صفحه سفید (HTTP ERROR 500) بعد از فعال کردن چند افزونه با هم

bestwaf

تازه وارد
با سلام به همگی

من چند تا سایت روی یک هاست دارم که همه چیز خوب بود تا اینکه یهو برای باز کردن سایت ها با خطای صفحه سفید (HTTP ERROR 500) مواجه شدم ، با پشتیبانی هاست تماس گرفتم و تا دادن پاسخ از طرف آنها متوجه شدم که با غیر فعال کردن همه افزونه ها ، سایت ها بالا میاد و وقتی که تک تک افزونه ها را به تنهایی فعال می کنم درست کار می کنن ، ولی به محض اینکه 2 تا یا  3 تاشون را با هم فعال می کنم دوباره همون جوری میشه و سایت بالا نمیاد ، افزونه هایی که بطور مثال روی یکی از سایت ها استفاده می کنم :

contact-form-7 و woocommerce و persian-woocommerce و woocommerce-rtl و ultimate-member و 

wp-jalali و templatera و templatera و gravityforms و persian-gravity-forms و akismet و LayerSlider و 

revslider

یکی را که فعال می کنم ، یکی دیگه را نمی تونم فعال کنم ، مثلا ووکامرس را فعال می کنم و وقتی بعدش ultimate-member را  فعال می کنم یا حتی ووکامرس فارسی را با صفحه سفید مواجه میشم ، در حالی که هر کدام را وقتی به تنهایی فعال می کنم به درستی کار می کنن ، تمام افزونه ها و قالب وردپرس هم از آخرین ورژن هاشون دارم استفاده می کنم 

مجموعه این افزونه ها در کنار هم داشت 3 ماهی درست کار می کرد که بدون هیچ دستکاری یهو به این روز افتاد

کل افزونه ها را روی یه هاست دیگه و یه قالب دیگه هم امتحان کردم ، درست کار می کنه ، اگه مشکل از هاسته به چه چیزی ربط پیدا میکنه ؟

ممنون میشم اگر کسی با این مشکل برخورد کرده یا میدونه مشکل از کجاست راهنمایی کنه 

آخرین ویرایش توسط مدیر:

bestwaf

تازه وارد
با سلام دوباره

مشکلم حل شد ، با بررسی فایل error_log متوجه خطای زیر توی همه سایت ها شدم

PHP Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted و خیلی ساده با اضافه کردن کد

define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '256M' );  به wp-config.php  هر کدام از سایت ها مشکل حل شد .

فقط یه سئوال برام می مونه که چرا بعد از چند وقت که هیچ مشکلی نبود  یهو این مشکل برای ۴تا از ۵تا سایتی که روی یک هاسته بوجود آمده؟

و یه سوال دیگه که مقدار memory_limit چقدر باشه بهتره و اصولا از کجا باید بفهمیم که چقدر باید تنظیم بشه؟

از دوستانی که راجع بهش اطلاعات دارند ممنون میشم راهنمایی کنند

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
این موضوع برمیگرده به سرور شما. قبلا محدودیت بیشتر بوده و الان کمتر کردن و شما به ارور خوردید

روی 256 خوب هست.

بالا