شخصی سازی فروشگاه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Abalone

تازه وارد
چرا هیچ کس راجع به شخصی سازی template فروشگاه مطلبی نداره..

الان مثلا تووی صفحه woocommerce.php اگر نخوام از تابع پیش فرض woocommerce_content استفاده کنم چه باید کنم.

یا مثلا بخوام یه استایل خاص برای خود content فروشگاه داشته باشم باید روی چه فایل css کار کنم...

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
لطفا یک جا مشکلتون رو مطرح کنین .

داخل پوشه قالب سایت شما یه پوشه به اسم mysand وجود داره . داخل اون style.css وجود داره . تغییرات css فروشگاهتون رو اونجا اعمال کنین و برای مشاهده تغییرات از f5 استفاده کنین

Abalone

تازه وارد
دوست عزیز مرسی از توضیحی که دادی.

قالب رو خودم نوشتم .

می دونم style چیه و می دونم فایلها چیه..

سواله من یکم تخصصی تر بود.

سوال من این بود که style خود ووکامرس رو کجا می تونم تغییر بدم (محتوای فروشگاه) نه قالب خودم..

در ضمن این سوال رو در اوون تاپیک پرسیدم.

اگه بیشتر دقت کنید متوجه میشید که این تاپیک موضوعش فرق داره..

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
دوست عزیز . منظور منم همین بود .

استایل خود ووکامرس رو که اگه داخل خود افزونه تغییر بدین با آپدیت کردن میپره و همه چی مثل روز اول میشه .

اما اگه استایل ووکامرس رو داخل style.css قالب اعمال کنین با آپدیت ووکامرس از بین نمیره و میمونه . کلا css های افزونه ها رو هم میشه داخل style.css قالب اعمال کرد .

حالا اگه نیاز به پیدا کردن کلاس های و آیدی ها ووکامرس دارین میتونین از فایرباگ استفاده کنین

اوکیه؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

یا راه دیگه اش اینه که یه فایل مثلا woo.css کنار همون style.css بسازین و در هدر قالب فراخونیش کنین و css های ووکامرس رو داخل اون اعمال کنین . اما از نظر gtmetrix بهتره که همه رو تو یه فایل css بریزین تا تعداد درخواست ها کم بشه .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Abalone

تازه وارد
داداش تو خیلی بلدیا یه کلاس آموزش بذار حتما...

روش هارو همرو تست کردم که دارم اینجا سوال می کنم..

قالب من از نظر کد یه چیزی کم داره که فروشگاه کلا استایلاش نمایش داده نمیشه..

نمی دونم اینجا کسی هست که خودش قالبی که نوشته رو با ووکامرس شخصی سازی کرده یا نه ولی اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اینجا جای مسخره بازی نیست. قوانین رو مطالعه کنید

در صورت تکرار اخراج میشید

تاپیک قفل شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا