شما به عنوان یک مشتری از این پلان استقبال میکنین ؟؟ 100 مگ + همه چیز نامحدود

• نویسنده موضوع b42587
  • تاریخ شروع

b42587

تازه وارد
سلام . خسته نباشید . من جدیدا یه نمایندگی میزبانی لینوکس ایران خریدم ای یکی از قوی ترین سرورهای داخلی که اسمش رو اینجا نمیگم که تبلیغ نشه .حالا یه سوال داشتم .

تمام سایت هایی که لینوکس ایران بوده و من تا به حال دیدم و از جمله همین سایتی که معروفه ارزون ترین پنلش 50 مگابایته و قیمت ها هم از 20 یا دیگه نهایت 15 در سال شروع میشه !! امکانات هم 50 مگ فضا ، 3 گیگ پهنا باند ، و دارای 0 ادان دامنه و بقیه امکانات نامحدود هست ..

حالا میخواستم یه سوال کنم از شما

از اونجایی که کیفیت سروری که خریدم عالیه و از این بابت جای نگرانی نیست (امیدوارم :=)) ) ، به نظرتون اگه پلانی بذارم که فرضا 25 تومن در سال باشه اما با حجم 100 مگ با پهنای باند نامحدود و اددان دامنه نامحدود و بقیه امکانات نامحدود ، ممکنه بهتر فروش کنم ؟؟؟

در کل نمایندگی هاست زیاد شده به نظرتون چی میتونه بیشتر مشتری رو راضی کنه که از من بخره ؟؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من شما رو دعوت میکنم بیشتر فکر کنید درباره نمایندگی... خیلی زیاد شدن و سخت شده فروش

در کل:

یک مدل کسب و کار داشته باشید.

مشتری شخضی داشته باشید.

تبلیغات و هزینه.

SAJDEHGAR

تازه وارد
پشتیبانی درست و حسابی ! و نامحدود بودن امکانات اونها ! و این که ما هم امیدواریم شما تخصص این کارو داشته باشید و مشتری هاتون سر گردون نشن !

موفق باشید .

saeedpersian

کاربر عضو
جواب سوال اصلي آيا.........؟ بله. پلن خوبي ميشه براي موارد خاصي

نمايندگي خوب: پشتيباني خوب / سرويس ها بدون عيب و قطعي و .... / تبليغات / صبر / و از اين جور چيزا كه همه ميدونن!

بالا