سلام ده به خاطر همینه که اینجا داشت خاک می خورد چون به قول کسرا جواب به سوال ربطی نداشت :D
erfan طراح وب پرسنل مدیریت 12/12/12 #41 سلام ده به خاطر همینه که اینجا داشت خاک می خورد چون به قول کسرا جواب به سوال ربطی نداشت آخرین ویرایش توسط مدیر: 12/12/12
Ehs@n کاربر عضو 12/12/12 #42 بچه ها می ذارید من این قسمت رو ساماندهی کنم؟! اگه اره باید قول بدین همکاری کنید ها!
kasraa کاربر عضو 13/12/12 #45 سلامده به خاطر همینه که اینجا داشت خاک می خورد چون به قول کسرا جواب به سوال ربطی نداشت کلیک کنید تا گسترش یابد... عرفان جان حرف منو ول کن من با یه دیدِ دیگه به این تاپیک نیگا میکردم که نشد .... حالا جواب به سوال ربط داره یا نه ولش کن ، بالاخره داره میره جلو دیگه
سلامده به خاطر همینه که اینجا داشت خاک می خورد چون به قول کسرا جواب به سوال ربطی نداشت کلیک کنید تا گسترش یابد... عرفان جان حرف منو ول کن من با یه دیدِ دیگه به این تاپیک نیگا میکردم که نشد .... حالا جواب به سوال ربط داره یا نه ولش کن ، بالاخره داره میره جلو دیگه
erfan طراح وب پرسنل مدیریت 13/12/12 #46 سلام خوب حالا نوبت کسراست که از اون سوال بشه دوستان کی سوال طرح میکنه؟ :53: