شکایت کردن از سایت

hamid_00a

کاربر عضو
سلام سایت من محتوای کاملا تخصصی ارائه میکنه و بعضی ازونارو انحصاری میفروشه الان یه سایت که هم محتوای منه و روی کلمات کیلیدی مرتبط در رتبه های 1 رو داره اومده پیشنهاد داده یا بیا مطالب رو بده من 50 50 کار کنیم یا من تمامی اموزشاتو میخرم منتشر میکنم خواستم بدونم اگه کسی این کار رو بکنه میشه شکایتی چیزی کرد یا سایت رو فیلتر کرد؟

میبینید عجب ادمایی پیدا میشه خداوکیلی

98cell.ir

کاربر عضو
از طریق پلیس فتا پیگیری کن

زنگ بزن 110

بگو شما پلیس فتا میخوام

بزنگ بگو داستانو براشون

نتیجشم به ما هم بگو

:-"

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما میتونید برید شکایت کنید. برید به پلیس فتا ، مدارک رو کامل می برید و صورت جلسه میکنن میفرستنتون به دادسرا ، اونجا مجدد اظهاراتتون رو میگید. تشکیل پرونده میشه...

در همین حین ، فرد مذکور رو میارن پلیس فتا (پلیس فتای شهرشون) و اظهاراتش رو میگیرن و رسیدگی میشه

اگر شهر بزرگ هستید ، شاید زود کارتون راه بیفته. در شهرستان های کوچک ، یک سال رو به چشم ببینید.

با فرد مذکور بی خودی بحث نکنید و فقط شکایت کنید... اگر حق با شما باشه ، به نتیجه میرسید . اما زمانش مشخص نیست

hamid_00a

کاربر عضو
نه مرکز استانم

ایا ماده تبصره ای برای حقوق ناشر در فضای مجازی نیست؟ وقتی تو ایران حقوق کپی رایت رعایت نمیشه ایا این شکایت پیش میره؟ شما میگی یک سال ممکنه پیگیری طول بکشه برای من یه هفتشم زیاده چون روی تمامی کلمه های کلید در گوگل رتبه یک هست این سایت و اگر 1 ماهم طول بکشه کل محتوای من منتشر میشه و دیگه اون موقع برام مهم نیست دیگه مگر اینکه جریمه بشه و خصارت بگیرن

hamid_00a

کاربر عضو
شما میتونید برید شکایت کنید. برید به پلیس فتا ، مدارک رو کامل می برید و صورت جلسه میکنن میفرستنتون به دادسرا ، اونجا مجدد اظهاراتتون رو میگید. تشکیل پرونده میشه...

در همین حین ، فرد مذکور رو میارن پلیس فتا (پلیس فتای شهرشون) و اظهاراتش رو میگیرن و رسیدگی میشه

اگر شهر بزرگ هستید ، شاید زود کارتون راه بیفته. در شهرستان های کوچک ، یک سال رو به چشم ببینید.

با فرد مذکور بی خودی بحث نکنید و فقط شکایت کنید... اگر حق با شما باشه ، به نتیجه میرسید . اما زمانش مشخص نیست

98cell.ir

کاربر عضو
عزیزم اینجا ک انجمن حقوق نیست

تنها راهش صحبت با کارشناس دادرس فتاست

برو اونجا ببین چی میگن

پشته کامپیوتر بشینی دردی ازت دوا نمیشه

برو اونا مهندس کامپیوتر هم دارن ک متخصصن و بهت میگن برای سئو چه کنی

بعدم مدارک شکایتتو برای طرف ایمیل کن ک حساب کار دستش بیاد

قبلش امنیت سایتتو ببر بالا ک هکت نکنه

:-"

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
سلام .  تا اونجا من خبر دارم باید از مراجع قضایی اقدام کنید . پلیس فتا تو این موارد کمتر  دخالت می کنه . این جز جرائم میشه  البته انتظار نداشته باشید بزودی به حقتون برسید . سایتای یا انجمن ها حقوقی کمک بگیرید 

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
پلیس فتا متخصص سئو داره؟ :63:

===

بنده یک شکایت به دلیل هک داشتم ، تمام و کمال پول رو از طرف گرفتم. شمام میتونید. نگران نباشید

فقط همون اول کار ، هر چی مدرک و عکس و ایمیل و محصول و... داری ، پیوست پرونده کن ، که کامل کامل باشه...

هر چند قاضی ها زیاد تو باغ موارد اینترنتی نیستن... مگر تک و توکی پیدا کنید

از من میشنوید ، فقط و فقط به کارتون ادامه بدید و سایت "دزد" رو نادیده بگیرید. از نظر روانی روتون تاثیر منفی میزاره. شکایت کنید و پیگیر باشید

پلیس فتا ، برای هک وب سایت هم کاملا ورود می کنه و اشراف داره به این قضایا. طبق مراحلی که در تاپیک ذکر کردم طی مسیر کنید. ایشالا به نتیجه می رسید

98cell.ir

کاربر عضو
پلیس فتا متخصص سئو داره؟ :63:

فکر نکنم

اما متخصص وب دارند ک بتونه راهنمایی کنه :-"

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
فقط حواست باشه تو سایت اطلاعیه نزنی که فلان سایت داره محصولات ما رو میفروشه و ازین چیزها .. چون بازده منفی میده و خیلی ها میرن از اون میخرن و در اصل با این کارت براش بازارگرمی میشه . تجربه اش رو دارم که میگم .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا