صفحات سایت و ووکامرس

enterpc.ir

کاربر عضو
یکی از مشکلاتی که با سایتم دارم اینکه تو هر برگی که میرم فقط عنوان سایت رو نشون میده. به طور مثال وقتی که توی صفحه بازی call of 11 هستم به جایی که اون بالا بنویسه call of 11 عنوان سایت رو نشون میده : خرید بازی کامپیوتر، ایکس باکس

خب اولا من فروشگاهم با ووکامرس ساخته شده. دوماً آیا این یک مشکل است یا اینکه طبیعی است؟ اگر به همین منوال بمونه توی سئو تاثیر منفی نمیذاره؟ برای نمونه لینک زیر رو امتحان کنید :

ممنون میشم راهنمایی کنید.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این برمیگرده به قالب سایت شما! چون خیلی استاندارد کد نویسی شده اینطوری نمایش میده...

wordpress seo رو نصب کنید ببینید تفاوتی داره یا خیر

enterpc.ir

کاربر عضو
نه اونم که شما میگی نصبه ولی باز هم همین طوریه، با برنامه نویس خود سایت هم تماس داشتم میگه نمیشه! این دیگه نوبره والا. به نظر شما هیچ راهی نیست ؟

البته یک چیزی دیگه هم اضاف کنم. تو افزونه سئو قسمت سربرگ عنوان ها و متا ها یک تیک هست بنام : اجبار به بازنویسی عنوان ها، اونو که بزنی مشکل حل میشه ولی وقتی صفحات اصلی سایتم رو جابجا میکنم مینویسه صفحه پیدا نشد! مثل لینک های زیر :

اگر راه حلی دارین ممنون میشم.

oromnet

تازه وارد
تنظيمات وردپرس سئو رو درست انجام بدي درست ميشه ، چون تنظيمات رو به خوبي انجام ندادي اين مشكل رو داري بايد اطلاعات لازم در مورد تيتر و عنوان و ... را كامل و درست انجام بدي

enterpc.ir

کاربر عضو
والا من موندم چی بگم هر کی میتونه برام درستش کنه بگه هزینشو هم میدم. من دیگه نمیدونم باید چه کنم.

میخام لینک ها رو درست کنه، هم اینکه تنظیمات گوگل وبمستر و سایت مپ رو انجام بده. همین روزاست که کلا از گوگل خذف بشم! :(

attachment.php

You must be registered for see images attach

بالا