بگم که ما ایرانیا یه مشکلی که داریم اینه که،مثلاً هر چیزیو با هم مقایسه میکنیم و یا برای مثال میخوایم شبکه اجتماعی داشته باشیم ولی سنگین نباشه و یا کلی چیز دیگه که باید توجه داشته باشیم اولاً فرق سیستم اوپن سورس و تجاری رو بدونیم که مطمئناً سیستم تجاری خیلی خیلی قویتر خواهد بود و البته گرون هم خواهد بود ولی اوپن سورس نه،و یا مثلاً شبکه اجتماعی باید هاست مخصوص داشته باشه، ویا هر جای سایت دلت خواست و عشقت کشید بدون دانش فنی بتونی مثلاً بنر زاری،ابزار بزاری و کلی کار دیگه انجام بدی و در کل اینو بگم من از زمانی که هنوز این سیستما وجود نداشتن و سوشیال تو ورژن فکر کنم یک و خورده ای بود و دلفین هم همین طور،با این شبکه های اجتماعی کار کردم و با کلی سیستم اجتماعی دیگه که شاید اسماشونو هم نشنیده باشین،هیچی به پای سوشیال نرسید و لذت بخش هستش برای شخص خودم،چون مثلاً تایم لاین اومد فیس بوک یه هفته بعدش اینم داشت و پیج اومد باز اینتو الانه به جایی رسیده خدارو شکر فیس بوک هم گذاشت جیبش :57:
به
،
،و خود
پشتیبانی فارسیش هم سری بزنید و برای کارای بزرگ از من نصیحت با نال کار نکنید و لایسنس بگیرید و اگر هم از سیستم اوپن سورس (رایگان) استفاده می کنید،کسی برای شما کار نخواهد کرد و باید خود بلد باشین