با سلام
بنده
سوال من این است که آیا امکان اصلاح این مساله در افزونه بانک ملت وجود دارد؟ آیا اصلا این مساله به این افزونه مربوط می شود یا مشکل به موضوع دیگری مربوط می شود؟
ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنند.
با تشکر
بنده
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
را روی سایتم (جدیدترین نسخه وردپرس) نصب کرده ام. در مجموع راضی هستم و واقعا باید از سازنده این افزونه تشکر کنم. اما مشکلی که من با آن روبرو هستم این است که چون افزونه دیگری با نام Itheme Security را نیز نصب کرده ام که یکی از تنظیماتش تعداد کاراکتر هایی که از طریق نوار آدرس (URL) فرستاده شوند را محدود می کند، زمانی که خرید انجام می شود و بازگشت از بانک به وبسایت صورت می گیرد، به علت فعال بودن تنظیمات ذکر شده و تعداد بسیار بالای کاراکتر ها در نوار آدرس، فقط یک صفحه سفید نمایش داده می شود. البته تراکنش انجام شده اما به هر حال مشتری با یک صفحه خالی روبرو می شود که هیچ مطلوب نیست. البته من می توانم این قابلیت (عدم دسترسی به صفحات با کاراکتر های طولانی) را در افزونه Itheme Security غیر فعال کنم و مشکل بر طرف می شود ولی تمایلی به این کار ندارم چون وجود آن باعث بالا رفتن امنیت وبسایت می شود. ( در واقع، توضیحی که خود افزونه می دهد این است که هکر ها می تونند از قابلیت کاراکتر های طولانی استفاده کرده و اطلاعات دلخواه را در پایگاه داده وارد می کنند)سوال من این است که آیا امکان اصلاح این مساله در افزونه بانک ملت وجود دارد؟ آیا اصلا این مساله به این افزونه مربوط می شود یا مشکل به موضوع دیگری مربوط می شود؟
ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنند.
با تشکر